maşallah derinebız derıne gecen gun ılk arabam dan aldık.yıne playskoolun ama kamyon seklınde ve fıyatı daha uygundu.ben cok memnun kaldım bu oyuncaktan oglum tek basına arabaya tutunarak nasıl gıdıyor bır gorsenız.bır yere takılıncada bızı cagırıyor arabanın onunu duzeltelım dıye.sureklı onunla yurumek ıstıyor.hatta dun gece ılk kez kendı kendıne yurudu 5-6 adım.ılk arabamın yurumesıne faydası oldugunu dusunuyorum ben
canım o bahsettiğin bul-tak nasıl bişey, resmi falan var mı ekleyebilir misinKızlar bu arada dahi bebek cdlerinden alanınız var mı,ben almayı düşünüyorum yorumlarınız nedir?
Dün Asrın'a çocuk şarkıları indirdim neredeyse tüm çocuk şarkıları mevcut bugün dinledik çok sevdi tabi birlikte dans da ettik,tempo tuttuk..
Bizim bul taklarımız bu şekilde çok güzel fakit geçiriyor ceylin bunlarla oynarken tabi henüz tam anlamıyla takamıyor ama içinden alma yerinde direk atıyor içine
teşekkür ederiz teyzesi senin kuzuyuda görmek isteriz varllerle oynarken hem kuzuyu hem oyuncağı görmüş oluruzoturuşunu yesinler senin
:1hug:
Kızlar bu arada dahi bebek cdlerinden alanınız var mı,ben almayı düşünüyorum yorumlarınız nedir?
Dün Asrın'a çocuk şarkıları indirdim neredeyse tüm çocuk şarkıları mevcut bugün dinledik çok sevdi tabi birlikte dans da ettik,tempo tuttuk..
+bebek laptoplarindan bende aldim kizima 11aylik cok memnunum egleniyor egitiyor ozellikle fisher price ve vtech in urunleri cok guzel
şarkıları nerden indirdin acaba bende inidrmek istiyodum ama bi site bulamadım
nerden ve kaça aldın acaba ayrıca resminide koyar mısın
ne gibi meziyetleri var bu laptopların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?