- Konu Sahibi yasemin1976
-
"bak gördünmü sana inanmadılar" vay canına...............................şu özgüvene bakın, ne kdr emin kendinden..şimdi ordakileride inandırabiliyor mu çok merak ediyorum
narmik canım şöyle bişey duymuştum,geçmişinizde hatırlayabildiğiniz en eski olay ne ise o sizin tüm hayatınızı etkiler..biraz alakasız olacak ama açıklamak için söliyim mesela bir pop şarkıcısıydı galiba demet akalın olabilir hatırlayabildiği en eski resim 5 yaşında iken elinde saç fırçasıyla şarkı söylemesiymiş..sende en eski olayı hatırlayıp dedenin öldüğü tarihle kıyaslayabilirsin
Taciz ötesi aslında..Tecavüze yakın şeyler yaşanmış.........Buraya yazamayacağım kadar müstehcen ve mide bulandırıcı şeyler.......Kuzenim dedem öldükten 30 sene sonra bunu açıkladı..O da çok zor..Teyzeme söylemesi ,yüzleşmesi için de ikna etmem çok zor oldu..Gittiği psikiyatrist te söylemesinin kendisi için daha iyi olacağını onaylayınca ikna oldu..Şu var ki ne teyzem ne de anneannem dedemin kuzenime tacizlerini hiç görmemişler..Şu an anneannem 94 yaşında ve bu konu ona asla açılmıyor..Seviliyor mu hayır...Kendi evinde yatılı bakıcısıyla çok güzel bakılıyor..Sık sık annem gidiyor,bakıcıyla görüşüyor,ihtiyaçlarını karşılıyor...Bize yıllarca dedemi nerdeyse evliya gibi yüce bir insan şeklinde tanıtmıştı halbuki....Kuzenim bunu söylediğinde inanamadım,kondurmak istemedim..Çünkü bize verilen imajı çok iyi seçkin bir aileden gelen iyi aile babası,çocuklarına düşkün,iyilik meleği bir adam olarak tanıtılmıştı........Dudaklarım uçukladı,hıçkıra hıçkıra ağladım günlerce... Bu tarz şeyler ancak tv de gazete filmlerde olurdu...Bizim ailemizde ne mümkün,aklımızın kıyısından bile geçmezdi..Biz öyle biliyor,öyle sanıyorduk..... En nefret ettiğim insanlar pedofililer...Bu dedemin durumunu öğrenmeden önce de en nefret ettiğim insan tipiydi...
Kuzenim zamanında yani çocukken anneanneme ve teyzeme söylemiş..Dedem böyle yaklaşıyor bana diye..Deden şaka yapmıştır denilmiş..Dedem de kuzenime bak gördün mü sana inanmadılar demiş.....Çok uzun ve tüyler ürpertici bir konu bu...
Kuzenim evli ve 12 yaşında bir kızı var.. Özel bir kollejde öğretmenlik yapıyor..Yıllarımın birikimini paylaşınca ,özellikle annesi ile yüzleşince biraz daha iyi oldu...Eşi ile bu durumu hiç konuşmamış......Babası yani eniştem de bilmiyor...
Günlerce kafayı yedim acaba bana da bir şey yaptı mı dedem diye..Ama yok hatıralarım da öyle bir yaşanmışlık..........
evet daha önce anatmıştın,aylar önce.....neler yaşadığını biliyorum.aklım durmuştu o gün.ben açıklamak istemezsin diye taciz dedim....sana da birşe yaptı mı diye düşünmenin bi faydası yok.bazen bazı şeyleri hatırlamamak en güzeli.
Bir şeyler olsaydı muhakkak hatırlardım diye düşünüyorum aslında..Çünkü kolay kolay unutulmaz bu tarz şeyler..Pedofililer aile içinde sadece 1 kişiyi seçerlermiş zaten....O da kuzenim olmuş...(( Anneannemin erkek kardeşi olayında zaten annemle teyzem küçükmüşler....Dayı da 20 yaşında ölmüş ((((((([/QUOTE
bence araştırma,vaz geç..evet hatırlardın,bir şekilde patlak verirdi muhakkak.önce kardeşi seçmiş,sonra torunu..umarım iki kişiyle kalmıştır...
konu sahibi ne yaptı acaba?
