Evet ya biz yanlış düşünmüşüz okuyunca iyi olana değil kötüye odaklanmışız sağolunBiriktirip de vermemiş yazık zaten ayda 2bin maaşı varmış. Tarla satmış olduğu gibi parayi oglina vermis. Bence iyi niyetli bir kadın, hatta hana da lazım olur diye kendine ayırmayı bile düşünememiş.
Biriktirip de vermemiş yazık zaten ayda 2bin maaşı varmış. Tarla satmış olduğu gibi parayi oglina vermis. Bence iyi niyetli bir kadın, hatta hana da lazım olur diye kendine ayırmayı bile düşünememiş.
Nişan sonrası hazırlık için masraflar için nişanı biz yapcaz yoksaNisan için erkeğin pek paraya ihtiyacı yok aslında.
Nisandan sonra da bir 6 ay bekleyin mümkünse zaten. Nişanlıyken hem nişanlıyı hem aileyi daha iyi analiz eder. Işın içine aileler girince işin rengi, nisanlinin- kadın ya da erkek fark etmez- tavırları vs degisebiliyor. O 6 ayda da para birikir yine.Nişan sonrası hazırlık için masraflar için nişanı biz yapcaz yoksa
Ne yönde değişiyor tavırları :)Nisandan sonra da bir 6 ay bekleyin mümkünse zaten. Nişanlıyken hem nişanlıyı hem aileyi daha iyi analiz eder. Işın içine aileler girince işin rengi, nisanlinin- kadın ya da erkek fark etmez- tavırları vs degisebiliyor. O 6 ayda da para birikir yine.
Annesinin biriktircek durumu yok aylık 2 bin lira maaş alıyor tarla satmış ordan para gelmiş oğluna vermiş
Iste ailesinin gazına gelen biri mi kriz yönetimi nasıl? Nişanlandık diye rahatlayıp normalde göstermediği yonlerini gösteriyor mu? Eşya alırken, düğün yeri seçerken bencil mı? Her şeye karışıyor mu ya da tam tersi aman sen nasıl istersen deyip fikir belirtmiyor mu? Bir sürü durum ortaya çıkabilir yani düğün hazırlığı sürecinde...Hatta bence düğün hazırlığı sürecinde bir sürü insan sinyal veriyor ama çoğu insan stres halinde deyip ayrılmıyor. Karşıdakini daha iyi tanımak için güzel bir yol bu dönem.Ne yönde değişiyor tavırları :)
3 4 ay beklenecek
Evet ya kadın 50 bin biriktirmiş vermiş yazık ya şimdi kendi parasından 10 bin alamıyor. Yazık oğluda çalışırken bir koltuk takımı almamış birde sıvayıp tüy dikmiş. Bu adamdan bir halt olmazÇok ayıp ya gerçekten.
Kadın 2 bin lirayla geçiniyor, oğlu birikim yapabilsin diye maaşından da beklentisi olmamıştır büyük ihtimalle. Yoksa kısa zamanda 20 bin bile biriktiremezdi oğlu.
Tarlasını satmış, onu da oğluna vermiş.
Şimdi hem oğlu kadının parasını kadına vermiyor hem de evin fotoğraflarını çekip elin kızına reklam ediyor annesini, ondan icazet bekliyor.
Bu adamdan bir cacık olmaz.
