asya şimdi bilingual büyüyor ha,ne ilginç.acaba ben de yüklensem mi İngilizceye,baby ,oh my god filan diyorum ama.
teşekkür ederiz teyzesi senin kuzuyuda görmek isteriz varllerle oynarken hem kuzuyu hem oyuncağı görmüş oluruz
Bu ikinci dil benimde aklımı karıştırıyor ben dört yaşında yabancı dil eğitimine başlatmayı düşünüyordum ne çok erken ne geç kalsın istiyorum.Erken başlatıp kaş yapalım derken göz çıkaralım istemiyorum.Bakalım artık nasıl yapacağız.
şarkıları nerden indirdin acaba bende inidrmek istiyodum ama bi site bulamadım
nerden ve kaça aldın acaba ayrıca resminide koyar mısın
Çocuk doktorumuz kendi çocuklarına hep 3 yaşındayken başlatmış. Ablamın komşusu E.Ü. Çocuk Psikiyatrisi A.B.D. Cahide hanım. Biz ona danıştık cd dinletelim mi, biz konuşalım mı diye o da önermedi. Ama başlayan arkadaşları görünce geri kalacak çocuğum diye endişeleniyorum
benim kizim 11,5 aylik krese gidiyor sadece ingilizce ogreniyor evde Turkce konusuyoruz mecburen ilk dili Ingilizce olucak dil egitimi Turkiyede oturan cocuklar icin gec basliyabilir ama nnurayy in dedigi gibi yurt disinda yasayan cocuklarin biraz daha erken baslamasi daha iyi
ona bir baby laptop aldim resmi cekmedim en kisa zamanda eklerim 0-2yas arasi icinmis kendi laptopumu kurtarmanin baska yolu yoktu onada aldik cok eglenceli oyunlari sesleri var ingilizce ispanyolca ogretiyor simdilik muzik kismiyla ilgilenip tuslari dovuyor ama biraz buyusun daha cok hoslanicak eminim bu arada sayfayi isgal etmisim kusura bakmayin birkac resmi ayni anda yukleyemedim tek tek oldu
Bizim bul taklarımız bu şekilde çok güzel fakit geçiriyor ceylin bunlarla oynarken tabi henüz tam anlamıyla takamıyor ama içinden alma yerinde direk atıyor içine
o köpeciğe çok sulandı bizimki geçen mağazada.sesi çıkmadan böyle sevidyse dedim ama,o an almadıkben pahalı oyuncak almaya korkuyorum artık
en son eğitici puppy aldık, hiç ilgilenmedi
normalde düz tahta ver eline onu bile 1 saat inceler, köpeğe yokmuş gibi davrandı
belki büyüdükçe ilgisini çekmeye başlar
keşke onun yerine aktivite merkezi alsaymışım
ben pahalı oyuncak almaya korkuyorum artık
en son eğitici puppy aldık, hiç ilgilenmedi
normalde düz tahta ver eline onu bile 1 saat inceler, köpeğe yokmuş gibi davrandı
belki büyüdükçe ilgisini çekmeye başlar
keşke onun yerine aktivite merkezi alsaymışım
kesinlikle cok oyuncak birde pahali ,is cigrindan cikiyor bizde esimle soyle bir cozum bulduk oynamadiklarini Ebay alisveris sitesine koyuyoruz hemen alici buluyor gelen parayida tekrar ona oyuncak aliyoruz giyimlerinide ayirdim once 0-3 sonra 3-6 gecen haftada 6-9lari sattim ayakkabilarini ,kullanmadigim arabasini ,oyun halisini evde birsey birakmadim hatta babaannesinin orduklerini kapis kapis gitti bir kac mont kaldi sadece boylece yeni alacaklarimizin parasi cikti hemde ekonomi oldu 2.yi dusunmuyorum etrafimda verecegim kimsede yoktu hersey ates pahasi simdilik boyle bir care bulduk simdi herseyi az ve oz ,cok oyuncakta dogru degil azi cogu ona ogreticegim buyudukce bazi degerleri ogrensin Turkiye de de Gittigidiyor gibi yerler var oralarda satis yok mu degerlendirebilirdiniz
amin teşekkür ederim canım Rabbim hepimizin kuzularını azarlardan korusuncok tatlı canım bebısın.allah bagıslasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?