kız kardeşim

Orası öyle canım da her doğu ile ilgili bir konu olduğunda bilen bilmeyen duyan tvde gören yorum yapıyor bakıyorum bende yok ailemde yok çevremde yok delleniyorum

aman dellenme canım Allah herkesi korusun öyle psikolaplardan...

konu sahibi arkadaşım seninde kardeşin için inşallah çok geç olmaz hatasını farkeder

Ayol ben Batı'nın göbeğindeyim,aynı şeyler burada da söyleniyor.Kafa aynı kafa...

kardeşin yanlış yapmış.çok genç daha malesef farkına vardığında çok geç olucak.bir doğulu olarak söylüyorum adetlerimiz ağırdır.heleki maddi durumları iyi deilse çok zorluk çeker.geline hizmet ettirirler .yakında burnundan gelir malesef

Kardesinin yaptigi hata umarim cok gec olmadan duzelir.. Keske aileniz oyle tepki vermeseydi varlik icinde olan insan mantikli da dusunur iyiligini dusunerek onaylamamissiniz fakat dusunmeliydiniz ddaha kucuk oldugunu ve ne cahillikler yapabilecegini.. Belki istemeden de olsa goz boyamak iicin onay verseydiniz boyle olmazdi.. Erzurumluymus kactigi kisi valla erzurumlulari hic boyle duymadim benim sevgilim erzurumlu ailesinde kurtluk yok denizlide yasiyorlar zaten ki kendisi denizlide dogup buyudu ne asiret ne sig dusunme yok kendisinde de ailesinde de.. Erzurumda okuyorum ben hic duymadim bu ttur sey ama vardir tabi de illa kotu seyler olacak diye dusunmeyin sinirsiz imkan icinde sevgiyi sinirli bulmus baskasinda da bulmustur belki insallah hor gorulup yerden yere vurmazlar keske uni.yi okumasi icin ikna etseydiniz ama olan olmus evlat atilmamali diye dusunuyorum ben cigneyip gecse de candan olan biri o her kosulda sevilmeli.. İnsallah daha fazla uzmeden ailesini gelir Allah size yardimci olsun..

kızlar selam anca girebildim ..
Kardeşimle teyzem görüşüyor ..
Eşyalar alınmış,ev tutulmus..
Gelinlik,altınlar .. Hersey tamam bizsiz..
Annem babam beni ciğnedi gitmem asla diyoorr ..
Antalya sınırına gelse iyi olurdu konyada tutmuslar evi..
Teyzem konustu tekrar,antalyaya gelin die bakalım ne olacakk ..
Kafamı cok karısık .. Gelen giden annemlerdeyim

Canım bir hata yaptı ama bağlantıyı kesmeyin.
Madem ille evlenecek sahipsiz bilmesinler.

Babanla annenin sinirini anlıyorum ama sen yumuşatmaya çalış.
İnşallah iyi olur, mutlu olur. Bu saatten sonra olumsuz düşünmek bir şey kazandırmayacak..

Bu durumda ne soylenir hic bilmiyorum allah yardimciniz olsun, kardesiniz bir an once eve donsun insallah.

Ama bence anne ve babaniz yanlis yapmis, her ne kadar sinirlenmekte uzulmekte kizmakta hakli olsalar da benim oyle bir kizim yok artik demeleri cok yanlis ve daha buyuk hatalara yol acabilir. Kiz pisman olsa hatasini anlasa belki de ana babasi bu laflari soyledi diye donemeyecek.

Ben de 19 yasindayim su an, akil vermek gibi olmasin ama kendimi onun yerine koydugumda boyle yapardim gurur yapip donmezdim diye dusunuyorum. O yuzden bence siz gizli de olsa konusun derim

Ya belki kaba bi yontem olucak ama nikah olmadan tutup kolundan getirseniz? Pisman olucak gibi duruyor cunku

allah ailene sabır versın, kabullenmek çok zor..
ablamda kaçarak evlendi
babam trip yaptı ama düğününe gitti annemın zoruyla.. sahipsiz sanmasınlar çok saftır kendısı ezerler akıllarınca dedı.
bence düğüne gitmelisiniz, sahıpsız sanmasınlar kardesını o nasıl olsa kafasını duvarlara vuracak

