Bebek Beslenmesi kizim iletisime gecti artik bebeklikten cikiyor mu ne?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kesinlikle iyi bir fikir bende satmistim en iyi degerlendirme methodu

yaa ben şimdi oyun grubu araştırıyorum da rakamlar çok komik. haftada iki gün aylık 300 tl. falan. kızım 19 aylık versem mi? vermesem mi? zaten sen de yanında oluyorsun ama çok fazla gibi geldi. küçükyalı civarında bildiğiniz bir yer var mı?

oyuncakları gördükçe içim gitti.eşime diyimde akşam şöyle bir dolaşalım oyuncaklara bakalım.doğum günü hediyesi almış oluruz.ayın 1 inde doğum günümzü var.oyuncaklarda çok pahalı ama babamız söz konusu kızı olunca gözü bişey görmüyor.ama çok çabuk sıkılıyor ceylin.1 hafta oynasa 2. hafta yüzüne bakmıyor. kitap delisi o yırtılmayan kitaplara baksam.sayfaları çeviriyor ben yanındayken .gözüm üstünde olmadımı ağzına alıp kemirmeye başlıyor.elinden alıncada ağlamaya başlıyor.bari o kitaplardan alayımda zarar vermesin kendisine.

bugün ilk kez hani şu alış veriş merkezlerinde çocuklar için oyun parkları varya.orduevinde oraya götürdüm. çok sevdi.kendindende büyük çocuklar olunca oynamak hoşuna gitti.abla abi diye sesleniyor çocuklara.top havuzuna koydum nasıl gülüyor bir görseniz.keşke fotoğraf makinesini götürseydim eklerdimresimlerini buraya.hangi oyuncağa bakacağını şaşırdı.onu öyle sevinirken görmek benide çok mutlu etti.havalar biraz daha ısınsa haftada 2-3 sefer götürürüm.gerçi ben çalışıyorum artık anneme derim o götürür.

Canım o top havuzları hastalık yuvası aklında bulunsun benim yeğenimne zaman oynasa çok hasta olur (umarım senin bebeğin olmaz ) her türlü çocuk oynadığı için özellikle bu hastalık yani kış aylarında bana göre çok tehlikeli bi yer haline geldi

Top havuzlarının sakıncalarına bende katılıyorum. Kış aylarında salgın zamanlarının dışında da mikrop yuvası. Çınar'da bayılıyor atlıyor girmek istiyor. Bende park yatağının içine aldım toplardan onun içine sokuorum. Çıkıncada tüm oyuncakları gibi dezenfekte ediyorum sadece kendi kullanmasına rağmen

çamaşır suyu mu xenocum?

nayır şekerim. Bebek marketlerinde sterilizasyon tabletleri var. Suyun içine atıyorsun. Köpürükleyip 10 yüz bin baloncuk oluyor. Sonra atıyorsun içine gayet temiz çıkarıp durulayıp veriyorsun eline

kizlar kizima sebzelerden olusan bir oyuncak aldim oyun grubunda bayilmisti hepsi kimyasal icermeyen madde ve boyayla uretilmis resmini cekip ekliycem en kisa zamanda domates biber muz ekmek elme akliniza ne gelirse gercek gibiler insanin yiyesi geliyor kizim cok severek oynuyor mesela gercek muzu gorunce gulumseyip cigliklar atiyor ayni tepkiyi oyuncak olanada veriyor

anacım bizimki de market broşüründen zeytini tanıyor,göster deyince sihirli parmak gösteriyor çok şükür,bu ara o parmak yönetiyor bizim dünyayı.hı hı layarak istediği şeyi,yeri gösteriyor,askerleri hemen veriyor,götürüyor oraya :)

çok güzeel
ben de pazarda görmüştüm plastik meyveler, süs diye satıyorlar, kitch yani
almak istedim ama ne olduğu belli değil diye vazgeçtim, eve gelince gerçek portakal, elma ve armutu yıkayıp verdim, nasıl severek oynadı
en çok elmayı sevdi ama, hiç elinden bırakmadı, renginden dolayı sanırım
yaw xeno çok yaşa emi, hergün bişey öğreniyorum sayende, sterilizasyon tableti diye de bişey vamış ha, bulursam netten falan alayım 1-2 tane, yılda bir kullanayım, pis karıyım anacım, uğraşamıyorum sterilizasyonla falan:))

uyardığın için teşşekkür ederim canım.umarım kızıma bişey olmaz

merhaba kızlar ne güzel bi topic bu böyle bayıldımm...
bende ha bire aranıyordum eğitici öğretici aktivitelerden...
benim güzel kızımda hiç durmuyor her an ilgisi başka bi yerde
tilki gibi .. çıt sesi duysa hemen odaklanıyor... dün sesi çıkmadı dedim bu napıyor yerde bişi almaya çalışıyor. evde yeni temizlendi ne olabilirki dedim. baktım eve havalandırırken ufak bi böcek girmiş yerde yürüyor benimki parmağıyla yakalamaya çalışıyor. iyiki yakalamadan farkettim...
bizde bu bul tak lardan aldım top şeklinde üzerinde şekiller var şekli bulup yerinden takıyorsun. oraya takılcağını biliyor ama daha beceremiyor tabi.. o şekilleri üst üste koyuyorum onları yıkıyor seviniyor...
birde bowling seti almıştık diziyordum böceğim topu atıyordu ama onu oynamak istemiyor. kağıt yırtmaya bayılıyor. ışıkları açıp kapamayı çok seviyor.. oyuncağını sakladığım zaman bulmayı çok seviyor. küvetinde bonyodayken oyuncaklarıyla oynamayı çok seviyor.
sizde şu çocuklar için olan boyalardan alıp ne zaman eline vermeliyim..
birde kurabiye kalıplarıyla oynamayı çok seviyor.. kulağım nerde diyor babası babasının kulağını tutuyor. birde burnunu bilebiliyor. eşim bi kaç gün üzerinde çalıştı da... bizim dişlerimize bakıp gülüyor..
sizden öğreneceğim dah açooook şey var anlaşılan...
bu arada herkese merhaba

