anneniz nasıl bu kadar katı olabiliyor çocuğuna karşı anlamıyorum burda benim içim cız etti kaldı ki kız kardeşiniz kaçma sinyallerini vermiş ama bu konu kestirip atılmış. göz göre göre olmuş.kız kardeşinizin daha yaşı küçük, görmüş geçirmiş biri de değil bahsettiğinize göre bolluk içinde büyümüş, olgunlaşmamış daha hatalar yapabilir. Bu büyük bir hata tamam ama o sizin kız kardeşiniz annenizin biricik kızı. Bence dugunune gitmelisiniz yanında olmalısınız.
Gorustugunu kimseye soylemeyin olsun bitsin yani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben kin gütmüyorum,gitmek isterdim ama ailem mi kardesim mi secim yapmak zorunda bırakıldım ..
Değer değmez bunun yargılaması kimseye düşmez bence. Sizin içiniz nasıl istiyorsa onu yapın, hep kocam böyle dedi, annem asla affetmez vs diyorsunuz. Kardeş sizin kardeşiniz, sırtınızı döneceksiniz de ne olacak...
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Siz kendi kararınızın arkasında durursanız insamlar bunu kabullenmeyi öğrenir. Bu zamana kadar annenize bunu öğretememişsiniz, bu bir başlangıç olabilir.
'' onu giderken düüşünecekti .. ''
gittiğine değse bari ..
Katı olmayın, hayat çok kısa. İnsanın başına umulmadık şeyler geliyor. Olan olmuş, ama o sizin kardeşiniz. Bilmiyorum ben herşeyin üzerine koyardım kardeşimi, kırgınlık ve kızgınlık hepsi şu noktada gereksiz ve yararsız.
hemfikirim ama annem böylee ..
cnm teyzemle mi görüstügümü ..
artık esimde annem gibi düsünür oldu ..
Değer değmez bunun yargılaması kimseye düşmez bence. Sizin içiniz nasıl istiyorsa onu yapın, hep kocam böyle dedi, annem asla affetmez vs diyorsunuz. Kardeş sizin kardeşiniz, sırtınızı döneceksiniz de ne olacak...
Evet canim teyzenle gorustugunu kimseye soyleme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sevil hanım a katiliyorum. Hep birilerinin fikirlerini soyluyorsun. Yok o öyle dedi bu böyle dedi. Önemli olan senin düşüncen. Gitmek istiyorsan gerçekten ne şekilde olup yine gidersin. Kardeş kardeş kardeş kardeş.. Can ya can. Senin canın.
eşini filan bilmem de bu kadar anlattıklarından dolayı bence kız doğru bişey yapmamış evet ama çokta yanlış yapmamış valla. Kurtulayım böyle anneden de nasıl olursa olsun demiştir. Cesaretli kızmış allah için. Allah o annenin eline düşürmemenin adına yüzüne bakar inşallah!
bende dua ediyorum ,
insallah mutlu olur ..
gittiğine değer ..
teyzemle hep görüşüyordum olaydan haberi var diyor annem .. :44:
kardeş candır ..
ta ki o birine sizi seçene kadar ..
sizi kücük düsürene kadar ..
boynunuzu eğene kadar ..
'' onu giderken düüşünecekti .. ''
gittiğine değse bari ..
daha 18 yaşında ..
kocaya kaçmışş ..
aklımız almıyor bir türlü ..
ailecek harap olduk kac gündür ..
orda yaşayamaz eminiz nasıl yaptı anlamadık ..
polis +18 birsey yapamayız dedi .. ooff oofffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?