Kızım ölüyor sandim (((

Çok geçmiş olsun Allah hiçbir aileye yasatmasin.
Bence bu işi iyi araştırın. Kek olduğunu sanmıyorum ben.
Kim yapacak keki. Çocuk kek hamuru hazırlayıp içine ot doldurup fırın atari yapıp pisirecek mi?
Kek işi değil bu iş.

ben yatılı anadolu lısesını kazandım antebın en bılınen okullarındandır
babam benı yatılı bırakmadı eve gıdıs gelıs yapardım gelır benı alır gerıde okula bırakırlardı
ben babanem ve annanem dısında hıc kımsede yatılı kalamadım , ve aksam mısafır olarak hıc bır eve gıdemedım
hafta sonu gunduz gıdıceksem bıle annelerımız arkadas olurdu aılece gıderdık tek gondermezlerdı ama arkadaslarım ıstedıgı zaman bana gelıp yatılı kalabılırlerdı
lıse bıttıkden sonra bana cep telefonu alındı ve evdekı bılgısayar sureklı kontrol altındaydı
ben unıversıtedeyken bıle annemle gıder gelırdık okula benım ıcın 2.unv okudu benımle aynı okula geldı...
ben bu durumdan o an nefret edıyordum utanıyordum baskı gıbı gelıyordu...
ama cok dogru yapıyorlarmıs bana guvenmedıklerınden degıl annem evden cıkarken bana oyle tembıhlerde bulunurdu kı cıldırmıs nıye benle boyle konusuyor derdım ve bunu 20 yasıma kadar yasadım
20 yasımdan sonra ben oyle yetısmıs oldum kı bana hıc karısmaz oldular ve 27 yasımda zaten evlendım
2 aylıkda anneyım ve kızımıda boyle yetıstırecegıme emınım
aılem benı cıddı kotuluklerden korumus ve neyın dogru neyın yanlıs oldugunu cok saglam bır sekılde ogrenmeme sebep oldu
zıra o rahat yasayan arkadaslarımın baslarına cesıtlı sorunlar geldı

cok gecmıs olsun boyle olacagını bılemezdınız kesınlıkle...

Çok geçmiş olsun
Bu zamanda gerçekten kime güveneceğimizi şaşırdık
Dünyamız nereye gidiyor ve yavrularımızı nasıl bir yere bırakıyoruz
Rabbim tüm yavruları korusun insanınn aklı çıkar bir an sizin yerinizde düşündüm kendimi
İnsan kafayı yerdi.Sadaka verin lütfen Rabbim kötüsünden korusun

bence polise gidin demekki o ottan yada haptan kullanıo o cocuklar kızınız demiyorum o bilmeden yemiş olabilir ama olay cok ciddi aslında

Ellerinde kan testi var nede olsa. İstedikleri kadar inkar etsinler.
Belki ''hayır kesinlikle öyle bi şey olamaz'' diye inkar edemezler de ''sizin kızın bile isteye yemiş'' diyebilirler. Bu daha kötü daha sinir yıpratıcı bi durum. Yada ''kimseye bi şey olmamış sizin kız kim bilir neler getirdi neler yedi'' derler.. Bu ekstra sinir yıpratıcı bi durum.

Sonuç olarak aileyle kesin bir dille konuşun. Çok kulak asmayın. Gerçi dediğiniz kadar güvenilir iyi bi aileyse ''bizde haberdar olduk çok üzüldük '' gibisinden bi yaklaşımda bulunacaklardır.

Ve son olarak ben haberdar olmadıklarını sanmıyorum bu çocukların kekten.. Meraktan, arkadaşlarının gazından, o an ortamın enerjisiyle yemiş olabilir. Çünkü durumdan haberdar olmasalar kızın aradağında, arkadaşı sakince telefonu alıp bu şekilde açıklama yapamazdı. Evdeki herkes panik olurdu. Kekten yiyen herkes şok halinde dağılırdı ortamdan. Oraya giden tek aile siz olmazdınız ve bence bu olay dahada büyürdü. O yaşlardaki başka bir çocuğun herkesten gizli, habersiz bi şekilde bu tarz bi maddeyi kekin içinde ortama sokabileceğini sanmıyorum.
Mutlaka ama mutlaka şikayette bulunun ki bu keki getiren çocukta böyle oraya buraya bu tarz maddeleri keyfice sokamasın.

