- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Genelde bu bilindigi icin dememislerdir art niyet oldugunu dusunmuyorum bakmislsrdir bi icrat yok söyleyi vermuslerdirAçıkça diyemicek kadar samimiyetsiz olmamalı 3kuruşluk şey yüzünden ilişki yıpranıyo yanlış laflar ediliyo iki taraf birbiriyle ilgili kötü şeyler düşünmeye başlıyo
Krediye hiç bulaşmayin bence arkadaşım..olduğu kadar yaparsınız..Biz ortak bir kredi çekip almayı düşünüyoruz obür türlü sen çok ben az vs sorun oluyor
en başta anlaşılsa sonradan böyle kurnazlık yapmasalar tartışmıcaz biz de yatak odaaıyla mutfak için tencere tava elektronik hepsini aldık dün halıları alıyorlar yatak odasıyla mutfağı dümenden ayırıyolar duruma göre alınır diye buna sinirleniyorum
Kusura bakmayın ama bu kadar hesap kitap yapıp (iki taraf içinde geçerli bu) siz,biz diye kutuplaşıp,hatta işi kırgınlığa getirecek boyuta ulaştırıp nasıl aynı yastığa baş konulabilir anlayamıyorum.Kızlar bütün eşyalarım tamam ama dün halıyla perde almaya gittik mutfağın ve yatak odasının halısı yerleşince bakılır bahanesiyle alınmadı bi de mutfak masam alınamamıştı bugün nişanlıma niye almadık dedim kız tarafının dedi peki ozaman perdesini niye aldınız onu ayırıyosanız dedim zoruna gitti tartıştık masayı ilkkez duyyorum nişanlım babasının laflarıyla bana geliyo gibi hissediyorum farkındayım düğün yapmak ev kurmak zor iş ama kalbim kırıldı lütfen fikrinizi paylaşın
Bizde alinir cnm bn mutfak perdesi masasini yatak odasi halisi perdelerini oturma grubunu banyo takimlarini almistikKızlar bütün eşyalarım tamam ama dün halıyla perde almaya gittik mutfağın ve yatak odasının halısı yerleşince bakılır bahanesiyle alınmadı bi de mutfak masam alınamamıştı bugün nişanlıma niye almadık dedim kız tarafının dedi peki ozaman perdesini niye aldınız onu ayırıyosanız dedim zoruna gitti tartıştık masayı ilkkez duyyorum nişanlım babasının laflarıyla bana geliyo gibi hissediyorum farkındayım düğün yapmak ev kurmak zor iş ama kalbim kırıldı lütfen fikrinizi paylaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?