Anlatması bence annesine hayır diyemiyomu napıyor o yüzden kardeşimden tamam al demesini bekliyor benceKvyi boşverin, oğlanın ne yapacağına bakın.
Gelip bunu size anlatmadan annesine "Hayır, paraların gideceği yer belli, düğün yapacağım bi de sana ev düzemem" deyip kapatabilirdi mevzuyu, ya da alacağı varsa alır geçerdi.
Anlatması niye yani "Annem koltuk perde istiyor?" diye?
Kadının ne istediği niye dillerde bu kadar? Oğlan salak mıdır nedir.
Bizde eşimin ailesi gelecek diye yemek odası takımı almıştık. Annemle babam illa alalım dediler bence de gerek yoktu ama. Annesi dünürler gelecek diye böyle düşünmüş olabilir. Çocuğun yaptığı abes gibi.Dünürlere evi güzel göstermek istiyor olabilir mi acaba? Beni istemeye gelecekleri zaman biz de boya badana yaptırmıştık. Bana kalsa gerek yoktu, kötü durmuyordu ama ailem ısrar etti birkaç sene sonra yaptıracağımıza şimdi yaptıralım dediler. Bunun anlatılması garip geldi ama bana. Üstüne evin fotoğrafını mı çekip atmış kardeşinize? Neden, ne gerek vardı?
Bir tane oturma tgrubu varmış zaten tekrar ayrı odaya almak istiyormuşDünürlere evi güzel göstermek istiyor olabilir mi acaba? Beni istemeye gelecekleri zaman biz de boya badana yaptırmıştık. Bana kalsa gerek yoktu, kötü durmuyordu ama ailem ısrar etti birkaç sene sonra yaptıracağımıza şimdi yaptıralım dediler. Bunun anlatılması garip geldi ama bana. Üstüne evin fotoğrafını mı çekip atmış kardeşinize? Neden, ne gerek vardı?
Yani kardeşimde annesi düşüncesiz diye kıvranıyorYa bu erkeklerin basiretsizi hiç çekilmiyor. Anasına demesi gerekeni diyecek konuyu kapatcak yerde ne diye gelip anlatıyor kardeşinize? Kafası basmıyor herhalde
Annesinin istemesi garip değil ama sevgilisinin gelip bunu anlatması garip.
Evdeki durum olmasaydı bende kadını garipserdim ama garipsemiyorum. Zira benim annemde "belki" ciddi bir adım atarım diye 2 3 yıl sonra değiştireceği mobilyaları şimdi değiştirmeye karar verdi. Büyük ihtimalle kadında dünürlerine karşı mahçup olmamak için istiyordur ama adam neden yemeden içmeden gelip size anlatıyor? Boşboğaz herşeyi yetiştiren erkek, hiç çekilmez.
Kardeşiniz geçen sene agustosta nisanliymis 2 ay varmış düğüne çoktan evlenmiş Olması lazımdı.. bu sizin KV olmasın sürekli konu açtığınız sizi sevmeyenAnlatması bence annesine hayır diyemiyomu napıyor o yüzden kardeşimden tamam al demesini bekliyor bence
2. Oturma grubunu istiyormuşBizde eşimin ailesi gelecek diye yemek odası takımı almıştık. Annemle babam illa alalım dediler bence de gerek yoktu ama. Annesi de böyle düşünmüş olabilir. Çocuğun yaptığı abes gibi.
5 kardeşiz bizKardeşiniz geçen sene agustosta nisanliymis 2 ay varmış düğüne çoktan evlenmiş Olması lazımdı.. bu sizin KV olmasın sürekli konu açtığınız sizi sevmeyen
Annesine vermemiş para kendi hesabında 1 tane oturma takımı var onlar yeni kadın 2. Almak istiyorAğız ishali erkek, annesinden duyduğunu kıza yetiştirip daha tanışmadan,işler ciddiye binmeden kızı fırlıyor. Aynen kızdan duyduğunu da annesine iletiyordur, çünkü bu tarz erkekler böyledir. Daha şimdiden arayı bulmaktan,sorunları duyurmadan çözmekten aciz. Kız kardeşin kendini birazcık seviyorsa sırf bu sebeple - laf taşıyan erkek istemiyorum diye ayrılabilir ama bence devam edip pişman olacak
Konuya gelince, çocuk parasını neden anneisne vermiş biriktirsin diye? Mal mıymış? Ben de birikim yaparım ne annem bilir kaç param olduğunu ne sevgilim . Benim bütçem,ben bilirim hesabımı. Annesi muhtemelen gitmeden domuzdan bir kıl koparayim, kardır diye tutturdu koltuk diye. Oğlu hazır hala onun elindeyken. Ama yine de hak veridm kadına. Bu dönem gelenin gidenin çok olduğu bir dönem. Biz de ablamın sözünden önce duvarları boyayıp bazı yerlere duvar kağıdı kaplatmistik. Biz yine iyi, bir yakın arkadaşımin ailesi istemeden önce komple mutfağı kirdirdi,sıfırdan yaptırdı,dünüre güzel gözüksün diye. Böyle şeyler olur bu dönemlerde. Sizinkilere de niyetinizi açsanız muhtemelen onlar da önce evde birkac değişiklik,bakım vs yaparlar.
Bence konudaki tek sorun laf taşıyıp insanı insana duşman eden koca adayı
Eee düşüncesiz olsa para vermezdi oğluna. Ne kadar vermiş ve ne kadar geri ıstiyor bu da önemli. Bazı insanlar evinin yeni gelecek insan için güzel görünmesini istiyor. Hatta takik olanlar var böyle konulara. Millet kınayacak diye.Yani kardeşimde annesi düşüncesiz diye kıvranıyor
Bir tane oturma tgrubu varmış zaten tekrar ayrı odaya almak istiyormuş
Tabi herkes güzel gözükmesini ister evinin ama biriktirdiği para anca kendilerine yetecek kadar kardeşim bazı şeyleri almayı düşünmüyor salon ayrı oturma odası ayrı yapmayı düşünmüyor ama kv sinin varken ayrıyetten salon takımı almak istemesi garibimize gitti
Belki de o yüzdendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?