Kız Kardeşim Gelmeli mi?

Surekli_Karisik bu yoruma da tamamen katılıyorum

önce kendinizi düşünün. benim annem olsa kendi teklif ederdi gelmesin şimdi aranız da bozuksa diye. kızkardeşin küçük ama annenin anlayışlı olması lazımdı.kardeşin sen oraya gittiğinde dönerken de gelebilir.

normalde eşinin ailesiyle mi yaşıyorsun.

Yapacağınız tek şey kardeşinizle konuşmak. Anneniz yanlış anlayabilir ama eminim ki kardeşiniz size anlayış gösterecektir.

Eşimin ailesiyle yaşamıyoruz ama çok yakın oturuyorduk, sürekli gel-git mevzuları yüzünden huzursuzduk, huzursuzuz. En son eşimin ailesi birlikte oturmayı teklif etti, o zaman ipler koptu ve biz bir daha düzelemedik.

Annemi beş dk önce tekrar aradım, gelecek ama sizde kalmaz, abisine gider, babaannesine gider filan dedi ama kardeşimin eşi de o kadar uzun süre rahatsız olur.

Ben eminim ki gelecek ve hiçbir yerde rahat etmeyip bana gelecek.

Yukarıda B Began ve N nerdeyim 'in de dediği gibi yapacağım. Kardeşim gelsin, biraz onunla zaman geçireyim. Evliliğimden zaten ümitli değilim ama bi'ihtimal çabalıyordum işte.

Gezip kafa dağıtırım biraz. Belki de düşündüğümün aksine bana iyi gelir.

Üç senedir el mahkum dedim eşimin saçmalıklarına katlandım, bir sonuç da elde edemedim, bir ay da kardeşimle zaman geçirip, iyi olmayı deneyeyim.

En makul çözüm bu sanırım.

Aslında bir haftalığına filan olsaydı çok çok memnun olurdum, seve seve kabul ederdim ama bir ay çok uzun geliyor bana da. Her birimizin yakın akrabası gelse on gün kalsa, ancak misafir ağırlarız zaten.

Aradım tekrar ama sana gelmez, abisine gider, babaannenlere gider filan dedi annem. Biliyorum ki hiçbir yerde üç günden fazla kalmayacak ve bana gelecek yine ama olumlu tarafından bakacağım artık.

Tamam gelsin kalsinda bir ay gercekden cok uzun bir süre ya. O kadar kalmasi gercekden sart degil

Süre bana da çok uzun geliyor. Sürekli sende kalmaz diyor annem, yakın bir şehirde erkek kardeşim ve babaannemler yaşıyor.

Eminim ki bir ayın birer haftasını onlarda kalıp, 20 gün yine bana gelecek. En fazla 15 gün olmalıydı diye düşünüyorum ama bir şey diyemiyorum artık.

Olumlu bakmaya çalışacağım.

Tamam gelsin kalsinda bir ay gercekden cok uzun bir süre ya. O kadar kalmasi gercekden sart degil

Benimle dönebilmek için bekleyecek artık. Bu süre de bir aydan biraz fazla. Hadi sen git de diyemem ki. Kardeş yani. İdare edeceğim. Her şey de olacağına varır.

Anneler bu durumlarda bencil olur ortayı bulmak yerine, keşke sizi anlamaya çalışsa idi, siz kardeşinizle lafı dolandırmadan samimi bir şekilde konuşun... sizi anliycaktir.

Benimle dönebilmek için bekleyecek artık. Bu süre de bir aydan biraz fazla. Hadi sen git de diyemem ki. Kardeş yani. İdare edeceğim. Her şey de olacağına varır.

Aceba evliligin gercekden biterse kendilerinde de suc aramayacalar mi? Insan korkar bosanirda biz sebeb olmus oluruz diye.

Anneler bu durumlarda bencil olur ortayı bulmak yerine, keşke sizi anlamaya çalışsa idi, siz kardeşinizle lafı dolandırmadan samimi bir şekilde konuşun... sizi anliycaktir.

Kardeşim daha da alıngandır. Dün ağız ucuyla, bizim evde de durumlar çok kötü, gerginiz, konuşmuyoruz diye başladım konuşmaya, lafımı bölüp, "tamam tamam gelmem, artık çağırsan da gelmem" diye küstü, lafı değiştirip aldım gönlünü.

Yani ikisi de anlamayacak. Bu yüzden sanırım boşuna arayı bozmaya gerek yok. Gelsin bakalım. Belki kendisi de rahat etmez, belki de bana iyi gelir.

Aceba evliligin gercekden biterse kendilerinde de suc aramayacalar mi? Insan korkar bosanirda biz sebeb olmus oluruz diye.

Sanırım durumun ne kadar ince bir çizgide olduğunu anlayamıyorlar. "Sen bir senedir her gün boşanıyorsun zaten." diyorlar. :)

Bir yıldır var sorunlarım, anlatamıyorum, onlar da anlamıyor demek ki.

aranizin bozuk oldugunu bile bile kardesinizin gelmek istemesi bana cok bencilce geliyor , gercekten kardes oldugunuza emin misin ?

:) o kadar değil tabi ama sanırım durumun ne kadar ince bir çizgide olduğunu anlayamıyorlar. "Sen bir senedir her gün boşanıyorsun zaten." diyorlar. :)

Bir yıldır var sorunlarım, anlatamıyorum, onlar da anlamıyor demek ki. Öylesi bir ruh hali sanıyorlar.

18 yaş küçük bir yaş değil ki? Ben direk kardeşimle muhatap olurdum. Anne de başından savmaya çalışıyor sanki..tuhaf.

Demin bir konu gördüm. 18 yaşındayım, kilolarımdan müzdaripim, 1 ay da ablamda kalıcam diye lüzumsuz bir detay yazmış. Sizin kardeşiniz mi diye aklımdan geçti

Kardeşim de kilolarından muzdarip. Olabilir yanı. Bir bakayım ben de. :)

Baktım ama göremedim, zahmet olmazsa konunun linkini atabilir misiniz acaba ?

anlamaları zor. çünkü şiddet yok aldatma yok içki kumar maddi sıkıntı yok.
manevi işkenceleri sadece sen yaşadığın için ne eşin, ne kv, ne ailen tam olarak anlayamaz.

sen muhtemelen sebepsiz yere boşanma icat eden tarafsın.
ama umursama. önce senin ruh ve beden sağlığın önemli. sana muhtaç bir çocuğun var. onun ve kendin için iyi güzel olanı yap. için rahat olsun.

Şahsen benim kardeşimin eşiyle arası bozuk olsa değil 1 ay 1 hafta kalmam. . Bi ay başkasının evinde kalmak için çok uzun bi süre.. kardeşin de acana hazır kv sigil yok diye mi gitmek istemiştir ki?? Bence en güzeli aç kardeşine herşeyi anlat.. anlayacağına eminim..

Ne güzel özetlemişsin. Durum aynen böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…