- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.561
kadına ne oldukı canım kocası denılen Gerızekalı yanındaBen kandim tamam da olan karisina da oldu yani
Neyı merak ediyorsun salak erkek salaktı ılerısı yada gerısı yoktur fabrikada uretım boyleBak bktim arrik yeter, normal bi merak amaci soru sordum
Bazen nefret bile ediyorum hamile halimle ne kadar ağladım yemek yiyemedimAmin canım en azında sen bılıyorsun bıde bılıpte kananlar var konu sahıbı gıbı
Normal sozlerle yaz yaNeyı merak ediyorsun salak erkek salaktı ılerısı yada gerısı yoktur fabrikada uretım boyle
Aman salak için degmez. oankı hormonların yuzunden yıpranmişsın.Bazen nefret bile ediyorum hamile halimle ne kadar ağladım yemek yiyemedim
sen kendındemısın bız kadınlar . salak şijofrem. dengesiz erkeklerin. rehabilitasyon merkezi değiliz okeyNormal sozlerle yaz ya
Tanıyamazsın zaten canım bende asla yapmaz bana dediğim kişi bana yaptı INŞALLAH hic kimse yaşamasın bu durumuvalla tanısam ağzına kürekle vururdum zaten.
peki sen ne kadar tanıyorsun da bu kadar eminsin?
ulan ben 8 yıldır tanıyorum kocamı 5 yıldır evliyiz ben bile aldatmaz demiyorum yani.
sen nasıl tanıdın memlekete izne gittiğinde?
valla önünüzde saygıyla eğiliyorum. benim çok nettir çizgim. istersem beş çocuklu olayım. dünyasını başına yıkar kendime yeni bir hayat kurardım.Bazen nefret bile ediyorum hamile halimle ne kadar ağladım yemek yiyemedim
Öyle bisey sormadım kendi dedi işte dalga geçmiş inanmadım tabiki de hep şüpheli gözüyle bakıyorum yakma kendini derimPeki yanlis anlamayin beni sakin ama hic bunu beraber konustunuzbmu neden diye yani ben varim ya hani yapma etme diye amacin ne fln demediniz mi ben derdim eger evliysem o kisiyle
Hoşgeldin. Kaybetmemek için dememiş peki. Bu adam seni bu kadar çook sevdi de madem neden karısından boşanmak yerine sana imam nikahı bilmem ne teklif etti?? Kumalığı mı layık görmüş sana?Kaybetmemek icin dememis o diger dedigime nie cvp vrmednz ya
şimfıde o konustugun asık oldugun adamın karısı dıyordu empati kursan bıraz zaten tıksınırsın kartzamparadanPeki yanlis anlamayin beni sakin ama hic bunu beraber konustunuzbmu neden diye yani ben varim ya hani yapma etme diye amacin ne fln demediniz mi ben derdim eger evliysem o kisiyle
O da onun nikahlı eşinin bileceği iş Umaycım kafanı yorma boş yereCocuktwn sonrw degisirler diyolar veya yas ilerledikce dogru mu
Ben zaten normalde de çok takarım kaldıramıyorum çok güçlü biriyim ben ruhen 2 çocuğumuçocuğumu yanlız buyutuyorum bu yaşım da ama YIKILMADIM AYAKTAYIMAman salak için degmez. oankı hormonların yuzunden yıpranmişsın.
Anacım seni hiç sevmediler mi bu hayatta? Senin için bir çöp bile kaldıran olmadı mı?Billiyorum ama “NEDENSIZCE ALDATMAYAN ADAM” aciyor hesap ozel benim icin sonra silio
Bittikten sonrasa
asla dusmek yok Rabbımın iznıyle. salak erkekler ıcın hayatımızı degıstırmeye gerek varmı asla. kimseye acık kapı bıle bırakmam. ben hep boyle dusumuyorum.Ben zaten normalde de çok takarım kaldıramıyorum çok güçlü biriyim ben ruhen 2 çocuğumuçocuğumu yanlız buyutuyorum bu yaşım da ama YIKILMADIM AYAKTAYIM
Ah bi işim olsaydı veya mesleğim ben de gözünün yaşına bakmazdım biraz da mecbur kaldığım için ailem hep arkamda ama anneme anlattım herşeyi o da tepki verince bana yapamadım yaparsa bir daha şansı yok artık çok ilgili şimdi eskisi kadar ama beynimden atamıyorum hiç bir zamanvalla önünüzde saygıyla eğiliyorum. benim çok nettir çizgim. istersem beş çocuklu olayım. dünyasını başına yıkar kendime yeni bir hayat kurardım.
Yaşamazsın inşALLAH yazardansa arkana bakma böyle soru işaretleriyle yaşamak insanı mahvediyorasla dusmek yok Rabbımın iznıyle. salak erkekler ıcın hayatımızı degıstırmeye gerek varmı asla. kimseye acık kapı bıle bırakmam. ben hep boyle dusumuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?