Bebek Beslenmesi kizim iletisime gecti artik bebeklikten cikiyor mu ne?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bursalı anneler için ya-pa çocuk gelişim danışmanlığı var hem hafta içi hem hafta sonu oyun gurupları var ama sanırım 18 aylıklardan başlıyorlar haftada 6 saat 1 saatde danışmanlık hizmeti 200 tl alıyorlar
oyun grubuna değilde danışmanlık hizmeti almak için rendevu aldık gelişim konrolü mart 20 ye
gittiğimizde size de yazarım

maşallah derine

canım o bahsettiğin bul-tak nasıl bişey, resmi falan var mı ekleyebilir misin
biz de internetten çocuk şarkısı aradık ama bulamadık genelde okul şarkıları var, sen nerden buldun?

Bizim bul taklarımız bu şekilde çok güzel fakit geçiriyor ceylin bunlarla oynarken tabi henüz tam anlamıyla takamıyor ama içinden alma yerinde direk atıyor içine

varllerle oynuyor kızım hepsini açıp kapıyor iç içe koyuyor
daire kare ve üçgeni ve renkleri anlatan üç kitap aldık şmdide

kizlar bu haftaki cuma aktivitesi yiyeceklerdi kisaca anlatayim sepetler dolusu yapay yiyecekler hazirlamislar (pizza,brokoli,karnibahar,muz,elma,uzum,sosis,ekmek,hamburger,cips,pasta dilimi, akliniza ne gelirse oyle guzellerki insanin yiyesi geliyor)neyse bunlari bebeklerin onune sepetle koydular kizim surekli yedigi seyleri secti muz,portakal,ekmek dilimi 3saat boyunca tum yiyeceklerle oynadi bu sabah onu alisverise goturdum market arabasina oturttum brokoli muz aldim bana gosterip nasil cigliklar atiyor sanirimtaniyip baglanti kurdu bu carsamba bebek yogasi var bakalim neler yapicaklar size anlatirim

ImageShack - Image Hosting :: dscf0827.jpg buda bizim kizin oyuncagi kavanoz gibi olan icine ne attisan seklin adini soyluyor

aslinda birkac oyuncagi varda yukardaki gibi resim nasil eklerim bilemiyorum deminkinide zar zor ekledim biri yardimci olursa sevinirim diger oyuncaklarida sizlerle paylasirim

yuvarlak olan top surekli donuyor sarki soyliyerek digerininde uzerine bastikca sesler cikarip uzerindeki sectiginiz hayvanin sesini cikarip adini soyluyor kizimin iki favori oyuncagi

Son düzenleme:
buda ilk adim aktivite oyuncagi portatif ust kisimdaki dugmeli tabla cikip yerdede oynuyor ilk adimlarini atmasinda yardimci oluyor bize dr tavsiye etti

buda meshur piyanomuz butun gun kafami sisiriyor ama bu oyuncakta asyada ritim aliskanligi yapti sarkilarda sallaniyor minik mikrofonu agzina goturup birseyler soylemeye sesler cikarmaya calisiyor sarkicimi olucak ne?

ona bir baby laptop aldim resmi cekmedim en kisa zamanda eklerim 0-2yas arasi icinmis kendi laptopumu kurtarmanin baska yolu yoktu onada aldik cok eglenceli oyunlari sesleri var ingilizce ispanyolca ogretiyor simdilik muzik kismiyla ilgilenip tuslari dovuyor ama biraz buyusun daha cok hoslanicak eminim bu arada sayfayi isgal etmisim kusura bakmayin birkac resmi ayni anda yukleyemedim tek tek oldu

+bebek laptoplarindan bende aldim kizima 11aylik cok memnunum egleniyor egitiyor ozellikle fisher price ve vtech in urunleri cok guzel

şarkıları nerden indirdin acaba bende inidrmek istiyodum ama bi site bulamadım

+bebek laptoplarindan bende aldim kizima 11aylik cok memnunum egleniyor egitiyor ozellikle fisher price ve vtech in urunleri cok guzel

nerden ve kaça aldın acaba ayrıca resminide koyar mısın

Son düzenleme:
şarkıları nerden indirdin acaba bende inidrmek istiyodum ama bi site bulamadım

nerden ve kaça aldın acaba ayrıca resminide koyar mısın

Canım biz Çınar'a hastalık hediyesi salı günü fisher price aldık. 130 lira. Vtec ürünlerini bizde gördük ama 5 yaş üzeri. Ayrıca fisher price 2 yaş üzeri ama aldık. Çınar sevdi emme velakin eski dandik laptopunu daha çok seviyor . Onun markası İnfentino ve neredeyse yarı fiyatına. 6-12 ay arası bebekler için uygun. Bir yanında yeni diğer yanında eski laptopu, bir yanında da fisher price telefonu ile mutlu mesut yaşıyor. Borsa Broker'imi olcek ne sıpa ben paşa olcek derken :)

ne gibi meziyetleri var bu laptopların.

bizimki nin 24aktivitesi var 0-2 ve uzerin diyor meyveleri,gunleri,hayvanlari,harfleri ogretiyor ekrana resmi cikan seyleri soyluyor,muzik yapma kismi var dugmelere basarak kendi melodini olusturuyorsun,birde 5hazir sarki var ali babanin ciftligi daha dun annemizin gibi bilindik sarkilar,hayvan sesleri var,ispanyolca da ogretiyor bizimki ,sekilleri ogretiyor kare silindir kup vs icinde sesli 7tane ingilizce masal var benim kiz simdilik muzik dinliyor masallari dinliyor ve tabi tuslari dovuyor icerigi guzel markasi IQBUILDERS ebayden aldim 17sterline tabi daha buyudukce 60 -80 aktivitelileri var en kisa zamanda resmini eklerim sulecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…