mersinli canım hadi biraz daha gayret...başlamışsıinşallah daha fazla sorun çıkarmadan bırakır memeyi..
Nurcancım..dr umuz günde 500 gr sütü geçmeyin diyordu...kansızlık yapabiliyormuş...şuan en zor zamanların başındasın canım..üzgünüm..ben defne 1 yaşına gelinceye kadar çok rahatmışım meğer..hele yürümeye başladıktan sonra çok yoruldum..bu aralarda kendi dediğini yaptırma egosu..yaa birde kızdığım zaman hemen dudaklarını uzatıp dudağımdan öpüyo...sevimli şirin görünmeye çalışıyor..sonra sarılıp sırtımı sıvazlıyo..gelde kız şimdi :))) geçen akşam eşimin telefonunu fırlattı hemde güzellikle atma dedi babası..sonra kızdı defneye..bir baba deyişi var..eşimin içi gitti...gidiyo şirinlik yapmaya çalışıyo..eşim dedi dayanamıcam ben gülin ...döndü sarıldı..bu k8ız bizi resmen oynatıyo..hayatta yola gelmez..o bizi getiriyo..
Sonunda bir cevap veren bulabildim haftalar sonracanım biz Didim'de caprice otele gittik.orasi biraz muhafazakarlara hitap ediyor.bay bayan havuz deniz ayrı.sana uyarmi öyle bir yer tercih ederimisin bilmem.
canım gittiğiniz otel güzelse bana adını versene bizde iyi bir yer arıyoruz eşim ameliyat olmazsa gideceğiz bu ay biraz bahsedersende dahada iyi olur ne gibi şartları var acaba bilmeden gidip basit bir otelle karşılaşmaktan korkuyoruz ilkdefa bir senemizi hastanede geçirmicez
nurcancım kumköy beach resort u önerebilirim sana..hamile kalmadan önce gitmiştik..en güzel tatilimdi diyebilirim..harika bir tesisti..belekte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?