ahh cnm bizimde aklımız almıyo ..
biz antalya merkezdeyiz cocuk erzurumluymus bizim tam tersimiz ve annem onaylamamıs ..
kardesimde gidicem demis annemde beni dinlemeyeni evlatlıktan silerim demis o da gitmis ..
hiç beklemezdik , inanamıyorum
hepinize cok tesekkür ederim kızlar ..
suandaki tek sıkıntı pazar ve pazartesi olacak olan düğüne gidip gitmemek ..:44:
napmalıyım sizce? bugün geri gelmez biliyorsunuz ? peki kardesim bizi sildi gitti
gitmeli miyim ??
Annendede hata var ergeni idare etmek gerek keşke oğlanı bir tanıyım konuşalım deseymiş annende kestirmiş atmış , sonra oğlanla konuşurdu oğlanın annesini devreye sokardı 18 yaşında kızı kendi haline bırakmak tehlikeli bazısında ergenlik 24 kadar devam ediyor tamamen hormonların dengesizliği kabul ediyorum ergenlik çok tehlikeli itiraf ediyorum kaç tane tel konuşmalarını kızımın gizlice dinledim sonra aradığı çocuğa fırçamı çektim amcasını yolladım çocuğu dövdürmek için ne yapayım elalemin oğlu banane söz dinlemeyeni sürekli kontrol altında tutacaksın sonra akrabanın biri musallat oldu onada postamı koydum vallahi kendi haline hi. Bırakmadım çanta gibi o nerde ben orda epey zorlandım ama şimdi uslu oda daha önceki aklını beüenmiyor
Gitme bence.
Et tırnaktan ayrılmaz tabiki gidecek herkes yaptığı cahilliğln cezasını .çekecek ama kardeştlik ,ölümsüzdür
hepinize cok tesekkür ederim kızlar ..
suandaki tek sıkıntı pazar ve pazartesi olacak olan düğüne gidip gitmemek ..:44:
napmalıyım sizce? bugün geri gelmez biliyorsunuz ? peki kardesim bizi sildi gitti
gitmeli miyim ??
aynen öyle çok iyi yapmışsınız.benimkişsi 5,5 yaşında anasınıfında bir arkadaşına aşık olmuş onu çok özluyor.çocugun kolu kırıldı yaz okuluna gelemiyor biizmkisi kolu kırıldı diye aglıyor özlüyorum diye ağlıyor.okuldan telefonlarını istedik alıp arayacağız.arada bir çağatay krizine giriyor.
Annendede hata var ergeni idare etmek gerek keşke oğlanı bir tanıyım konuşalım deseymiş annende kestirmiş atmış , sonra oğlanla konuşurdu oğlanın annesini devreye sokardı 18 yaşında kızı kendi haline bırakmak tehlikeli bazısında ergenlik 24 kadar devam ediyor tamamen hormonların dengesizliği kabul ediyorum ergenlik çok tehlikeli itiraf ediyorum kaç tane tel konuşmalarını kızımın gizlice dinledim sonra aradığı çocuğa fırçamı çektim amcasını yolladım çocuğu dövdürmek için ne yapayım elalemin oğlu banane söz dinlemeyeni sürekli kontrol altında tutacaksın sonra akrabanın biri musallat oldu onada postamı koydum vallahi kendi haline hi. Bırakmadım çanta gibi o nerde ben orda epey zorlandım ama şimdi uslu oda daha önceki aklını beüenmiyor
babam kahroldu , ben sadece sizleri namusunuzla evlendirmek için büyüttüm dedi ağladı koca koca adamm
bizlere bunu yaşatmaya ne hakkı vardıııııııııııııııı
Ay kıyamam çok şirin bunlar tatlı yıllar ergenlik acı yıllar ve zor tabi herkese görede farklılık göstere bilir tamamen hormonal
bravo valla size benim ennemde beni takip bile etti kızmıştım o zaman şimdi evletlarım olunca onu çok iyi anladımmmm
Sağol anneler çok uyanık olmak zorunda epey üzüldüm mücadele ettim kızımın ergenliğinde cadı çok güzel uzunboylu manken gibi ama tabi bende dedektif gibi sürekli peşinde amcasını devreye soktum baş edemeyince okula başlayınca ikten çıktım birde ergenliğin başında iş para mevki hepsi boş ,,önce kızım bu yıl üni kazandı yollayacağız işte böyle zor ilgili anne olmak çoğu anne ergenlik ne onu bilmiyor kızlarda harcanıyor yazık oluyor ,
pardon babası hayatta deilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?