gecen persembe kizi oyun grubuna goturdum kostum gunuymus her cocuga diledigi kostum veriliyor pamuk prenses supermen orumcekadam upsydaisy makapaka sirinler ne isterseniz herbeden kostumde var benim kizim superman oldu nasil hosuna gitti cigliklar atti kocaman aynalar var gidip gidip kendine bakip el cirpti o gun kesfettim sadece persembe gunlerinin acik oldugu bir bolum var karanlik oda ama nasil huzurlu biryer yerde minderler etrafta citle cevrili sanki gece ayisigi ve yildizli bir yerde bahce icinde oturuyorsunuz yerde yapay cim ve cicekler duvarda elma kiraz agaci dekorlari var gokyuzune ay seklinde bir los lamba ve yildizlar eklenmis icerdeki hersey isikli oyuncaklar akustik sesler cikaran muzik aletleri kizim bayildi sabit muzik aletlerinin cikardigi seslere saskinlikla bakip bana donup uuuuuuu diye bagirdi ben bile bayildim o odaya simdi gidince ille o persembe gunu acilan kapiya dikiliyor ordaki oyuncaklar daha degisik geldi gozune tabi

istanbul anadolu yakasında ataşehirde bir oyun grubu buldum PLAYTİME ismi haftada birgün bir saat benimle birlikte gideceğiz yaşıtları ile 9-18 aylık bebeklerle oyunlar şarkılar oynayacağız çarşamba günü saat 2-3 arası oluyormuş. her gittiğimizde 20 tl vercekmişiz aylık değil çünkü herkez herzaman gelemiyor dediler .

top havuzuda varmış ama mikrop yuvası olduğunu yazılarınızdan okuyunca aklım karıştı şimdi

bu aralar pek birşey yapmıyoruz biz yeni oyuncaklar aldık ama zaten 12 ay üzeri hepsi kızımda daha küçük olduğundan yapamıyor sadece müzik dinliyoruz seviyor müziği oynuyor gülüyor kulağını öğrendi burnunuda daha çok benim burnumu gösteriyor kıyafetlerini giyerken çıkarırken kaldır kollarını diyorum kaldırıyor hadi kolu koy diyorum koyuyor tv lambayı felan biliyor zaten el şaplatma vs basitşeyleri çoktandır yapıyor meyvelere geçmedim daha ama hayvanları öğretmeye çalışıyorum sadece sanırım köpeği öğrendi kediyi başkada yok...cd bakıyoruz arada...çok fazla bişey yok yani yürümeye çalışıyor şimdilerde etrafı incaliyor çoğunlukla herşeye laf yetiştiriyor kızıyor onları dövüyor sinirleniyor kendi kendine ...bişeyler yapmaya çalışıyor

ne zamandir kimse uğramamış yokmu yeni haberler kızlar.. yaptığınız eğitici şeylerden bahsetseniz ya.... nasıl kuzular iyi mi keyifler yerindedir umarım

ne zamandir kimse uğramamış yokmu yeni haberler kızlar.. yaptığınız eğitici şeylerden bahsetseniz ya.... nasıl kuzular iyi mi keyifler yerindedir umarım
tatlım bizim oğlan beni eğitmeye başladı bu sıralar bana kızdımı işaret parmağını sağa sola sallayıp hııı yapıyor birde tabi kaşları çatıyor.
Hergün bir aktivite yapıyoruz ,ama oğlum en çok alışveriş merkezindeki oyun grubuna bayıldı tam bir saat orada kaldı şimdi ben haftada bir gün yuvanın oyun grubuna katılmsını sağlıcam haftada bir günde alışveriş merkezindekinin.Taylan'nın dil gelişimi son derece iyi gidiyor bende desteklemmeye devam ediyorum.Anne dediği zaman evet annen seni çok seviyor diyorum yada abi dediği zaman evet kaldırımda abi yürüyor diye genişletiyorum ben onunla konuştukça sürekli oda yeni kelimeleri hayatına katıyor.Dışarı çıktığımızdada geçtiğimiz yerleri anlatıyorum,alışveriş yaparken aldığımız ürünleri ve ne yapacağımızı detaylı olarak anlatıyorum.Şarkı söylemesini öğrendi eskiden mıy mıy yapardı şimdi iki kelimeyi yan yana getirip söylüyor.Seçim arabalarına bayılıyor geçen seçim arabalarına mutlaka el sallar evde bile olsak bütün hızıyla mutfak camına doğru koşar.Çöpçüleri çok seviyor her akşam mutlaka el sallar görevli amcalarıda ona el sallar çöp arabası geçtimi dünya durur Taylan için.Taklit etmeye başladı yaptığımız harekteleri taklit ediyor ben bu haftayı çok keyifli geçiriyorum.

Son düzenleme:
sevhancım maşallah.
bilge henüz naynay diye söylüyor şarkısını.
gecen babyfisrt tv de meyve suyu kutularını vs elişi kağıdıyla kaplayıp blok yaptı kadın.üst üste koyma becerisi muhabbeti.2 süt kutusu kapladım akşam,üstüne de takvimden bebek rsmi yapıştırdım,üst üste koymayı öğrenmişti gerçi ama olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…