kız kardeşim

Annendede hata var ergeni idare etmek gerek keşke oğlanı bir tanıyım konuşalım deseymiş annende kestirmiş atmış , sonra oğlanla konuşurdu oğlanın annesini devreye sokardı 18 yaşında kızı kendi haline bırakmak tehlikeli bazısında ergenlik 24 kadar devam ediyor tamamen hormonların dengesizliği kabul ediyorum ergenlik çok tehlikeli itiraf ediyorum kaç tane tel konuşmalarını kızımın gizlice dinledim sonra aradığı çocuğa fırçamı çektim amcasını yolladım çocuğu dövdürmek için ne yapayım elalemin oğlu banane söz dinlemeyeni sürekli kontrol altında tutacaksın sonra akrabanın biri musallat oldu onada postamı koydum vallahi kendi haline hi. Bırakmadım çanta gibi o nerde ben orda epey zorlandım ama şimdi uslu oda daha önceki aklını beüenmiyor

erzurumlular iyidir ayrıca kaçan kıza da düğün felan yapılır.bence olan olmuş ortak bir yol bulun

gidip dim direk oglan tarafının karşısında durmalısınız yoksa ezerler.bakın görün ne olursa olsun bir ailesi var demelisiniz.hatta çeyiz felan da götürün

Erzurum'da dadaşta var kürtte var alevide var o kadar karışıkki keşke bilsen tam olarak nereli olduğunu da ona göre az buçuk bir şeyler yazsam. Ama yeni gelin diye evde hep çalıştırırlar seneye bir bebeği olur kaynanaya laf edemez hemen cevabı yapıştırır kaçmayaydın oğlumu buldun yapıştın diye.

Düğünü gidin mutlaka ama mutlaka. Kardeşin mantıklı düşünemiyor erkek tarafı ailen seni sevseydi düğününe gelirdi bak gelmediler senin ailen biziz der gerçketen derler. Sakın iletişimi koparma ona her an geri dönebilirsin biz senin arkandayızı hissettirin. Baban annen daha yeni bu yüzden çok üzgünler ama sakın onu bırakmayın her an yanında olun sık sık evine gidin. Yanlışa yanlış yapmayın

aynen öyle çok iyi yapmışsınız.benimkişsi 5,5 yaşında anasınıfında bir arkadaşına aşık olmuş onu çok özluyor.çocugun kolu kırıldı yaz okuluna gelemiyor biizmkisi kolu kırıldı diye aglıyor özlüyorum diye ağlıyor.okuldan telefonlarını istedik alıp arayacağız.arada bir çağatay krizine giriyor.

Et tırnaktan ayrılmaz tabiki gidecek herkes yaptığı cahilliğln cezasını .çekecek ama kardeştlik ,ölümsüzdür

kardeşlik ölümsüz oldugundan değil allah rızası için düşene bir tekme daha vurmamak için bence.kardeşlik mi kaldı ki

Nasıl polıs bıseey yapamayız demıs anlamadım.
Ah bende kactım 18 yasımda 7 ay olmustu gırelı annem sıvıl polıslerle geldı aldırttı herkesı karakola 5 saat kaldı sonra bana sordular ben pısman olmustum ama kactıgım kısının babası bana gelen gerı gıdemez demıstı oglum 30 sene hapıs yer dedı salak kafam korktum.
Ama ne yapacaksın anladım hatamı gerı donemedım sımdı 4 yasında kızım var bosanalı 3 sene oldu.
Yapamaz olamaz mumkun deıl sımdı dank etmese ıllakı dank edecek bızım aılelerde uymadı hıc yasam tarzını gorunce mutlaka dank edıcek cok uzuldum kardesın ıcın allah yardımcınız olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kardeşin bir cahillik etmiş, siz büyüğü olarak gidin bence. Benim de etrafımda örnekleri oldu. Ne olursa olsun o senin kardeşin, o aileyi nasıl ileride o üzülecek diye istemediyseniz, şimdi de ileride üzüleceği için bence gidin. Ayrıca biraz zaman geçip de evliliğin ne demek olduğunu anlayınca, çok özürler diler. Çok pişman olur. Yapmış bir delilik, sonuçlarını düşünebilse yapmazdı. Dediğim gibi muhakkak fark edecek nerede hata ettiğini...

