nasıl sınırlendım suan laf koyasım geldı o kıza. sende onun canını sıkcak laflar sokmadınmı cnm ılıskını o kızla keserken?
ben sac bas dövmüştümbı keresınde
birşey diyemedim ki öle kaldım .. ama annem diyordu o seni hep kıskanıyor onla görüşme diye . ben görüştüm yinede . hoş ondan başka yakınımda arkadaşımda yoktu ... komşumuzdu hem hemde okul arkadaşım taa ilkokuldan ...kendi nişanlısından ayrılmıştı ben çok destek verdim .. en kötü gününde yanında oldum ... ama o demek benim düşmemi bekliyormuş işte ... o sözünü hiç unutamam . artık görüşmüyorum zaten evlendi başka bir şehire gitti . ama hiç bir şekilde görüşmedim . aradı vs ama yok nafile .. bir kere soğudum .. sonra başka şeylerde yaptı ... ben hep affettim . çeyiz almaya gidiyorduk ona hep laf sokmalar hep bir şeyler ....kızımm sen neden falancayla evlen miyorsun neden seni almıyor bilmem ne .. o dönemdeki erkek arkadaşım için diyordu .
:))) hgeldın cnm .nasısın yaşın kaç:)
30 a 1 kaldi :)) 29 ...ne zaman bu yasa geldim ben bile anlamadim meger 30 olmusum...
hata var surda... SEVGILINLE KANKALARINI DOSTLARINI ARKADASLARINI tanıstırma yada samımıyet kurdurmaaaaaaaa. ben bunu asla yapmadm sen nasıl yaptın nasıl yaparsın cnm .çok kızzdım bı an sna
hatunda hatun hani:))) hosgeldın aramıza
hos bulduk :)))) gec kesfettim ama olsun sanirim tam zamaninda kesfettim:))))
dun gece pc nın sarjı bıtmıştı :)) bı anda vedasız cıktım:))
benimde hiç kıskançlığım yoktur. yok şunun şurası güzel burası güzel, yok o zayıfya ben niye böyleyim öhhhöööonun arabası var da benim niye yok falan filan. çok basit geliyor böyle şeyler.
Kıskançlık yapan insanlar tanıdım ama arkadaşlığımı bozmaya kadar götürecek bir durumla karşılaşmadım.
Bakış açımla ilgili bu sanırım.
Herkeste bir fesatlık olabilir.
Bunlara hiç takılmıyorum.
Yoksa etrafta görüşecek kişi kalmaz ki.
İyi insan diye bir şey kalmadı çünkü.
Dost denen kavram zaten asla ama asla hayatımda yok ve olamaz.
Dostum olabilecek biri melek gibi olmalı çünkü. Sadece hayalde o da.
En iyisi herkesi olduğu gibi kabullenmek ve takmamak.
O zaman hayat güzel. Dert edinmeye gerek yok.
onun arabası var guzemiii guzel
[ı]kıskançlık yapan insanlar tanıdım ama arkadaşlığımı bozmaya kadar götürecek bir durumla karşılaşmadım.
Bakış açımla ilgili bu sanırım.
Herkeste bir fesatlık olabilir.
Bunlara hiç takılmıyorum.
Yoksa etrafta görüşecek kişi kalmaz ki.
Iyi insan diye bir şey kalmadı çünkü.
Dost denen kavram zaten asla ama asla hayatımda yok ve olamaz.
Dostum olabilecek biri melek gibi olmalı çünkü. Sadece hayalde o da.
En iyisi herkesi olduğu gibi kabullenmek ve takmamak.
O zaman hayat güzel. Dert edinmeye gerek yok.
Ayrıca sadece kızlar değil, erkekler de kıskançlık yapıyor.
Başarılarını, beğenilmeni falan kıskanabiliyorlar. Ezik olanlar, kompleksli olanlar böyle.
[/ı]
benimde hiç kıskançlığım yoktur. yok şunun şurası güzel burası güzel, yok o zayıfya ben niye böyleyim öhhhöööonun arabası var da benim niye yok falan filan. çok basit geliyor böyle şeyler.
bosverin kizlar herkes kalbinden geceni yasasin insallah en guzel dua da bu beddua da...ay kendimi seda sayan gibi hissettim :)))) ahahhaa iyy hic sevmem kendisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?