kesinlikle cok oyuncak birde pahali ,is cigrindan cikiyor bizde esimle soyle bir cozum bulduk oynamadiklarini Ebay alisveris sitesine koyuyoruz hemen alici buluyor gelen parayida tekrar ona oyuncak aliyoruz giyimlerinide ayirdim once 0-3 sonra 3-6 gecen haftada 6-9lari sattim ayakkabilarini ,kullanmadigim arabasini ,oyun halisini evde birsey birakmadim hatta babaannesinin orduklerini kapis kapis gitti bir kac mont kaldi sadece boylece yeni alacaklarimizin parasi cikti hemde ekonomi oldu 2.yi dusunmuyorum etrafimda verecegim kimsede yoktu hersey ates pahasi simdilik boyle bir care bulduk simdi herseyi az ve oz ,cok oyuncakta dogru degil azi cogu ona ogreticegim buyudukce bazi degerleri ogrensin Turkiye de de Gittigidiyor gibi yerler var oralarda satis yok mu degerlendirebilirdiniz
çamaşır suyu mu xenocum?
çok güzeelkizlar kizima sebzelerden olusan bir oyuncak aldim oyun grubunda bayilmisti hepsi kimyasal icermeyen madde ve boyayla uretilmis resmini cekip ekliycem en kisa zamanda domates biber muz ekmek elme akliniza ne gelirse gercek gibiler insanin yiyesi geliyor kizim cok severek oynuyor mesela gercek muzu gorunce gulumseyip cigliklar atiyor ayni tepkiyi oyuncak olanada veriyor
Canım o top havuzları hastalık yuvası aklında bulunsun benim yeğenimne zaman oynasa çok hasta olur (umarım senin bebeğin olmaz ) her türlü çocuk oynadığı için özellikle bu hastalık yani kış aylarında bana göre çok tehlikeli bi yer haline geldi
tatlım bizim oğlan beni eğitmeye başladı bu sıralar bana kızdımı işaret parmağını sağa sola sallayıp hııı yapıyor birde tabi kaşları çatıyor.ne zamandir kimse uğramamış yokmu yeni haberler kızlar.. yaptığınız eğitici şeylerden bahsetseniz ya.... nasıl kuzular iyi mi keyifler yerindedir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?