Ay kıyamam çok şirin bunlar tatlı yıllar ergenlik acı yıllar ve zor tabi herkese görede farklılık göstere bilir tamamen hormonal

bravo valla size benim ennemde beni takip bile etti kızmıştım o zaman şimdi evletlarım olunca onu çok iyi anladımmmm

babam kahroldu , ben sadece sizleri namusunuzla evlendirmek için büyüttüm dedi ağladı koca koca adamm
bizlere bunu yaşatmaya ne hakkı vardıııııııııııııııı

Çok üzüldüm ya daha 18 yaşında neyine güvenip kaçtı sevmek desem daha kimler gelir onun hayatına hayatının hatasını yapmış bu hareketi yaparak üstelik ailesi gitmiş gelmemiş bizim senin gibi kızımız bile yok demişler ama kardeşiniz umursamamış bile pes çok kızdım umarım pişman olmaz umarım inşallah o zaman da yine üzülecek olan siz ailesi olacak umarım bir an evvel pişman olur işler daha sarpa sarmadan canım

Ay kıyamam çok şirin bunlar tatlı yıllar ergenlik acı yıllar ve zor tabi herkese görede farklılık göstere bilir tamamen hormonal

çok hormonal değil gibi arkadas gibi seviyor da hisleri yogun.ben de öyle kız arkadas ya da erkek arkadas olsun sevdiğim zaman hep hislerim yogundur.bana çekmiş sıpa.ben çok sıradan bir şeymiş gibi konuşuyorum.kafasında saplantı haline getirsin istemiyorum.şimdiden ögrensin hislerini kontrol altına almayı.yoksa sonra çok daha zor olacak

yaptıklarının cezasını emin ol cekecek.o babamın gözyaşları bakalım ona nasıl dönecek.cahillik ve bencillik

Sağol anneler çok uyanık olmak zorunda epey üzüldüm mücadele ettim kızımın ergenliğinde cadı çok güzel uzunboylu manken gibi ama tabi bende dedektif gibi sürekli peşinde amcasını devreye soktum baş edemeyince okula başlayınca ikten çıktım birde ergenliğin başında iş para mevki hepsi boş ,,önce kızım bu yıl üni kazandı yollayacağız işte böyle zor ilgili anne olmak çoğu anne ergenlik ne onu bilmiyor kızlarda harcanıyor yazık oluyor ,
bravo valla size benim ennemde beni takip bile etti kızmıştım o zaman şimdi evletlarım olunca onu çok iyi anladımmmm

Ne kadar kızsam, öfkelensem de, anne babama yapılan haksız muameleye üzülsem de kardeşimi yalnız bırakamazdım ben. Ne biliyim doğduğu, büyüdüğü zaman gelir gözümün önüne yapamam ya.
Mutlaka orada olduğumu hissettiririm. Annen baban çok üzgün haklılar o yüzden senin devreye girme zamanın. Düğüne git kardeşinle yalnız konuş. O kadarına da müsade ederler herhalde.
Ne yaşarsa yaşasın senin terketmediğini bilsin. Cahil bilmiyor bilse yapmazdı zaten. İnşallah en az hasarla yaşar evliliğini.

pardon babası hayatta deilmi?

kızlar son durum diye birsey yok pekk ..
Teyzem en son antalya sınırına gelin demis,ailemle görüseyim demis sahıs..
Devamı yookk .. Gelen giden,olan bana oluyor .. Annem düğüne giden benimle görüşmesin diyoor ..
şu durumda görüşme yada gitme olmayacak .. Ooff Allahıımm kimseye yasatmasın ne zormusss ((

hayatta 2 şey öğrendim ;
1. Kimseye güvenme .. Güvendiğim taşlara kar yağdı ..
2. insanın kendine ettiğini kimse edemezmişşş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…