- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Sadece meraktan soruyorum . Ne kadar zamandır evlisiniz ve mutlu musunuz ?
bu arada kaçıpta değer gören biri görmedim bende istisnalar hariç hakikaten kaçmak zorundakiler hariç yani....el kapısında köpek kadar değerleri olmuyor hiçbir şekilde ,görüyoruz burda bir kızcağız yaıyodu en son kaynanasının evinin çatısında yerd minderde yatıyodu kocasıyla birde kaynanasının eziyetini çekiyodu yeni gelin gelecekmiş kaynana titriyodu o gelinin üstüne bizim kaçan kızda niye böyle diye ağlıyodu...kendi düşen ağlamaz..şimdi 35 kişi nikah kıyılana kadar reklam çekiyo evde..ha bu arada birlikte olmuş olabilirlerde orada..ilk işleri bu olacak kızı garantileme sistemleri sonra film dönecek kız kardeşin en dramatik halini görecek maalesef
9 aydır evliyim eşimle çok mutluyum . Kayinvalidemle problemim var ufak tefek onlar da Kaçmakla değil tabi . Ama kaçmak iyi bişey değil onermiyorum kesinlikle tabiki gerçi benimki öyle kacip gitmekten farklı bi durum yani bide bende doğuluyum. Tabi bizde aşiret yok ama aşiret ailelerini gördüm durum burdan kötü .
note3 kadinlar_klubü
Sevindim senin adına , Allah mutluluğunuzu daim kılsın .
O bendim yalnız benim Kaçmakla alakası yok o olaylarin . Sadece kaynananm oyle aile de onun karektri oyle herkese ayni bunu belirtmistim beni örnek gostermeyin bir daha mumkunse . Bu konu cook farklı ve ben aileme saygısızlık yapmadım gidin niye geldiniz falan gibi
note3 kadinlar_klubü
Ben kaçan kizla senin karakterini benzetmedir neden dikkatli okumadin.sen konuyu actiginda herkes sana ayni şeyi soyledibki sen bile sahipsizim diye bu tavirlari diye inledin burada günlerce..ayriyaten sana ne kadar destek verdiğimizde hatirliyorum..buradaki ornek kaçan insanin gördüğü tavirdi ama carpiitmissin..kalbimi çok kirdin..Allah hepinizi mutlu mesut etsin bu yanlis anlayan bireyler yüzünden gram yorum yapasim gelmiyor artik hayirli geceler
annem katiyen antalya sınırına sokturtmam ne haliniz varsa görün isterseniz öldürün demiş ..
sildim benim x diye kızım yok demis dönmüs gelmisler ..
dün teyzem aradı cocugu , x le konustu .. iyiyim mutluyum demiş,ağlamaktan gözleri şişmiş ama dönmemiş annemlerle ..
bugün resmi nikahı olcakmıs .. pazar düğünü .. kesinlikle gitmem diyor annem gidenle de görüsmem diyor ..
duyardık ama hic basımıza gelebilecegi aklıma gelmezdi inanamıyorum halaaaa
Öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm kardeşiniz için aptallık yapmış
2 ve 3. sayfalarda okudum "doğuda boşanma yok" vs gibi yorumlar gelmiş.
Bir doğulu olarak açıklık getirmek istedim,bizde insanız ve istediğimiz zaman boşayabiliyoruz.
ama pericim her kesimde bir olmuyor ki
bir akrabamızda kaçarak evlendi tabi çok olaylar yaşayıp pişman oldu boşanmak istediği zaman duyduğu tek cümle bizde boşanmak yok canlı girdiğin bu evden anca cenazen çıkar temelli olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?