- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Ya durumun ciddiyetini anlayamıyorlar ki detaylarıyla biliyorlar da ama.
Sanırım eşimin her durumda ailesini bırakmamasına karşın; benim ailemi göz ardı edişimi doğru bulmuyorlar.
18 yaşında çocuk değil çok da rahat bir şekilde anlayacak yaşta, sanki biraz fazla alınganlık yapıyorlar... Sizi hiç anladıklarını düşünmüyorum açıkçası... Keşke gelsin demeseydiniz... Eşinizle olan sorunları çözmeden hane içine "kardeş bile olsa"gelmemeli olur ya kötü bişeye şahit olur ya da ne bileyim kurunun yanında yaş da yanar...Kardeşim henüz 18 yaşında ama sorunlarımı biliyorlar, biraz izah etmeye çalıştım ama ikisi de bozuldu, sonra kapattım konuyu. Bugün yine anneme açtım o da yeniden bozulunca, gelsin dedim.
Yani aslında içinde bulunduğum durumdan haberdarlar, ben de onlar düşünsün istiyorum ama olmayacak galiba.
bingo...Evet, ben istanbuldayım, kardeşim kırsaldan gelecek ve şu an kabul etmezsem bir sonraki yaza kalacak, tabi ben o zamana boşanmış olmazsam.
bir de 1 ay kardesin evli insanlarin evinde isi ne? Kayinvalide olsa hemen ozel hayatimiz kalmadi vs diye dusunuruz. Ben cok onemli bir sebebi olmadikca 1-2 haftadan uzun baska sehirden gelen yatili misafiri de dogru bulmuyorum...Bir ay sonra ben onların yanına gideceğim, şimdi gelmezse belli bir süre gelemez diye kırılıyor sanırım. Gelip benimle dönmek istiyor.
İki kez denedim ama başarılı olamadım. Sitem ettiler.
Sanırım annem, bak eşinin ailesi verdiği tüm huzursuzluğa rağmen sizi bırakmıyor, eşin de ailesini bırakmıyor; oysa sen yılda bir kez gelmemize bile bahane buluyorsun demeye getirdi. Haklı da ama, ne yapayım ?
Her insan farklidir. Bende esimle kavgaliyken ailemde olsa istemem yanimda kimseyi. Ama esim benim inadima gider ailesiyle görüsür biz kavgaliyken.
Yok sen tekrar konus, ben ayrilacam, gelme de belki bu sekilde dersen daha farkli olur.
Hayır,ayıp etmemissiniz. Kvdelerinzde hazır yokken sorunlarınizi halledebilirsiniz,bırakın bu sebepten bozuluyolarsa bozulsunlar. Tabii ki sizde sorunları çözmek niyetindeyseniz.
bir de 1 ay kardesin evli insanlarin evinde isi ne? Kayinvalide olsa hemen ozel hayatimiz kalmadi vs diye dusunuruz. Ben cok onemli bir sebebi olmadikca 1-2 haftadan uzun baska sehirden gelen yatili misafiri de dogru bulmuyorum...
Açıkçası bizim sorunlarımız üç yıldır bitmek bilmiyor ve hatta katlanarak artıyor.
Bu yüzden ailem evime pek gelmedi, annem doğumumda on gün geldi kaldı. Gelen de kv giller yüzünden rahat edemiyordu zaten. Onlar da hazır kimse yok, şimdi gitsin diye düşündü sanırım.
Onlar şu yönden haklı, bize hangi taraftan olursa olsun, sürekli birileri gelip giderdi, bir ay kimse olmadan kaldığımız nadirdir yanı. Bu yüzden ben hep stresliydim. Eşim tarafından gelen misafirleri geri çeviremiyordum, eşim kabul etmiyordu ama kendi aileme rahatlıkla gelmeyin diyebildiğim için onlar gelmiyordu.
Annem de kardeşim de "üç yıldır evlisin, kimse gelemedi evine, bak eşinin ailesi olunca nasıl ağırlıyorsun, eşin nasıl kabul ediyor, bize gelince kabul etmiyorsun" diye küsüyorlar sanırım.
