Kızım ölüyor sandim (((

çok geçmiş olsun,tüylerim diken diken oldu... Çok şükür ki size hemen haber vermiş,korkup hiç aramasaydı Alah korusun daha kötü olurdu... neyseki iyi bi iletişiminiz varmış belliki... hepinize çok geçmiş olsun...

Çok büyük geçmiş olsun
Meğer biz ne şanslı bir nesilmişiz..
O adiyi şikayet edin, tüm velilerle beraber

Çok geçmiş olsun.kesinlikle yapanın peşini bırakmayın kolay bir şey değil bu.bir çok gencin ölümüyle sonuçlanıyor. Çocukların deli çağları olduğu için daha da zorlanabilirsiniz ama bu olay kızımızın daha akıllı davranmasına vesile olur inşallah. Cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim gençlerimizi hayırda yarışan bireyler eylesin ve herkesin evladını herkese bağışlasın. amin.

Geçmiş olsun, panik atak geçirmiş muhtemelen kızınız, ciddi bir durum yoktur diye umuyorum. İyi tarafından bakın, kötü bir ilk uyuşturucu deneyimi yaşamak, iyi bir ilk uyuşturucu deneyimi yaşamaktan iyidir. Bundan sonra daha dikkatli ve mesafeli olur uyuşturucuya karşı. Ama kızınızla onu da karşı tarafı da suçlamadan bir konuşun, sakinleştiğinde işin aslını öğrenin, meraktan deneyip siz gelince çekindiğinden bilmediğini söylemesi de bilmeden yemesi kadar yüksek bir ihtimal.

Of valla çok kötü oyle ortamlara göndermeyin dışarda arkadaslaryla bulussun sunemaya gitsin ama evlerde partilerde bulunmasın.. konuyu takip edin

Geçmiş olsun gerçekten bu çok ciddi bir durum o çocuğu polise şikayet etmeniz şart yoksa bugün size yarın başkasına. Bence kızınızın arkadaş çevresini bir kez daha gözden geçirin. Söylemek istememişler ne olduğunu demekki çoğu içinde ne olduğunu biliyordu. Allah bütün gençlerimizi çocuklarımızı kötülüklerden korusun

Geçmiş olsun. Kek getiren çocukla ve ailesiyle konuşun gerekirse polise şikayet edin. Yoksa böyle vakaların onune geçilmez

Dışardan gelen keki yemedeymiş keşke..iyi yazdınız evladı olanlar daha dikkatli olur

16 yaşında gençler tabiki toplanıp eğleneceklerde bu parti nasıl bir parti ülkem gençlerinin cossip girl gibi dizilerde gördüğü gibi alkollü bir parti miydi? daha dikkatli olup evlatlarımız bizlere kızsalar bile göndermememiz gerekiyor sanırım..ben evladıma güvenmiyorum demiyorum ama Dünyanın çivisi çıktı bunu gericilik olarak algılamayın..
çok geçmiş olsun tekrardan tez vakitte kızınızı bir psikoloğa götürmenizi tavsiye ederim.eminim çok etkilenmiştir.

Malum otlardan bir kekse konu hastanenin müdahale edip polise haber vermesi gerekirdi sanki. Bir eksiklik var burada.
Şimdiye kadar neden beklediniz ki?

Malum otlardan bir kekse konu hastanenin müdahale edip polise haber vermesi gerekirdi sanki. Bir eksiklik var burada.
Şimdiye kadar neden beklediniz ki?
Arkadaslar bayan yurtdisindaymis o otlar yabanci ulkelerde serbestmis.onun icin polis mudahele etmemis olabilir.abd de filan serbestmis ot.

Yarın mı direk olay günü polis ve Ambulansla orada olmalıydınız ve o aileden ve keki getiren çocuktan davacı olmalıydınız sizin yaşadığınız korkuyu bırakın onlarda yaşasın

ben olsam asla yarını beklemem hemen bu olayı açıklığa kavuştururum.çocuk buuu başka bişey değil... allah korumuşş.geçmiş olsun

Sen ingilterede yaşıyordün sanırım. O kek orada yasal mi? Hastanede olay polise yansımadı mi?

