- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Arkadaşlar şu anda o kadar berbat bir haldeyim ki nasıl yazacağımı bile bilmiyorum.Hayatimin en korkunç anlarını yaşadım bu akşam. .
Biraz içimi döküp rahatlamak ve aynı zamanda bir anne olarak çocuklarımıza ne kadar çok dikkat etmemiz konusunda birazcık fikir vermek için yazıyorum. .
Kızım 16 yaşında. .Onu çok iyi yetiştirdiğimize,doğruyu ve yanlışı öğrettiğimize inanıyorum. Ama gençler bir araya geldiğinde sanırım bazı şeyler kafalarından uçup gidiyor.
Bu akşam sinifindan bir arkadaşının evinde parti vardı. Ben aileyi ve çocuğu tanıyorum.
Bıraktım onu partiye saat 8 gibi..eve döndüm.
İki saat kadar sonra kızım aradi.Alo diyorum sesi çıkmıyor. Arkadaşı aldı telefonu. X kendini iyi hissetmiyor gelip alirmisiniz dedi..Bende hemen nasıl yani ne durumda diye sordum.Emin değilim bayılacak gibi dedi.
Kizimi ver dedim.Kızım telefonda anne çok kötüyüm galiba ölüyorum ne olur çabuk gel dedi.ardından dahada panik olup çığlık atmaya başladı. Kulaklarımdan gitmiyor sesi ((
Sadece ağlayıp çığlık atıyor anne çabuk gel diyordu. .
Birşey içip içmediğini yada neler yediğini sordum.konuşamadı. .
Arkadaşının evi bize yarım saat uzaklıkta. Eşimle arabaya nasıl bindik oraya nasıl gittik..kabus gibiydi o yarım saat geçmek bilmedi..
Neyse gittiğimizde arkadaşı ile kapının önünde bekliyordu. Ama ayakta zor duruyordu. Ben arkadaşına ısrar edince arkadaşı mecburen söyledi. Partiye bir çocuk bir kek getirmiş. Bunlarda yemişler.ondan sonra kızım fenalaşmis.
İlk aklıma gelen şey doğruymuş. Kekin içine su malum otlardan koymuşlar. Kızımda bilmeden yemiş!!
Bir kaç arkadaşı daha fena olmuş ama en kötüsü benim kızimdi.zaten geçen hafta grip olmuştu anbiyotik kullanıyordu. Bu keki yiyince eminim daha kötü oldu.
Kizimi aldık. .arabada anne ben ölecekmişim gibi hissediyorum yardım et diye ağlıyordu.
Kucagima yatırdım sürekli teskin etmeye çalıştım. Ama ne kadar korktuğumu anlatacak kelime yok.!
Hemen acile gittik.minik kalbi o kadar hızlı çarpıyordu ki.kalp krizi geçirecek sandim ((
Sanki elektrik çarpmış gibi titriyordu.
Doktorlar hemen müdahele ettiler.iğneler serumlar ilaçlar. ..
Bir ara kusmaya başladı. .sonra uyudu..ve biraz kendine gelir gibi oldu.
Sürekli anne beni suçlamayın.bana kızmayın..özür dilerim..bilmiyordum diye sayıklıyordu..
O an onun iyileşmesinden başka hiçbirşey düşünemiyordum.sürekli Allah'a dua edip kizimi bize bağışlamasi için içimden yalvardim.
Oğlumda yanımızdaydi. Sakın davranmak zorundaydık hepimiz.
Şimdi eve geldik..kızım çok çok binlerce şükür ki iyi..uyuyor..ben başında bekliyorum.
Yarın ilk işimiz partiye gittiği çocuğun ailesi ile konuşmak olacak.Hiç beklemezdim öyle egitimli ve akli basinda bir ailenin evinde böyle bir olay yaşanacağını. .
Bundan sonra bir değil beş kere düşüneceğim bi yere yollarken. Hatta belkide uzunca bir zaman hiçbir arkadaşına yollayamiycam.Bu korkuyu hayatım boyunca unutmam ben..
Cocuklarimin her arkadaşını ve ailelerini tanıdığımız halde bu olduysa kime güvenelim.((
Ellerinde kan testi var nede olsa. İstedikleri kadar inkar etsinler.Bence o çocuğun ailesiyle konuşmayın. Çünkü inkar edecekler. Hatta iftira attığınızı bile söyleyebilirler. Anında polise başvurmalı ve şikayetçi olmalıydınız.
Çoğu aile evladının suçunu görmek istemez hatta kapatmaya çalışır. Yanlış yol izlemeyin. Direk polise gidin.
Kapıma zorla dayandılar iftira attılar zorla içeriye girmeye çalıştılar diye size iftira atarak şikayet ederlerse çok kötü olur.
Hukuki yol en iyi yoldur.
Ayrıca geçmiş olsun. Bir daha kızınızı hiçbir yere bırakmayın. Müge anlı da gördükçe kimseye güvenemez oldum. Çocuklarım çok küçük daha ni komşuma bile bırakmadım. Ben nere onlara oraya. Lütfen dikkatli olun.
Yuh, niye o ottan koymuşlar ki. Ne biçim insanlar ya.Çok teşekkür ederim evet şuan iyi çok şükür. Kekin içinde uyuşturucu ot varmış. .adını çok sık yazmak istemiyorum.
Aile ile konuşmak yerine derhal hastane polisine şikayette bulunsanız daha iyi olurdu. Hatta hala yapabilirsinizÇok teşekkür ederim evet şuan iyi çok şükür. Kekin içinde uyuşturucu ot varmış. .adını çok sık yazmak istemiyorum.