Ben bu konuda hak veriyorum ama gelen kim de olsa bizim sorunlarımız var ve bizi huzursuz ediyor. Her aile meselesiyle biraz daha yıpranıp, uzaklaşıyoruz. Kaç aydır iletişimimiz sıfır. Şimdi tam toparlayabilir miyim demişken, bu defa kardeşim gelecek.
Aslında eşime bu yüzden de kızıyorum. Evime ailemden bir kişi bile çağıramıyorum. Ayda yılda bir de gelmeyeceklerse ne zaman gelecekler.
Çok karışık kafam çoook.
emin ol kardesin senin yerinde olsa sen anlayisla karsilardin, bilmiyorum oyle bir elektrik aldim senden.Bir de bu kısmı var evet. Bir ay çok uzun bir süre yani. Eşimle iyi olsak bile, bir ay özel hayat kalmıyor. Ama işte...
Kardeşinin gelişi neden sorun bu kısmı net olarak anlamadım. Yani eşin mi istemiyor problem mi çıkarıyor. Eğer öyleyse tamam. Ama eşin bi çey demiyorsa bırak gelsin belki kardeşini gezdirmek bahanesiyle falan unutursunuz biraz problemleri belki de iyi gelir size belli mi olur.
sen ne istiyorsun önemli olan bu.
eşinle aranı düzeltmek istiyorsan kardeşini ertele müsait bir zamana.
eşinle aranı düzeltmekten umudunu kestiysen kardeşinle keyfine bak.
eşin ailesiyle sülalesiyle üç yıldır sana gün göstermedi ya şimdi istanbul' u yeniden keşfet kardeşinle ve evladınla.
bırak eşin rahatsız olsun, diken üstünde otursun, belki empati yapacağı tutar.
mühim olan sensin. sen ne istiyorsun, nasıl mutlu olursun, ona göre karar ver.
size yapışık yaşayan eşinin ailesi.Hayır eşim bir şey demiyor. Diyemez de. Ama evde ortam çok gergin, uzun zamandır yalnız olamadık, yani hep oraya gidilecek, bu gelecek kaygısı vardı. Ben de acaba eşimle sıkıntımız üçüncü kişiler mi, kimse olmadan nasıl olur diye düşünüyordum ve bir ay da bu şekilde deneyecektim evliliğimi yürütmeyi.
Fakat yine kimse olmadan kalamıyoruz. Ayrıca evde sürekli gergin bir hava var. İletişimimiz az. Kardeşim olmasa da düzeleceğini sanmıyorum ama denemeye çalışıyorduk.
Kardeşim gelirse bu gerginlikten o nasıl etkilenir, bizim gerginliğimiz kardeşimin gelişinden nasıl etkilenir bilemiyorum.
Bir arkadaş da yazmış, ben zaten boşanmayı düşünüyorum, bir ay sonra eşimin ailesi veya kendisi tarafından kardeşimin de buna sebep gösterilme ihtimali de ayrıyeten beni kızdırır.
seni öyle iyi anlıyorum ki........Ya durumun ciddiyetini anlayamıyorlar ki detaylarıyla biliyorlar da ama.
Sanırım eşimin her durumda ailesini bırakmamasına karşın; benim ailemi göz ardı edişimi doğru bulmuyorlar.
ooo senin için tehlike çanları çalıyor.Grill inan öyle bir moddayım ki, siteden dışarı çıkmıyorum mecbur kalmadıkça. Yani keyif yok , huzur yok; ben bu haldeyken onu nasıl gezdireyim. Biliyorum o da çıkmak isteyecek ama kafa kafa değil ki. Her gün sinir, stres, sıkıntı.
Yine de senin dediğin de mantıklı geldi sanki. Dediğin gibi yapayım bir de.
sen ne istiyorsun önemli olan bu.
eşinle aranı düzeltmek istiyorsan kardeşini ertele müsait bir zamana.
eşinle aranı düzeltmekten umudunu kestiysen kardeşinle keyfine bak.
eşin ailesiyle sülalesiyle üç yıldır sana gün göstermedi ya şimdi istanbul' u yeniden keşfet kardeşinle ve evladınla.
bırak eşin rahatsız olsun, diken üstünde otursun, belki empati yapacağı tutar.
mühim olan sensin. sen ne istiyorsun, nasıl mutlu olursun, ona göre karar ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?