- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
ooo senin için tehlike çanları çalıyor.
eve kapanıp kalma, kendini dış dünyadan soyutlama isteği depresyonun ilk adımları.
sakın bunu yapma ne kendine ne evladına. lütfen kendini mutlu ve güçlü kılacak şeylere odaklan.
hiçbir sorun depresyona girerek çözülmez. belki de asıl çözüm mutlu bir insan ve gülen bir yüzdür.
belki de eşin seni o ve ailesi olmadan da mutlu görünce ne kaçırdığını daha iyi anlayacaktır.
kimbilir.
önce kendinizi düşünün. benim annem olsa kendi teklif ederdi gelmesin şimdi aranız da bozuksa diye. kızkardeşin küçük ama annenin anlayışlı olması lazımdı.kardeşin sen oraya gittiğinde dönerken de gelebilir.
normalde eşinin ailesiyle mi yaşıyorsun.
Yapacağınız tek şey kardeşinizle konuşmak. Anneniz yanlış anlayabilir ama eminim ki kardeşiniz size anlayış gösterecektir.
1 ay değil de bir hafta gelsin. Ne yapacak ki sizin yanınızda bir ay? Üstelik evde huzur bile yokmuş.
Ben evli kardeşlerimin yanında, ne aile içi bir sorunları, ne de benim eşleriyle bir sorunum olmamasına rağmen, 2 günden fazla kalmak istemem.
Arayın, doğru düzgün ifade edin kendinizi. Böyle tam da 1 ay başbaşa kalacakken kardeşim geliyor demenizle, asıl sorun kardeşiniz, o gelmese her şey güllük gülüstanlık olacak gibi durmuş.
Aslında bir haftalığına filan olsaydı çok çok memnun olurdum, seve seve kabul ederdim ama bir ay çok uzun geliyor bana da. Her birimizin yakın akrabası gelse on gün kalsa, ancak misafir ağırlarız zaten.
Aradım tekrar ama sana gelmez, abisine gider, babaannenlere gider filan dedi annem. Biliyorum ki hiçbir yerde üç günden fazla kalmayacak ve bana gelecek yine ama olumlu tarafından bakacağım artık.
seni öyle iyi anlıyorum ki........
kardeşin sana iyi gelir mi peki?
yoksa extra ilgi vs mi bekler, zaten çözülecek gibi de durmuyor eşinle olan kısım,
bari kardeşinle gez toz eğer sana iyi gelecekse, ama bir ay çok fazla
Tamam gelsin kalsinda bir ay gercekden cok uzun bir süre ya. O kadar kalmasi gercekden sart degil
Benimle dönebilmek için bekleyecek artık. Bu süre de bir aydan biraz fazla. Hadi sen git de diyemem ki. Kardeş yani. İdare edeceğim. Her şey de olacağına varır.
Anneler bu durumlarda bencil olur ortayı bulmak yerine, keşke sizi anlamaya çalışsa idi, siz kardeşinizle lafı dolandırmadan samimi bir şekilde konuşun... sizi anliycaktir.
Aceba evliligin gercekden biterse kendilerinde de suc aramayacalar mi? Insan korkar bosanirda biz sebeb olmus oluruz diye.
aranizin bozuk oldugunu bile bile kardesinizin gelmek istemesi bana cok bencilce geliyor , gercekten kardes oldugunuza emin misin ?
18 yaş küçük bir yaş değil ki? Ben direk kardeşimle muhatap olurdum. Anne de başından savmaya çalışıyor sanki..tuhaf.Aslında bir haftalığına filan olsaydı çok çok memnun olurdum, seve seve kabul ederdim ama bir ay çok uzun geliyor bana da. Her birimizin yakın akrabası gelse on gün kalsa, ancak misafir ağırlarız zaten.
Aradım tekrar ama sana gelmez, abisine gider, babaannenlere gider filan dedi annem. Biliyorum ki hiçbir yerde üç günden fazla kalmayacak ve bana gelecek yine ama olumlu tarafından bakacağım artık.
18 yaş küçük bir yaş değil ki? Ben direk kardeşimle muhatap olurdum. Anne de başından savmaya çalışıyor sanki..tuhaf.
Demin bir konu gördüm. 18 yaşındayım, kilolarımdan müzdaripim, 1 ay da ablamda kalıcam diye lüzumsuz bir detay yazmış. Sizin kardeşiniz mi diye aklımdan geçti
anlamaları zor. çünkü şiddet yok aldatma yok içki kumar maddi sıkıntı yok.:) o kadar değil tabi ama sanırım durumun ne kadar ince bir çizgide olduğunu anlayamıyorlar. "Sen bir senedir her gün boşanıyorsun zaten." diyorlar. :)
Bir yıldır var sorunlarım, anlatamıyorum, onlar da anlamıyor demek ki. Öylesi bir ruh hali sanıyorlar.
anlamaları zor. çünkü şiddet yok aldatma yok içki kumar maddi sıkıntı yok.
manevi işkenceleri sadece sen yaşadığın için ne eşin, ne kv, ne ailen tam olarak anlayamaz.
sen muhtemelen sebepsiz yere boşanma icat eden tarafsın.
ama umursama. önce senin ruh ve beden sağlığın önemli. sana muhtaç bir çocuğun var. onun ve kendin için iyi güzel olanı yap. için rahat olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?