Kız kardeşimin kv adayı

Annesi 50 bin vermiş oğlu da biriktirmiş biraz toplam 70 bin falan sanırsam annesi 10 bin istiyomuş

Burda mesele asıl meselenin garibinize gitmemesi. Asıl mesele kayınvalidenin düşüncesizliği değil damat adayının boş boğazlığı olmalıydı
Yani evet daha bişeysolmadan ortada kardeşimi kıştırtıyor annesine karşı almıcaz koltuk falan demiş tartışmış annesiyle ama genede gelip anlatmış

Yani evet daha bişeysolmadan ortada kardeşimi kıştırtıyor annesine karşı almıcaz koltuk falan demiş tartışmış annesiyle ama genede gelip anlatmış

Bence almayacağız falan diyememiş olabilir. Kardeşinizin "annen üzülmesin, alalım" demesi için anlatıyordur. Yoksa olay olmuş bitmişse neden anlatıyor.

Annesi 50 bin vermiş oğlu da biriktirmiş biraz toplam 70 bin falan sanırsam annesi 10 bin istiyomuş
Yani aslında çok da kötü ve düşüncesiz biri değil bence. Kardeşiniz kafasında kurmasın hiç. Sonuçta hiç para vermeyip üzerine elindekini alanlar var. Demek ki annesi böyle konulara takik. Yaşımız gereği onu anlamayabiliriz. Bize eşya anlamsız gelebilir falan. Asıl sorun burda nişanlı. Ne diye gelip yetiştiriyor aile içi konuyu. Kaç yıllık evli insanlar bile ailesiyle ilgili konuları çok ortaya dokmuyor. Hem ne gerek var diyor hem de aileme bilenir ya da gün gelince bana kullanır vs diye. Herkesin motivasyonu farklıdır bu konuda da ne gerek var söylemeye

Bir de bazı ailelerde tam çocuklar evlenmeden önce "artık evleniyor, maaşı bize kalmayacak, son bir kredi çektireyim" gibi rezil bir anlayış var. Kadın erkek fark etmiyor.
Olabilir kardeşim bile evine salon oturma odası ayrı yapmamayı düşünüyor ama kv si 2 ayrı takım istiyor. Bana düşüncesizlik geldi tanımıyoruzda ama şimdilik

Bir de bazı ailelerde tam çocuklar evlenmeden önce "artık evleniyor, maaşı bize kalmayacak, son bir kredi çektireyim" gibi rezil bir anlayış var. Kadın erkek fark etmiyor.
Maaşını almıyormuş annesi hiç. Üstüne 50bin para vermiş. Şimdi 10bini istiyormuş. Istemese iyi ama düğün zamanı-düğün en az 6 sonra olur- biriktirip geri de verebilir yarısını ya da hepsini. Anne bana rezil gelmedi. Nişanlı öyle geldi

Birisi daha yorum yapmış herhalde kardeşimden alalım annen üzülmesin demesini bekledi o yüzden anlatma gereksinimi duydu

Olabilir kardeşim bile evine salon oturma odası ayrı yapmamayı düşünüyor ama kv si 2 ayrı takım istiyor. Bana düşüncesizlik geldi tanımıyoruzda ama şimdilik
Gençler artık tek takım alıyor zaten. Ben 11 yıllık evliyim. Hep tek takımım oldu. Annemin ise iki tane var. Salon ayrı oturma odası ayrı. Önceden gelen bir anlayış sanırım.

Annesinin biriktircek durumu yok aylık 2 bin lira maaş alıyor tarla satmış ordan para gelmiş oğluna vermiş

Gençler artık tek takım alıyor zaten. Ben 11 yıllık evliyim. Hep tek takımım oldu. Annemin ise iki tane var. Salon ayrı oturma odası ayrı. Önceden gelen bir anlayış sanırım.
Evet yaşları gereği olabilir eskiden öyle oluyormuş

Birisi daha yorum yapmış herhalde kardeşimden alalım annen üzülmesin demesini bekledi o yüzden anlatma gereksinimi duydu
Sonuçta annesi vermiş parayı bence de kadın üzülmesin %20sini versin. Ben olsam hiç ikiletmeden kimseye söylemeden verirdim. Zaten ailemin bana verdiği para istediğim gibi kullanırım. Daha bekarım da zaten. Nişanlı fena nişanlı:)

Evet şimdi kadın bu zamanda 50 bin biriktirip oğluna vermiş. Bunu da düşününce kadın o kadar kötü niyetli gelmedi bana. Keşke en baştan oğluna "ben sana şu kadar para yapacağım, şu kadarını da kendi masraflarıma ayıracağım" deseymiş. Damat almış annesinin elinden 50 bini, koltuk için 10 bin geri vermek zor geliyordur.

Annesinin biriktircek durumu yok aylık 2 bin lira maaş alıyor tarla satmış ordan para gelmiş oğluna vermiş
Bakin işte tarla parasını almış olduğu gibi oğluna vermiş. Fedakar anne bence. Sonuçta ayda 2bin maaşla anca geciniyordur. Kim bilir almak istedikleri neler vardır neler. Ama o almış hepsini oglina vermis. Keşke verirken lazım olur diye birazını kendine ayirsaydi düşünememiş işte.

Nişanlancaklar daha ama paradan dolayı nişan olmadığı için herhalde boşluğuna denk geldi :)

Biriktirip de vermemiş yazık zaten ayda 2bin maaşı varmış. Tarla satmış olduğu gibi parayi oglina vermis. Bence iyi niyetli bir kadın, hatta hana da lazım olur diye kendine ayırmayı bile düşünememiş.

Kadını anormal bulmadım ama oğlu anormal kadın evi güzel gözüksün istemiş. Hem annesi parasını biriktirmiş dokunmamış üstüne 50 bın veriyor. Yani düşüncesiz olsa kendi parasını vermez gider kendi parasıyla keyfine göre döşerdi. Yalan mı değil. Hem nasıl kadının evini eşyalarının resmini çekip size atıyorlar ayıp ya valla ayıp kırık dökük değil ama belli ki eski sizde demişsiniz. Hem yaşlı kadın özenmiş bir diğer anormal durum ise oğlu yeni çalışmıyordur ki birikim yapmış annesine çalışırken bir koltuk takımı alamamış mı? Yük mü gelmiş? Annesine bir perde koltuk alamamışta zamanında kırık dökük yok diye birde kardeşinize yetiştiriyor pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…