kız kardeşim

Canim ben bile uzuldum surda ya, benim de var kiz kardesim. Allah kotu gunlerini gostermesin.
Amcamin 15 yasindaki kizi kacmisti, kactigi insan da doguluydu. Gul gibi bakiyormus kiza. Ama o kizi suclayamam kactigi icin, cunku ailesi cok huzursuz bir aileydi. Senin kardesine dedigin gibi rahat batmis.
Belki mutlu olur, oyle dusun.
Olmazsa da kendi tercihi, sizin yapabileceginiz bisey yok su an icin.
Allah sabir versin.
Bi anne babanin en buyuk gururu kizini telli duvakli gelin etmektir, ahh ahh. İnsallah pisman olmaz

Son düzenleme:
Sadece meraktan soruyorum . Ne kadar zamandır evlisiniz ve mutlu musunuz ?

9 aydır evliyim eşimle çok mutluyum . Kayinvalidemle problemim var ufak tefek onlar da Kaçmakla değil tabi . Ama kaçmak iyi bişey değil onermiyorum kesinlikle tabiki gerçi benimki öyle kacip gitmekten farklı bi durum yani bide bende doğuluyum. Tabi bizde aşiret yok ama aşiret ailelerini gördüm durum burdan kötü .

note3 kadinlar_klubü

O bendim yalnız benim Kaçmakla alakası yok o olaylarin . Sadece kaynananm oyle aile de onun karektri oyle herkese ayni bunu belirtmistim beni örnek gostermeyin bir daha mumkunse . Bu konu cook farklı ve ben aileme saygısızlık yapmadım gidin niye geldiniz falan gibi

note3 kadinlar_klubü

Kız istiyorum demiş vermemişsiniz. Hayvan değil ki bağlayasınız. Vermeyiz demek yerine üniversite bitmeden olmaz deseydiniz bak öyle böyle olur diye anlatsaydınız bu olmazdı. Kız ne yapacaktı sizi ikna etmeyi mi bekleyecekti zatem ergenlikte. Şimdi Antalya'nın kanatlarından Erzurum'un dağlarına gider. Evden çıkamaz. Kaynana çıkar ortaya oğluna dövdürür. Oooh siz de ailesi bize uygun değildi iyi oldu dersiniz. Kötü şeyler yaşarsa da üzülmeyin boşa, bu tecrübeyi yaşamayı o seçti iyi ya da kötü yaşayacak.

Sevindim senin adına , Allah mutluluğunuzu daim kılsın .

çok üzücü..bence siz iletişiminizi koparmayın tabi bi süre sonra.şuan sinirlisiniz ama sırf hata yaptı diye bi ömür boyu berbat bi hayat yaşamasına göz yummayın.pişman olduğunda mecbur hissetmesin kendini.az da olsa desteğinizi görsün ki istediğinde ayakları üzerinde durabilsin.daha çok küçük.neler çıkıcak karşısına neler yaşıycak.hatalarını yaşayarak öğrenicek demekki.doğru iletişim kurmak da çok önemli.

Son düzenleme:
esesim canım çok üzüldüm ya inşaallah pişman olacağı bi hayatı olmaz ama şuan durum onu gösteriyo

Sevindim senin adına , Allah mutluluğunuzu daim kılsın .

Tabi . Ama sorunlar olabiliyor ama eşimden yana hiç sıkıntı yok ama biraz çekmedim desem yalan olur valla ama eşimden değil. Buradaki En önemli faktör erkeğin duruşu inşallah ailesini dinleyen sözünden çıkmayan biri değildir o kötü ya gerçi aşiret te aile büyüğü dinlenir galiba hep allah hayirlisina denk getirsin valla yaa ((((((((

note3 kadinlar_klubü

Son düzenleme:
Ama konu sahibine tavsiyem şu sakin iletisimini koparma suan anlamasa bile ilerde yanlız olduğunu anladığın da Çok kötü şeyler olabilir

note3 kadinlar_klubü

Canım yaa çok üzüldüm
Ah bu kızlar evlenmeyi marifet sanıyorlar.
En güzel yaşları evlilik sorumluluğu, ev yükü ile geçip gidecek

Annen keşke vermeyiz demek yerine, okulunu bitir biraz daha büyü vereceğim söz deseydi.
O zamana kadar her şey değişirdi, daha olgun karar alırdı en azından.