Çok çok geçmiş olsun. Ben kızının bilmeden yediğine inanmadim. Ama sakın bu konuda üzerine gitme. Ne ogluna ne de kizina karsi tepki gosterme. Bu ters tepebilir. 2 si de ergen sanırım. Oğlan küçük mu yoksa?

Neyse kızın kendini daha iyi hissedince ve aradan biraz zaman geçince. Al karşına konus başına herhangi bir şey gelirse ama herhangi bir şey asla ve asla crkinmemesini söyle.

Bu işin bir cezası olacaksa onu da kızın ile konuş. Yani iletişimi koparmayın. Siz anne kızsiniz birbiriniz ile iş birliği içinde bir daha bu ve benzeri durumlar yaşanmaması icin nasıl hareket etmeliyiz onu düşünün canım.

Çok geçmiş olsun, üzülme olay yaşanmış ve bitmiş.

bence bir dr yardım alın onunla neler konuşmanızla alakalı

ama yazınızı okurken gerçekten çok kötü oldum allah bütün çocuklarımzı böyle kötü fikirli insanardan korusun ,çocuklarımızı bize bagışlasın,
ama lütfen bu kişilerin peşini bırakmayın

Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.benim kızımda 12 yaşında göndersek bi türlü göndermesek bi türlü Allah korusun hepimizin evladını

Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın dün geceden beri cevap yazamadım hickimseye..
Dün gece hiç uyuyamadım kizimin nefes alislarini kontrol etmekten.
Neler olduğunu yazayım. Bu sabah kizimin dün akşam gittiği partinin sahibi aile telefon ettiler.Zaten biz arayacaktık ama onlar o kadar tedirgin olmuşlar ki sabahın köründe aradılar. Kizimi evde teyzesi ile bırakıp görüşmeye gittik ailenin evine.olanlardan dolayı çok çok üzgün olduklarını ve boyke bir olayın olabileceğini tahmin etmediklerini söylediler.durmadan özür diliyorlardi..bizde aslında oğullarının kuzeninin o keki getirdiğini ve ailesi ile konuşmak istediğimizi söyledik. Hemen aradılar..sonra onlarda geldi annesi ve babası.
Eşim onlar içeri girince kendine hakim olamayıp adamın üstüne yürüdü ve polise şikayet edeceğini az daha kızımızın öleceğini söyledi. Adam haklısınız..şikayet ederseniz sizi anlarım.oğluma çok kızdım. Ona çok buyuk bir ceza vereceğim zaten.ama ne olur polise bildirmeyin. Oda çocuk bütün hayatı mahvolur.bunu kaldıramaz dedi..birdaha asla böyle bir şey yapmayacak bundan eminim dedi.öyle bir haldeydi ki ağlamak üzere gibi konuşuyordu.
Annesi zaten ağlıyordu. Çok utanç duyuyoruz bunu bizim oğlumuz nasıl yapar bilemiyorum dedi..
Bizde kızımızın yaşadığı o korkunç anları ve de bizim ne hale geldiğimizi anlattık. Neyse çok çok üzgündü ailede..
Evde bu sabah kızım polise şikayet edip olayı büyütememizi hiç istemedi.utanıyormuş. hatta acile gittiğini bile bilmelerini istemedi arkadaşlarının. Bunu gurur meselesi yapıyor şimdi. .
Bizde aslında en çok kızımızı düşündüğümüz için o çocuğu ve aileyi şikayetten vazgeçtik. Ama birdaha aynı ortamda dahi bulunamayacak kızımla.
Bu olay öncelikle kızıma ve de arkadaşlarına çok büyük bir ders oldu.hepsi çok pişman ve korkmuş.
Kızım kekin içinde ne olduğunu bilerek yediklerini söyledi. Hepsi merak edip denemek istemişler. Kızım sadece ikı kere ısırmış o bile kizimi ne hale getirdi.((
Onunla bugün çok ciddi olarak konuştuk. Böyle birşey birdaha asla yapmayacağını çok korktuğunu ve igrendigini söylüyor.oda çok pişman. Hani derler ya bir musibet bin nasihatten iyidir diye..işte tam öyle oldu..
Bana destek olan iyi dileklerle ve tavsiyelerde bulunan sizlere çok çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınız. .Allah hicbirimize böyle kötü olaylar yaşatmasın. .evlatlarımızı korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…