O yaşta aynı evde yaşamaya başlayıp o sorumluluğu alırlarsa kısa sürede ayrılırlar.Kızlar hepinize hayırlı sabahlar. Kardeşim 22 yaşında üniversite okuyor 2 senelik bir ilişkisi var, 1 ay önce nişanlandılar, nişanlısıyla aynı sınıftalar. Daha 2 seneleri var okulun bitmesine. Bu sene yatay geçiş yapmaya karar verdiler, geçmeleri ve kabul edilecekleri kesin. Gidecekleri şehirde iki farklı ev masrafı olmasın diye aynı evde yaşamak istediklerini ilettiler büyüklere, damat tarafı siz nasıl isterseniz dedi ama bizim tarafımızda biraz sıkıntı çıktı tabii. Sizce bir üniversite öğrencisi yapabilir mi ev geçindirme sorumluluğunu alabilir mi?
Para sıkıntıları yok, mühendislik okuyorlar ve ikisinin de aylık çok fazla olmasa da belli bir gelirleri var okudukları bölüm sayesinde, zaten aileler de yardım eder. Yine de ben daha yaşlarının erken olduğunu ve en azından okulları bitinceye kadar beklemeleri gerektiğini düşünüyorum.
Çok fazla sorumluluk değil mi sizce de? Ben zor alıştım evliliğe açıkçası, aynı evde yaşarken de evli bir kadın ve erkeğin sorumluluklarını alacaklar sonuçta. Siz ne düşünüyorsunuz, bu konuya yaklaşımımız nasıl olmalı?
Yarın öbürgün aynı evde yaşadı diye evlen baskısı yapmayacaksanız yaşasın evin içinde daha iyi tanıyıp vazgeçme ihtimali var ve aynı evde yaşamakla evlenmek çok farklı iki şey bunu yaşamayan bilemez aynı adamla hem yaşayıp hem evlenmiş biri olarak diyorum aynı değilKızlar hepinize hayırlı sabahlar. Kardeşim 22 yaşında üniversite okuyor 2 senelik bir ilişkisi var, 1 ay önce nişanlandılar, nişanlısıyla aynı sınıftalar. Daha 2 seneleri var okulun bitmesine. Bu sene yatay geçiş yapmaya karar verdiler, geçmeleri ve kabul edilecekleri kesin. Gidecekleri şehirde iki farklı ev masrafı olmasın diye aynı evde yaşamak istediklerini ilettiler büyüklere, damat tarafı siz nasıl isterseniz dedi ama bizim tarafımızda biraz sıkıntı çıktı tabii. Sizce bir üniversite öğrencisi yapabilir mi ev geçindirme sorumluluğunu alabilir mi?
Para sıkıntıları yok, mühendislik okuyorlar ve ikisinin de aylık çok fazla olmasa da belli bir gelirleri var okudukları bölüm sayesinde, zaten aileler de yardım eder. Yine de ben daha yaşlarının erken olduğunu ve en azından okulları bitinceye kadar beklemeleri gerektiğini düşünüyorum.
Çok fazla sorumluluk değil mi sizce de? Ben zor alıştım evliliğe açıkçası, aynı evde yaşarken de evli bir kadın ve erkeğin sorumluluklarını alacaklar sonuçta. Siz ne düşünüyorsunuz, bu konuya yaklaşımımız nasıl olmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?