Kızım oluyor teyzeleri..

hilalcim bebek ölçüldüğünde 20 +5 idi..inşallah dediğin gibi olur canım yaa..bugün aşkın nur yenginin hamilelik hikayesini okudum
baya korkuttu beni..onunda plasenta aşağıdaymış..ama herkesin aynı olmuyormuş..ama ben az bi iş yapsam hemen aşağıya doğru bi baskı hissediyorum..sonumuz iyi olur inşallah...

justıngcim ALLAH kolaylık versin inş.korktuğun gibi değilde su gibi geçer.maşallah bebeğinde tosun olmuş.

justing herkesde aynı şey olucak diye bişey yok ondan sen fazla kafana takma..inş herşey yolunda gider...
iş yapma konusuna gelince yapma canım evladından dahamı değerli...kendini çok fazla yorma....
bencede bebişine maşallahhhhhhhhhhhhhhhh........

inşallah kızlar yaaa....korktuğum başıma gelmez...valla öyle bir etkilenmişimki sabah aykudan kabusla uyandım..kilodum kan içindeydi..sonra neyseki rüyaymış dedim..bu seferde gidemedim tuvalete korkudan..neyseki bişey yokmuş...

ne zamandır yazacam fırsatım olmuyor.kızlar bebeişimin hareketlerini net olarak tam 1 haftadır hissediyorum.artık gaz sancısı gibi değil elimi üstüne koyduğumda elimi hareket ettirecek kadar hissediyorum.o kadar güzel bir duyguki sizinle paylaşmak istedim.

kızlar dün ayrıntılı ultrasona girdim..çok şükür bebeğimin herşeyi normal...yüzünüde net olarak gördük..cd sini verdiler teminden beri tekrar tekrar izliorum..ne müthiç bir duygu...plasentam hala aşağıdaymış ama rahim ağazına çok az kapatıyormuş...dr um bu durumu o kadar mühimsemedi..bende çok takmıyorum artık..bu arada 630 gr olmuş...24 haftalıkla uyumlu dedi ultrasonu çeken dr...yani bir hafta önde gidiyomuş gelişimi..aman sağlıklı olsunda....
mersinli cnm hareketleri duymana sevindim...heyyy anne ben burdayım diye hatırlatıyo kendini sanki dimi...

Son düzenleme:
ayyy justingcim senin adına çok sevindim.ayrıntılı ultrasonla insanın içi nasıl rahatlıyor.bende hep cd sini izliyodum.bende biraz önce rutin aylık kontrolum için dra gittim.aman ALLAHIM bacak bacak üstüne atmış keyif yapıyordu kızım.23 hafta 3 günlük bebeğim ve boyu 30 cm kilosu 600 gr.olmuş kuşumun.herşey yolunda dedi.hatta yazın tatile gidebilirsin dedi.sadece doğuma son iki ay kala evinde ol dedi.yani temmuzun 15ine kadar özgürüm.çok mutluyum çok.Allah nazarlardan saklasın hepimizinkini.

oh oh maşallah mersinli....senin kızın keyifçi olucak demekkii:))))ya zaten ağustosun 10 undan sonra ramazan..temmuz ortasona kadar özgürsen süperrr...ama yinede dikkat et canım....

vayyyyyy maşallah bebişlerinize kızlarrr...
justing bencede artık takma kafana dr.da önemsemediğine göre...mersinli gerçekten çok güzel bişey bebişlerin oynaması..onu hissetmek..rabbim kucağımızda seveceğimiz günleri nasip etsin hayırlı sağlıklı,sıhhatli bir şekilde inşş....

hayırlısı olsun canım Allah sağlıkla sıhhatle gucağına almayı nasip etsin bende geçen senelerde hamileydim hepinizi anlıyorum çok iyi hemde :)

kızlar bu süre zarfında kaç kilo aldınız.ben tam tamına 8 kilo almışım.inanamıyorum.ne kadarda alıştıra alıştıra alınıyor kilolar hiç farkında olmuyorsun.iştahımda bi değişiklik olmadı neden bu kadar kilo aldım anlamadım açıkçası.ya kafama takmıyorumda sizlere de bi sorim dedim.

allah kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşlar bana da dua edin ne olur sanırım önümüzdeki ay tüp bebiş yolları gözüküyor... bende 1,5 yıl önce doğal yoldan hamiş kalmıştım ama 3. ayımızda bebişimin kalbi durmuş çok zor alıştım (( ama hayat devam ediyor değil mi?

mersinli canım bende 7 kilo aldım..ama ben yiyorum iştahım açıldı maşallahı var..sonrada korkuyorum bu kiloları nasıl verecem diye:)))))
birde dr.um normal demişti aldığım kilo için...

canımm çok teşekkür ederim... rabbim sizinde hayırlısıyla ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

mersinli canım bende 7 kilo almışım...dediğin gibi nasıl o kadar aldım birden bende şaşırdım..ama kalmadan önce tedavi sırasında stresten çok kilo verdiğim için çok ta belli değil aldığım..ama dr um 15 kiloda tamamlarsan hamileliğini iyi edersin dedi....
özlemcim bebeğini kaybetmen tabiiki çok acı ama dediğin gibi hayatta devam ediyor...inşallah tüp tedavin çok olumlu geçer ve hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini.....

aşağı yukarı aynı oranda kilo almışız.ilk olduğu için ne kadar alınır bu zamanda bilmiyordum.o nedenle sizlere sordum.sağolun tombiş kızlar.

justing canım çok teşekkür ederim inşallah yüzüm güler... seninde hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…