Kız tarafı ne alır çıldıriciğimmm

Kedicikk061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.677
4.277
83
Kızlar bütün eşyalarım tamam ama dün halıyla perde almaya gittik mutfağın ve yatak odasının halısı yerleşince bakılır bahanesiyle alınmadı bi de mutfak masam alınamamıştı bugün nişanlıma niye almadık dedim kız tarafının dedi peki ozaman perdesini niye aldınız onu ayırıyosanız dedim zoruna gitti tartıştık masayı ilkkez duyyorum nişanlım babasının laflarıyla bana geliyo gibi hissediyorum farkındayım düğün yapmak ev kurmak zor iş ama kalbim kırıldı lütfen fikrinizi paylaşın

Ne nasıldır bilmiyorum ama eşim nişanlanmadan önce bütün beyaz eşyayı aldığı için mutfak masasını ve sandalyelerini kız tarafı olarak biz aldık. Annem öyle istedi. Anlaşmaya bağlı bence.

Benim de şu an abim evlilik aşamasında üç hafta kaldı düğünümüze. Biz erkek tarafı olarak genel bütün eşyaları aldık sadece kız tarafı mutfak masası,yatak odası halı,perdesini aldılar. Masayı aslında biz alacaktık ama kendileri öyle istediler adetimiz diye.
Yani işin özü bu durumlar kişiden kişiye değişebilir.

Bizde mutfak kösesini ve perdesini biz almistik halilarda dahil

Hıc hoş bulmuyorum cıftlerın bu kız tarafının bu erkk tarafının demesını ya. 1 yıllık evlıyım yatak odasını aldık ıhtıyac duyulan noktalarda devreye gırdık o taraf bu taraf kötu hıssettırıyor dogrusu

Ben herşeyi oğlan tarafına yüklenmesine karşıyım.
Basta konuşulur kim ne alıcak diye bence.

Tamam da siz önceden hiç mi konusmadiniz biz ne alalım diye. Bizde yatak odası ve mutfak kız tarafina aittir. Halı perdesi dahil. Siz bunlar niye alınmadı diye sormak yerine sizin de bişeyler almanız gerektiğini düşünmeliydiniz. Siz teklif etmediyseniz o söylemiş ne yapsın. Bence önemli olan şunu mu bunu mu kız tarafı erkek tarafı yapar diye düşünmeden herkes biseyin ucundan tutmali

O değil de ben yazdım sandım ne benzerlik kız tarafı genelde yatsk odası ve mutfak eşyası alır karadenizde ama mutfak masası buna çok dahil edilmiyor. Yani aslında duruma bağlı. Ben atanmadan evlendim eşimin tarafı ve eşim yaptı tüm eşyaları neredeyse. Çok da takılmayın bunlara.

Cok kötü hissediyorum başkalarının bu maddi şeyler yüzünden tartışmasına bide kendim yaşasam kalbim dayanmaz heralde. En nefret ettigim konular

en başta anlaşılsa sonradan böyle kurnazlık yapmasalar tartışmıcaz biz de yatak odaaıyla mutfak için tencere tava elektronik hepsini aldık dün halıları alıyorlar yatak odasıyla mutfağı dümenden ayırıyolar duruma göre alınır diye buna sinirleniyorum

Bizde 61 liyiz bizde hep öyle olmustur alinir yani

Bu kurnazlik degil bence olmasi gereken öyle

Tencere tava elektronik senin çeyizin zaten..yatak odası perdesi halisi da size ait..açıkça diyemediler demek..sizde bi üstunuze alinin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…