Aynisi benimde basima gelmisti.ogluma acilde mudahalede ederken ben ifade veriyodum.babasini bile karakola cagirip benden sikayetci olup olmadigini sormuslar.Ewet yaaa. Halaa düşünüyorum hastane polisi olaya neden dahil olmadı.
Geçen yaz ramazan da kuzenim beni iftara davet etmişti. Eşim yurt dışında görevdeydi. Tekim diye sıra sıra davet ediyorlardı. Neyse iftara yarım saat kala 2 yaşındaki oğlum koşarken halıya takıldı, bodoslama kirişe alnını vurdu. Alnı 2 santim delindi. Sanırsınız bıçak saplandı.
Bir bağırıyorum ki sormayın bi yandan ağlıyorum bi yandan çırpınıyorum. Deliye döndüm. Oğlumun yüzü kan revan. Bacaklarım titremeye başladı. Ömrümden ömür gitti. Kuzenimin arabasına atladığımız gibi acile gittik. Kuzenimin eşi oğlumun başındaydı. Hemen hastane polisi geldi. Bir yandan dikiş atılıyor, bir yandan ağlıyor bir yandan da polise ifade veriyordum.
Haklılar ne anneler var!!!! Benim bacaklar iyice gitti. Açlık ve korku artık derman bırakmadı. Polis ifadeden sonra çok geçmiş olsun dedi bıraktı. Ama görseniz ne zaman oldu nasıl oldu vs vs. Dedim ya sanki bıçak saplanmış gibi derindi yarası.
Velhasıl böyle bi durumda bile polis ifadeye gelirken size nasıl gelmediler. Hayrett!
Arkadaşlar şu anda o kadar berbat bir haldeyim ki nasıl yazacağımı bile bilmiyorum.Hayatimin en korkunç anlarını yaşadım bu akşam. .
Biraz içimi döküp rahatlamak ve aynı zamanda bir anne olarak çocuklarımıza ne kadar çok dikkat etmemiz konusunda birazcık fikir vermek için yazıyorum. .
Kızım 16 yaşında. .Onu çok iyi yetiştirdiğimize,doğruyu ve yanlışı öğrettiğimize inanıyorum. Ama gençler bir araya geldiğinde sanırım bazı şeyler kafalarından uçup gidiyor.
Bu akşam sinifindan bir arkadaşının evinde parti vardı. Ben aileyi ve çocuğu tanıyorum.
Bıraktım onu partiye saat 8 gibi..eve döndüm.
İki saat kadar sonra kızım aradi.Alo diyorum sesi çıkmıyor. Arkadaşı aldı telefonu. X kendini iyi hissetmiyor gelip alirmisiniz dedi..Bende hemen nasıl yani ne durumda diye sordum.Emin değilim bayılacak gibi dedi.
Kizimi ver dedim.Kızım telefonda anne çok kötüyüm galiba ölüyorum ne olur çabuk gel dedi.ardından dahada panik olup çığlık atmaya başladı. Kulaklarımdan gitmiyor sesi ((
Sadece ağlayıp çığlık atıyor anne çabuk gel diyordu. .
Birşey içip içmediğini yada neler yediğini sordum.konuşamadı. .
Arkadaşının evi bize yarım saat uzaklıkta. Eşimle arabaya nasıl bindik oraya nasıl gittik..kabus gibiydi o yarım saat geçmek bilmedi..
Neyse gittiğimizde arkadaşı ile kapının önünde bekliyordu. Ama ayakta zor duruyordu. Ben arkadaşına ısrar edince arkadaşı mecburen söyledi. Partiye bir çocuk bir kek getirmiş. Bunlarda yemişler.ondan sonra kızım fenalaşmis.
İlk aklıma gelen şey doğruymuş. Kekin içine su malum otlardan koymuşlar. Kızımda bilmeden yemiş!!
Bir kaç arkadaşı daha fena olmuş ama en kötüsü benim kızimdi.zaten geçen hafta grip olmuştu anbiyotik kullanıyordu. Bu keki yiyince eminim daha kötü oldu.
Kizimi aldık. .arabada anne ben ölecekmişim gibi hissediyorum yardım et diye ağlıyordu.
Kucagima yatırdım sürekli teskin etmeye çalıştım. Ama ne kadar korktuğumu anlatacak kelime yok.!
Hemen acile gittik.minik kalbi o kadar hızlı çarpıyordu ki.kalp krizi geçirecek sandim ((
Sanki elektrik çarpmış gibi titriyordu.
Doktorlar hemen müdahele ettiler.iğneler serumlar ilaçlar. ..
Bir ara kusmaya başladı. .sonra uyudu..ve biraz kendine gelir gibi oldu.
Sürekli anne beni suçlamayın.bana kızmayın..özür dilerim..bilmiyordum diye sayıklıyordu..
O an onun iyileşmesinden başka hiçbirşey düşünemiyordum.sürekli Allah'a dua edip kizimi bize bağışlamasi için içimden yalvardim.
Oğlumda yanımızdaydi. Sakın davranmak zorundaydık hepimiz.
Şimdi eve geldik..kızım çok çok binlerce şükür ki iyi..uyuyor..ben başında bekliyorum.
Yarın ilk işimiz partiye gittiği çocuğun ailesi ile konuşmak olacak.Hiç beklemezdim öyle egitimli ve akli basinda bir ailenin evinde böyle bir olay yaşanacağını. .
Bundan sonra bir değil beş kere düşüneceğim bi yere yollarken. Hatta belkide uzunca bir zaman hiçbir arkadaşına yollayamiycam.Bu korkuyu hayatım boyunca unutmam ben..
Cocuklarimin her arkadaşını ve ailelerini tanıdığımız halde bu olduysa kime güvenelim.((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?