Önemli bı konu değil benceKız kardeşim bir yıldır birisiyle konuşuyor
Oğlanın maddi durumu iyi değildi
Çalıştı aileside verdi baya bir para biriktirdi olayı ciddiyete bindirmek için
Kız kardeşim de çalıştı belli miktar para biriktirdi evlenirken harcamak için
Oğlanın annesinin yaşı 60 evinde 2 koltuk takımı var
Bir tanesi yeni diğeri eski
Oğlan işte para birikti artık istemeye gidelim demiş
Annesi de ben koltuk takımı alcam evin perdelerini mobilyalarını değiştircem düğünden önce para ver diye söylemiş
Oğluda 1 tane koltuk takımı var yeter 2. Ye ne gerek var evlencem ben sen eşya almak istiyorsun falan demiş annesi de salon takımım var oturma odasını takımı da alcam demiş tartışmışlar biraz
ben evlerini gördüm fotoğrafta gösterdi kardeşim gerçekten kadının yaşına göre mobilyaları çok eski değil kırık dökük yok
Evlenme şeyinden önce böyle yapması kızzkardeşimin ve benim garibime gitti açıkçası hatta kendi oğlununda biz mi yanlış düşünüyoruz sonuçta oğlunu düşünmesi lazım evlenmek için uğraşıyor
Annesi 50 bin vermiş oğlu da biriktirmiş biraz toplam 70 bin falan sanırsam annesi 10 bin istiyomuş
Yani evet daha bişeysolmadan ortada kardeşimi kıştırtıyor annesine karşı almıcaz koltuk falan demiş tartışmış annesiyle ama genede gelip anlatmış
Canım slm benim kaynanada biz evlenirken yaşı da 70 in üstünde bu arada :)dişlerini yaptırtmıştı tam düğün arifesinde :))) kaynana kelimesini duyunca bile bir irkiliyorum .azda olsa iyi olanlarıda var ama geneli sıkıntı çıkartabiliyor işte maalesefKız kardeşim bir yıldır birisiyle konuşuyor
Oğlanın maddi durumu iyi değildi
Çalıştı aileside verdi baya bir para biriktirdi olayı ciddiyete bindirmek için
Kız kardeşim de çalıştı belli miktar para biriktirdi evlenirken harcamak için
Oğlanın annesinin yaşı 60 evinde 2 koltuk takımı var
Bir tanesi yeni diğeri eski
Oğlan işte para birikti artık istemeye gidelim demiş
Annesi de ben koltuk takımı alcam evin perdelerini mobilyalarını değiştircem düğünden önce para ver diye söylemiş
Oğluda 1 tane koltuk takımı var yeter 2. Ye ne gerek var evlencem ben sen eşya almak istiyorsun falan demiş annesi de salon takımım var oturma odasını takımı da alcam demiş tartışmışlar biraz
ben evlerini gördüm fotoğrafta gösterdi kardeşim gerçekten kadının yaşına göre mobilyaları çok eski değil kırık dökük yok
Evlenme şeyinden önce böyle yapması kızzkardeşimin ve benim garibime gitti açıkçası hatta kendi oğlununda biz mi yanlış düşünüyoruz sonuçta oğlunu düşünmesi lazım evlenmek için uğraşıyor
Sende mi bu konuda kızmıştın ama diş yaptırmış ihtiyaç gibiCanım slm benim kaynanada biz evlenirken yaşı da 70 in üstünde bu arada :)dişlerini yaptırtmıştı tam düğün arifesinde :))) kaynana kelimesini duyunca bile bir irkiliyorum .azda olsa iyi olanlarıda var ama geneli sıkıntı çıkartabiliyor işte maalesef
Evet cnm çooook ihtiyaç sorma o yaştan sonraSende mi bu konuda kızmıştın ama diş yaptırmış ihtiyaç gibi
Çok ayıp ya gerçekten.
Kadın 2 bin lirayla geçiniyor, oğlu birikim yapabilsin diye maaşından da beklentisi olmamıştır büyük ihtimalle. Yoksa kısa zamanda 20 bin bile biriktiremezdi oğlu.
Tarlasını satmış, onu da oğluna vermiş.
Şimdi hem oğlu kadının parasını kadına vermiyor hem de evin fotoğraflarını çekip elin kızına reklam ediyor annesini, ondan icazet bekliyor.
Bu adamdan bir cacık olmaz.
Evlensin diye vermiş satmış zaten kadınTarla satmış oğluna vermiş de oğlu "Anne hakkın var senin de hepsini alamam" diyememiş mi, yazık vallahi.
Oğlu oturma odası takımı almış zaten annesine şimdi sordum almış çalışıp lise zamanındaTarla satmış oğluna vermiş de oğlu "Anne hakkın var senin de hepsini alamam" diyememiş mi, yazık vallahi.
Oğlu oturma odası takımı almış zaten annesine şimdi sordum almış çalışıp lise zamanında
Oğlu tek koltuk takımı yeter diyor annesi ikinci koltuk takımını almak istiyor oğlu da evlencem para yetmez diye istemiyor
Oğlu oturma odası takımı almış lisede çalışıp sordum şimdi kardeşime ikinciyi isteyince almak istememiş oğlanda suç var gelip söylemesi durduk yere konu çıkartıyorEvet ya kadın 50 bin biriktirmiş vermiş yazık ya şimdi kendi parasından 10 bin alamıyor. Yazık oğluda çalışırken bir koltuk takımı almamış birde sıvayıp tüy dikmiş. Bu adamdan bir halt olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?