kız kardeşim

hemfikirim ama annem böylee ..

Gorustugunu kimseye soylemeyin olsun bitsin yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm teyzemle mi görüstügümü ..
artık esimde annem gibi düsünür oldu ..

ben kin gütmüyorum,gitmek isterdim ama ailem mi kardesim mi secim yapmak zorunda bırakıldım ..

Siz kendi kararınızın arkasında durursanız insamlar bunu kabullenmeyi öğrenir. Bu zamana kadar annenize bunu öğretememişsiniz, bu bir başlangıç olabilir.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

'' onu giderken düüşünecekti .. ''
gittiğine değse bari ..

annem değişmez asla.. 1 hafta olacak olay olalı ..
hala beddua ediyor .. cocugum yok öyle diyor ..

gittiğine değse bari ..

Katı olmayın, hayat çok kısa. İnsanın başına umulmadık şeyler geliyor. Olan olmuş, ama o sizin kardeşiniz. Bilmiyorum ben herşeyin üzerine koyardım kardeşimi, kırgınlık ve kızgınlık hepsi şu noktada gereksiz ve yararsız.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

bende sizin gibi düşünüyorum ama annem babam için gitmemeliyim ..

hemfikirim ama annem böylee ..

cnm teyzemle mi görüstügümü ..
artık esimde annem gibi düsünür oldu ..

Evet canim teyzenle gorustugunu kimseye soyleme

Sevil hanım a katiliyorum. Hep birilerinin fikirlerini soyluyorsun. Yok o öyle dedi bu böyle dedi. Önemli olan senin düşüncen. Gitmek istiyorsan gerçekten ne şekilde olup yine gidersin. Kardeş kardeş kardeş kardeş.. Can ya can. Senin canın.

Evet canim teyzenle gorustugunu kimseye soyleme

teyzemle hep görüşüyordum olaydan haberi var diyor annem .. :44:

kardeş candır ..
ta ki o birine sizi seçene kadar ..
sizi kücük düsürene kadar ..

boynunuzu eğene kadar ..

eşini filan bilmem de bu kadar anlattıklarından dolayı bence kız doğru bişey yapmamış evet ama çokta yanlış yapmamış valla. Kurtulayım böyle anneden de nasıl olursa olsun demiştir. Cesaretli kızmış allah için. Allah o annenin eline düşürmemenin adına yüzüne bakar inşallah!

Bu arada eşiniz şu durumda dış kapının mandalı durumda. Kardeş sizin kardeşiniz eşinizin değil! Aynı durumda o gitmek istese kendi kardeşinin düğününe siz karşı çıksanız sizi dinler mi bi düşünün?

Herkesin gönlünü hoş edecek olursanız işiniz iş valla...

Son düzenleme:

bende dua ediyorum ,
insallah mutlu olur ..
gittiğine değer ..

bende dua ediyorum ,
insallah mutlu olur ..
gittiğine değer ..

Düğüne gitmeyecekseniz daha fazla dil döküp yorulmayalım biz bence. Ama ailece o kızın hakkına girdiğinizi düşünüyorum ben. Umarım aileniz bir gün gerçekten pişman olur tutumundan dolayı yoksa ahirette bunun hesabı kanaatimce ağır olur.

hakikaten niye eşinin etkisinde bu kadar kalıyorsun, eşin değmez dedi diye gitmemezlik niye? hem ne olursa olsun kimse için kardeşine 'değmez' dedirtme. Eşin olabilir, onu abisi olarak görebilir ama ben ne hata yaparsa yapsın kardeşime laf söylettirmem, o benim kardeşimdir, gitmek istiyorsam giderim. Annedir kızmıştır üzgündür, anne ne olursa olsun ben gideceğim onun yanında olmam lazım de, onun yaptığını onayladığım anlamına gelmez de. .Annen eminim ki düğün olduğu gün gizliden ağlar, onun gidememesiyle senin gitmemen farklı. Annen sana küsüyorsa, seni hayatından çıkaracaksa hatalı annendir burda

teyzemle hep görüşüyordum olaydan haberi var diyor annem .. :44:

kardeş candır ..
ta ki o birine sizi seçene kadar ..
sizi kücük düsürene kadar ..

boynunuzu eğene kadar ..

gittiğine değse bari ..

Dediklerinden senin de gitmek istemedigini düşünüyorum artık bu kadar laf ettik yardımcı olalım dedik ama sende geri adım atmıyorsun kendimizi yormayalım hiç.

Sizden çok kardeşinize uzuluyorum. İnşallah sizlerde yarın bir gün bu tutumunuzdan pisman olmazsınız. Allah yolunu açık etsin kardeşimizin. Allah utandrmasın inşallah çok çok mutlu olur.

Başlarda kardeşinize çok kızmıştım ama okudukça hak verdim kıza.Sürekli maddi imkanlarınızdan bahsetmişsiniz ama yorumlarınıza bakarak diyebilirim ki bir abla-kardeş,anne-kız ilişkisi olmamış.Hiç kimse anlamaya çalışmamış,alttan almaya çalışmamış.İnşallah çok mutlu olur,siz de bu tavırlarınızdan pişman olursunuz.

Canım geçmiş olsun...
Yalnız onu en ihtiyacı olduğu zamanda yalnız bırakmanız onun kaçarak yaptığı hataya benzer bir durum...
Ne yaparsa yapsın kardeş neticede..
Antalya kültürüne alışmış birinin Erzurumluyla geçinebilmesi imkansiza yakındır ama inşallah o da siz de bedel ödemesiniz....

..aalizvell..;-)

Son düzenleme:
Bütün konuyu okudum.
İlk başlarda çok kızdım kardeşinize. Sonlara geldikçe iyi ki kaçmış gitmiş bile dedim anneniz sebebi ile.
İnşallah mutlu olur.

Erzurum kültürü zordur hem..
Önce ailesine düşman etmiş kaçtığı adam kardeşini.. sonra da kendi ailesine köle yapmaz umarım..genelde kadını ezerler oralarda malesef..çok örneğini gördüm..Allah kardeşinin yardımcısı olsun..

..aalizvell..;-)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…