- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Alırsan ölür müsün? Kendi yaşayacagın evin gereklerini damadın anne babasından beklemek gelinin anne babasından beklemek çok itici ve çirkin bir ev kuramayacaksanız evlenmeyin sonra vay altınları aldılar diye dert yanıyorsunuz yahu koca yetişkin insanlar ailelerine nasıl bu kadar yüklenir hiç insan utanmaz mı? Bu düşünce ne zaman bitecek inşallah o günleri görürüzen başta anlaşılsa sonradan böyle kurnazlık yapmasalar tartışmıcaz biz de yatak odaaıyla mutfak için tencere tava elektronik hepsini aldık dün halıları alıyorlar yatak odasıyla mutfağı dümenden ayırıyolar duruma göre alınır diye buna sinirleniyorum
en başta anlaşılsa sonradan böyle kurnazlık yapmasalar tartışmıcaz biz de yatak odaaıyla mutfak için tencere tava elektronik hepsini aldık dün halıları alıyorlar yatak odasıyla mutfağı dümenden ayırıyolar duruma göre alınır diye buna sinirleniyorum
Mutfak masam bekar evinden gelme sandalyelerin de 4 tanesini 100 liraya aldık evlendikten aylar sonra
En tatlı yemeği nerde yedik ama biliyor musun? Evimize yatak dışında hiçbir eşya gelmemişken yatağın poşetini söküp sofra bezi kartonlarını da tepsi yapıp bimden aldığımız ıvır zıvırı yerken!!
Evet Allah ağzınızın tadını bozmasın bırakın o mu aldı bu mu aldı demeyi güzel günlerin tadını çıkarın
benimde eşim aldı herşeyi beyaz eşyaların hepsini salon takımı oturma odası yemek masası halılar hepsini eşim aldı bizde tv bütün odanın perdeleri yatak odası mutfak masası diğer ne gerekliyse ailem aldı fazla fazla annesigilden bir bardak dahi gelmedi bunun içinde hiç kavga çıkarmadım buzdolabınıda ailem doldurdu yuva kurmak kolay değil tabi ki bence bunu ikiniz halledin aileler karışmasın kendi aranızda plan yapın onlara bırakın gerisini bizde gerçi muhattap olduğumuz tek eşimdi aldığımız eşyaları dahi gidip babam ayarladı tanıdık diye düğün salonunu falan zor iş yani yine size alınıyor birşeyler şükredinKızlar bütün eşyalarım tamam ama dün halıyla perde almaya gittik mutfağın ve yatak odasının halısı yerleşince bakılır bahanesiyle alınmadı bi de mutfak masam alınamamıştı bugün nişanlıma niye almadık dedim kız tarafının dedi peki ozaman perdesini niye aldınız onu ayırıyosanız dedim zoruna gitti tartıştık masayı ilkkez duyyorum nişanlım babasının laflarıyla bana geliyo gibi hissediyorum farkındayım düğün yapmak ev kurmak zor iş ama kalbim kırıldı lütfen fikrinizi paylaşın
Açıkça diyemicek kadar samimiyetsiz olmamalı 3kuruşluk şey yüzünden ilişki yıpranıyo yanlış laflar ediliyo iki taraf birbiriyle ilgili kötü şeyler düşünmeye başlıyo
bdv de öyle şeyler görüyorum ki hayat bumudur diyordum..Halı Dediğiniz kaç paralık şey Allah aşkına?
Bunun için bu kadar kendinizi ve karşı tarafı yıpratmaya değer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?