Kekin içine hangi otu koymuşlar ?bu arada çoook geçmiş olsun

Çok çok geçmiş olsun. Bu sizin dediğiniz gibi kızınıza ders olur kısmı önemli evet ama daha çok bunu yapan veletlere büyük ders olucak. Kendi yüzlerinden böyle devam ederlerse bir can gidebileceği korkusu umarım bir daha yapmalarına engel olucaktır..

Allah birdaha yaşatmasın

Kızınız bu soku uzerınden atabilmesi zor olacak.. Cok uzerıne gıtmeyın zaten kendısı de buyuk ders cıkarmıstır.Cok gecmıs olsun.

Ewet yaaa. Halaa düşünüyorum hastane polisi olaya neden dahil olmadı.

Geçen yaz ramazan da kuzenim beni iftara davet etmişti. Eşim yurt dışında görevdeydi. Tekim diye sıra sıra davet ediyorlardı. Neyse iftara yarım saat kala 2 yaşındaki oğlum koşarken halıya takıldı, bodoslama kirişe alnını vurdu. Alnı 2 santim delindi. Sanırsınız bıçak saplandı.

Bir bağırıyorum ki sormayın bi yandan ağlıyorum bi yandan çırpınıyorum. Deliye döndüm. Oğlumun yüzü kan revan. Bacaklarım titremeye başladı. Ömrümden ömür gitti. Kuzenimin arabasına atladığımız gibi acile gittik. Kuzenimin eşi oğlumun başındaydı. Hemen hastane polisi geldi. Bir yandan dikiş atılıyor, bir yandan ağlıyor bir yandan da polise ifade veriyordum.

Haklılar ne anneler var!!!! Benim bacaklar iyice gitti. Açlık ve korku artık derman bırakmadı. Polis ifadeden sonra çok geçmiş olsun dedi bıraktı. Ama görseniz ne zaman oldu nasıl oldu vs vs. Dedim ya sanki bıçak saplanmış gibi derindi yarası.

Velhasıl böyle bi durumda bile polis ifadeye gelirken size nasıl gelmediler. Hayrett!

Bence bunu buraya paylaşmanız çok iyi oldu...biz de en azından bunlar da mı oluyor diye daha dikkatli oluruz...çok geçmiş olsun...kekin içine koymak kimin aklına gelirki...belki de o çocuk bu işin pazarlamasını yapıyor ve çocuklar alışınca satış yapacaktı

Aynisi benimde basima gelmisti.ogluma acilde mudahalede ederken ben ifade veriyodum.babasini bile karakola cagirip benden sikayetci olup olmadigini sormuslar.
burda bide uyusturucu var hemen hastane polisi neden devreye girmediki.

Merhabalar.
Kekin içine bir çeşit esrar katılıyor ve bu tüketiliyor. bu şekilde tabiri caizse "kafayı buluyorsunuz". Bu bilindik, yaygın ve yıllardır kullanılan bir yöntemdir arkadaşlar. Tabi içine katılan otta yoğun kimyasal uyarıcı-uyuşturu varsa etki beklenenden çok daha kötü olabilir. Bazı bünyelerde de bu çeşit "ölüm tribi" yaşatabilir, kimi bünyede de sonsuz bir rahatlık mutluluk hali olabilir.
Kızınız kötü bir tecrübe yaşamış dilerim bundan gerekli dersleri cıkarmıştır. Geçmiş olsun. Sevgiler

Allahim eskiden filmlerde falan olurdu bu anlattiklariniz simdi resmen gercek olmus, bu ne bicim gencliktir boyle henuz 16 yasindalar yani kiziniz bilerek yada bilmeyerek yemis ama o parti sahibi aile ve keki getiren cocuk ve ailseyle derhal konusulup diger velilerin ve hatta gittikleri okulun yetkililerinin vede polisin haberdar edilmesi gerekiyor bu durumdan. Korkmadan ev partisine kek seklinde getiren okulda da satar okul onunde de dagitir ve belki arkadaslarinda kullananlar bile olabilir. Sonucta o kek oraya geldiyse illaki 1 yada 2 kisinin konudan haberi vardir.
Bence bir musibet bin nasihattan iyidir lafini dusunun bu sizin bastan onlem almaniza yardimci olacak, aman cocuklarinizi koruyun su illetten.

Verilmiş sadakanız varmış, insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı
Bunu yapanlar her kimse insan hayatını ciddiyete almayanlar, ahlaksız insanlar
Rabbim esirgesin , çok şükür atlatmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…