- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Orası öyle canım da her doğu ile ilgili bir konu olduğunda bilen bilmeyen duyan tvde gören yorum yapıyor bakıyorum bende yok ailemde yok çevremde yok delleniyorum
ama pericim her kesimde bir olmuyor ki
bir akrabamızda kaçarak evlendi tabi çok olaylar yaşayıp pişman oldu boşanmak istediği zaman duyduğu tek cümle bizde boşanmak yok canlı girdiğin bu evden anca cenazen çıkar temelli olarak
Ayol ben Batı'nın göbeğindeyim,aynı şeyler burada da söyleniyor.Kafa aynı kafa...
aman dellenme canım Allah herkesi korusun öyle psikolaplardan...
konu sahibi arkadaşım seninde kardeşin için inşallah çok geç olmaz hatasını farkeder
kızlar selam anca girebildim ..
Kardeşimle teyzem görüşüyor ..
Eşyalar alınmış,ev tutulmus..
Gelinlik,altınlar .. Hersey tamam bizsiz..
Annem babam beni ciğnedi gitmem asla diyoorr ..
Antalya sınırına gelse iyi olurdu konyada tutmuslar evi..
Teyzem konustu tekrar,antalyaya gelin die bakalım ne olacakk ..
Kafamı cok karısık .. Gelen giden annemlerdeyim
allah ailene sabır versın, kabullenmek çok zor..kızlar selam anca girebildim ..
Kardeşimle teyzem görüşüyor ..
Eşyalar alınmış,ev tutulmus..
Gelinlik,altınlar .. Hersey tamam bizsiz..
Annem babam beni ciğnedi gitmem asla diyoorr ..
Antalya sınırına gelse iyi olurdu konyada tutmuslar evi..
Teyzem konustu tekrar,antalyaya gelin die bakalım ne olacakk ..
Kafamı cok karısık .. Gelen giden annemlerdeyim
Çok üzüldüm eses tek diyebilcegim umarım tüm korkular yersiz çıkar ve kardeşin mutlu olur. Ama bu şekilde ailesini ezip geçenlere bende çok sinirleniyorum. Hemde bunca rahatlik içinde nankörlük etmiş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım bir hata yaptı ama bağlantıyı kesmeyin.
Madem ille evlenecek sahipsiz bilmesinler.
Babanla annenin sinirini anlıyorum ama sen yumuşatmaya çalış.
İnşallah iyi olur, mutlu olur. Bu saatten sonra olumsuz düşünmek bir şey kazandırmayacak..
Bu durumda ne soylenir hic bilmiyorum allah yardimciniz olsun, kardesiniz bir an once eve donsun insallah.
Ama bence anne ve babaniz yanlis yapmis, her ne kadar sinirlenmekte uzulmekte kizmakta hakli olsalar da benim oyle bir kizim yok artik demeleri cok yanlis ve daha buyuk hatalara yol acabilir. Kiz pisman olsa hatasini anlasa belki de ana babasi bu laflari soyledi diye donemeyecek.
Ben de 19 yasindayim su an, akil vermek gibi olmasin ama kendimi onun yerine koydugumda boyle yapardim gurur yapip donmezdim diye dusunuyorum. O yuzden bence siz gizli de olsa konusun derim
Ya belki kaba bi yontem olucak ama nikah olmadan tutup kolundan getirseniz? Pisman olucak gibi duruyor cunku
allah ailene sabır versın, kabullenmek çok zor..
ablamda kaçarak evlendi
babam trip yaptı ama düğününe gitti annemın zoruyla.. sahipsiz sanmasınlar çok saftır kendısı ezerler akıllarınca dedı.
bence düğüne gitmelisiniz, sahıpsız sanmasınlar kardesınıo nasıl olsa kafasını duvarlara vuracak
gıtmelısın... kardesın 2-3 ay sonra sana tesekkur edecek düğününe gıttıgin için. nasıl olsa ezecekler onu, nasıl olsa aklı basına gelecek ve '' ailem benım arkamda'' dıyebılecek
hepinize cok tesekkür ederim kızlar ..
suandaki tek sıkıntı pazar ve pazartesi olacak olan düğüne gidip gitmemek ..:44:
napmalıyım sizce? bugün geri gelmez biliyorsunuz ? peki kardesim bizi sildi gitti
gitmeli miyim ??
hepinize cok tesekkür ederim kızlar ..
suandaki tek sıkıntı pazar ve pazartesi olacak olan düğüne gidip gitmemek ..:44:
napmalıyım sizce? bugün geri gelmez biliyorsunuz ? peki kardesim bizi sildi gitti
gitmeli miyim ??
benım kardesımde 18ınde kaçmıştı..
ben ve ıkı kuzenım,nıkahına gıtmıstık..
sımdı 11 ve 9 yasında ıkı kızı var..ipsiz sapsız bırde kocası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?