Çok kötü olmuş böyle yaa .. Umarım pişman olmaz

Ben kaçan kizla senin karakterini benzetmedir neden dikkatli okumadin.sen konuyu actiginda herkes sana ayni şeyi soyledibki sen bile sahipsizim diye bu tavirlari diye inledin burada günlerce..ayriyaten sana ne kadar destek verdiğimizde hatirliyorum..buradaki ornek kaçan insanin gördüğü tavirdi ama carpiitmissin..kalbimi çok kirdin..Allah hepinizi mutlu mesut etsin bu yanlis anlayan bireyler yüzünden gram yorum yapasim gelmiyor artik hayirli geceler

Nedir bu kızlardaki bu evlilik merakı anlamıyorum,bide aileyi arkana alarak...benim kuzenimde aynı yaşlarda geçen sene kaçarak evlendi...amcamla yengem uzun zaman önce boşandı. Yengem affetmedi amcam yine gitti düğünlerini yaptı çocuk çok iyi biriymiş ben hiç tanımadım çünkü daha evlilikleri yıl olmadan 6 ay önce çocuk çok feci bir trafik kazasında öldü ve kuzenim hamileydi. Şimdi babasıyla beraber bebeğini büyütüyor çok sıkıntıları var. Annesi ve kardeşi ne doğumda geldiler ne ölümde...yani dünyanın binbir türlü hali var. Tekrar çalabileceğin kapıyı çarparak çıkmaman lazım...

şimdi düşünüyorumda 18yaşımda daha çocukmuşum ben ve verdiğim kararlara şimdi gülüyorum kaldıkı evlenmek hemde aileni arkanda bırakarak.durumunuzu anlayabiliyorum akrabamızda aynı durumlar yaşandı ve yakından tanık oldum ailenin durumuna ve sonu hüsran oldu ortada bir çocuk aile anneye göstermiyor ve baba evine dönüş.umarım kardeşiniz yapmış bir hata ama ileride pişman olmaz mutlu olabilir...

Son düzenleme:
çok üzüldüm keşke yaşanmasaydı bu olay şuan aileniz ve siz heran her saniye bu olayları düşünüp kahroluyorsunuz. evet maalesef bu olayı yaşadınız zamanla acınız diner ama kardeşiniz şuan bir kuyuya attı kendini hem de deliksiz bir kuyu. Allah yardımcısı olsun mutlu olacağını zannetmiyorum herşeyin hayırlısı olsun. inşallah hemen bebek falan düşünmez.

Son düzenleme:

Benim kızdıgim nokta şu idi . Benim Ailem kaçtık tan sonra hemen affetmedi düğünüme falan gelmedi zor günlerdi ama asla aileme kaçmak marifetmis gibi niye geldiniz falan gibi saygısızlık yapmadım konu sahibinin kız kardeşi çok ayıp etmiş hem hata yapmış hem hatasına hata eklemiş böyle bişeyle karsilastirilmaktan dolayi kırıldım ve söyledim yani başka bişey değil yani kirdiysam kusura bakma :) yorumlarımi okursan kaçmayı asla teşvik etmiyorum ben de çektim sorunlar yani hele aşiret bi aile düşünemiyorum (

note3 kadinlar_klubü

bu evlilik meselelerini inada çeviren ailelere anlam veremiyorum. Ben ailede kusur buluyorum, yaşı ufak daha kızkardeşiniz, dünyayı tozpembr sanıyor, yokluk çekmemiş sanırım hertürlü imkanı varmış bununda etkisi vardır. Aileniz resti çekeceğine keşke bir süre oyalasaydı, çocuğu tanımak isteseydi belkide iyi biridir. Bir anne kızını nasıl siler aklım almıyor. Sağlıklı düşünen bir insan olan olmuş kaderde varmış der. Bundan sonrasını hasarsız atlatmak için çaba sarfeder. Kızlardeşinize sahip çıkmalısınız, herkes hata yapabilir. Daha büyük olaylar olmadan barışın bence. Allah korusun ya eşinden şiddet görüyorsa yada gitti ailede kötü muamele varsa?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu saatten sonra artik bekleyip goreceksiniz. Cok degil 1 hafta sonra deli gibi pisman olacakta gururuna yediremeyecek. En gec 1 ay sonra da dayanamayip yardim isteyecek.

Keske boyle olmasaydi. Kendi ailesinin kiymetini boyle ogrenmemeliydi.

Öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm kardeşiniz için aptallık yapmış
2 ve 3. sayfalarda okudum "doğuda boşanma yok" vs gibi yorumlar gelmiş.
Bir doğulu olarak açıklık getirmek istedim,bizde insanız ve istediğimiz zaman boşayabiliyoruz.

ama pericim her kesimde bir olmuyor ki
bir akrabamızda kaçarak evlendi tabi çok olaylar yaşayıp pişman oldu boşanmak istediği zaman duyduğu tek cümle bizde boşanmak yok canlı girdiğin bu evden anca cenazen çıkar temelli olarak

Orası öyle canım da her doğu ile ilgili bir konu olduğunda bilen bilmeyen duyan tvde gören yorum yapıyor bakıyorum bende yok ailemde yok çevremde yok delleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…