- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Onun zoruna gitmiş ben perdesini de ayırsaydınız almasaydınız dediğim için aşılmıyo işte en can sıkıcı noktaniye zorunuza gitti anlamadım almadı diye mi
Perdeyi de ayırsalar daha büyük kavga çıkacakmış belli kiOnun zoruna gitmiş ben perdesini de ayırsaydınız almasaydınız dediğim için aşılmıyo işte en can sıkıcı nokta
Hıc hoş bulmuyorum cıftlerın bu kız tarafının bu erkk tarafının demesını ya. 1 yıllık evlıyım yatak odasını aldık ıhtıyac duyulan noktalarda devreye gırdık o taraf bu taraf kötu hıssettırıyor dogrusuKızlar bütün eşyalarım tamam ama dün halıyla perde almaya gittik mutfağın ve yatak odasının halısı yerleşince bakılır bahanesiyle alınmadı bi de mutfak masam alınamamıştı bugün nişanlıma niye almadık dedim kız tarafının dedi peki ozaman perdesini niye aldınız onu ayırıyosanız dedim zoruna gitti tartıştık masayı ilkkez duyyorum nişanlım babasının laflarıyla bana geliyo gibi hissediyorum farkındayım düğün yapmak ev kurmak zor iş ama kalbim kırıldı lütfen fikrinizi paylaşın
Bizde 61 liyiz bizde hep öyle olmustur alinir yaniO değil de ben yazdım sandım ne benzerlikkız tarafı genelde yatsk odası ve mutfak eşyası alır karadenizde ama mutfak masası buna çok dahil edilmiyor. Yani aslında duruma bağlı. Ben atanmadan evlendim eşimin tarafı ve eşim yaptı tüm eşyaları neredeyse. Çok da takılmayın bunlara.
Bu kurnazlik degil bence olmasi gereken öyleen başta anlaşılsa sonradan böyle kurnazlık yapmasalar tartışmıcaz biz de yatak odaaıyla mutfak için tencere tava elektronik hepsini aldık dün halıları alıyorlar yatak odasıyla mutfağı dümenden ayırıyolar duruma göre alınır diye buna sinirleniyorum
Tencere tava elektronik senin çeyizin zaten..yatak odası perdesi halisi da size ait..açıkça diyemediler demek..sizde bi üstunuze alinin :)en başta anlaşılsa sonradan böyle kurnazlık yapmasalar tartışmıcaz biz de yatak odaaıyla mutfak için tencere tava elektronik hepsini aldık dün halıları alıyorlar yatak odasıyla mutfağı dümenden ayırıyolar duruma göre alınır diye buna sinirleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?