Çok üzüldüm eses tek diyebilcegim umarım tüm korkular yersiz çıkar ve kardeşin mutlu olur. Ama bu şekilde ailesini ezip geçenlere bende çok sinirleniyorum. Hemde bunca rahatlik içinde nankörlük etmiş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hepinize cok tesekkür ederim kızlar ..
suandaki tek sıkıntı pazar ve pazartesi olacak olan düğüne gidip gitmemek ..:44:
napmalıyım sizce? bugün geri gelmez biliyorsunuz ? peki kardesim bizi sildi gitti
gitmeli miyim ??

gıtmelısın... kardesın 2-3 ay sonra sana tesekkur edecek düğününe gıttıgin için. nasıl olsa ezecekler onu, nasıl olsa aklı basına gelecek ve '' ailem benım arkamda'' dıyebılecek ve kımse '' nıye düğüne gelmedıler'' dıyemeyecek o anda

Ben de git diyorum.
Annen ve baban da içten içe rahatlık duyarlar en azından sen göreceksin, yanında olacaksın diye canım

Hata yapmaya çok müsait bir yaşta, olmuş bir kere ne yapacaksınız... Zamanı geri alamıyoruz, keşke yapabilsek. Kesinlikle yanında olduğunuzu hissettirmelisiniz, öncelikle gelin gittiği aileye bunu hissettirin ki kardeşinizi ezmeye kalkmasınlar, bu kız kaçtı geldi ailesini dinlemedi ama yine de ailesi kapı gibi onun arkasında imajı yaratmalısınız. Kardeşinize de bunu hissettirmelisiniz ki hakkını savunabilsin, kendini ezdirmesin. Aksi takdirde gelmediler der, aramadılar sormadılar beni silip attılar der, beni hiç sevmemişler zaten diye düşünür, sizden, yani ailesinden iyice soğur. Ama kardeşinize kırgın olduğunuzu da mutlaka belli edin. Yoksa hatalar bitmek tükenmek bilmez. Ailem her şeyi tolere edecek diye düşünür.

esescim canım çok üzücü bi durum anne babasız büyümüş biri olarak söylüyorumki kardeşin ailesini ezip geçtiği için çok pişman olcak.ki bunda hemfikiriz zaten.düğün olayına gelince bencede gitmelisin tabiki hiçbişey hayallerdeki gibi olmıycak ama o an o düşüncesiz kardeşinin sana ihtiyacı olcak gölgeni hissetmeli bence.annen baban gitmemekte haklılar.benim eşimde doğulu anne tarafı erzurumlu genelleme yapmak çok yanlış ama bende 2 yılda dünyanın olayını yaşadım hiç anlaşamadım biz onlardan uzakta olmasak çoktan kopmuştuk belki eşimle allah korusun.şuan hepimiz kardeşinin pişman olacağını ve çok zor bi hayatın onu beklediğini düşünüyoruz ama allah büyük belkide hiç beklediğimz gibi olmıycak gün doğmadan neler doğar allah önce anne babanın sonra sizin ensonda kardeşinin yardımcısı olsun.insanın bi kararı böyle hayatını bianda değiştiriyo işte...

benım kardesımde 18ınde kaçmıştı..

ben ve ıkı kuzenım,nıkahına gıtmıstık..

sımdı 11 ve 9 yasında ıkı kızı var..ipsiz sapsız bırde kocası..

benım kardesımde 18ınde kaçmıştı..

ben ve ıkı kuzenım,nıkahına gıtmıstık..

sımdı 11 ve 9 yasında ıkı kızı var..ipsiz sapsız bırde kocası..

al işte..yarın sırtından sopa karnından sıpa eksik olmayacak..ee bu sefer sizden yüz bulacak belki..bilmiyorum ben gitmezdim o da gittiği her düğünde kendi sahipsizliğini görüp ağlar dururdu heralde..şimdi prenses peri ya düğün ertesi?
bilmiyorum esesciğim ama ben gidemem o düğüne şahsen..kalbim acı içinde olurdu ama gidemezdim yani..hem kapılardan kovul hem düğüne git..zor çok zor bi karar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…