Bir şeyler olsaydı muhakkak hatırlardım diye düşünüyorum aslında..Çünkü kolay kolay unutulmaz bu tarz şeyler..Pedofililer aile içinde sadece 1 kişiyi seçerlermiş zaten....O da kuzenim olmuş...(( Anneannemin erkek kardeşi olayında zaten annemle teyzem küçükmüşler....Dayı da 20 yaşında ölmüş ((((((([/QUOTE
bence araştırma,vaz geç..evet hatırlardın,bir şekilde patlak verirdi muhakkak.önce kardeşi seçmiş,sonra torunu..umarım iki kişiyle kalmıştır...
konu sahibi ne yaptı acaba?
Akrabalardan bildiğimiz 2 kişi var sadece..Ama komşu çocuklarına da birşeyler yapmış olabilir... Çok afedersiniz şeyini açıp gösteriyomuş çocuklara,komşu teyzenin biri şahit olmuş o zamanlar....O teyze de öldü ama .....
Bu tarz kişiler genelde çocukluklarında tecavüze uğramış kişilerden çıkıyormuş..Dedem de tecavüze uğramış olabilir çocukluğunda diye düşünüyoruz...:44:
Akrabalardan bildiğimiz 2 kişi var sadece..Ama komşu çocuklarına da birşeyler yapmış olabilir... Çok afedersiniz şeyini açıp gösteriyomuş çocuklara,komşu teyzenin biri şahit olmuş o zamanlar....O teyze de öldü ama .....
Bu tarz kişiler genelde çocukluklarında tecavüze uğramış kişilerden çıkıyormuş..Dedem de tecavüze uğramış olabilir çocukluğunda diye düşünüyoruz...:44:
"bak gördünmü sana inanmadılar" vay canına...............................şu özgüvene bakın, ne kdr emin kendinden..şimdi ordakileride inandırabiliyor mu çok merak ediyorum
narmik canım şöyle bişey duymuştum,geçmişinizde hatırlayabildiğiniz en eski olay ne ise o sizin tüm hayatınızı etkiler..biraz alakasız olacak ama açıklamak için söliyim mesela bir pop şarkıcısıydı galiba demet akalın olabilir hatırlayabildiği en eski resim 5 yaşında iken elinde saç fırçasıyla şarkı söylemesiymiş..sende en eski olayı hatırlayıp dedenin öldüğü tarihle kıyaslayabilirsin
evet narmikçim büyük ihtimal öyle, kendiside tecavüze uğramıştır yada böyle bir tecavüze veya başka sapkın cinsel ilişkilere şahit olmuştur..
evet narmikçim büyük ihtimal öyle, kendiside tecavüze uğramıştır yada böyle bir tecavüze veya başka sapkın cinsel ilişkilere şahit olmuştur..
Büyük ihtimal.......
Dedemin kuzenime çocukluğunda yıllarca taciz ettiğini (tacizden daha ötesi aslında ) önceki mesajımda ve daha başka konularda yazmıştım... Biz bunu yıllar sonra öğrendik...Kuzenim 40 yaşında psikiyatriste gitmek zorunda kaldı,ağır depresyon geçirdi...Anneannem yuvasını yıkmamak uğruna sapık bir adamla evli kalmış yıllarca....Uzun hikaye.........Örtbas edilmiş sürekli herşey...Bu yüzden israrla örtbas edilmemesi gerektiğini savunanlardanım ben de.......
Ekleme yapayım..Bu sapıklar tek kişi ile kalmazlar..Dedem olacak sapık ,anneannemin erkek kardeşine de bir şeyler yapmış..15 yaşındaymış daha erkek kardeşi..Ve anneannem yine bunu örtbas etmiş....Yuvasını kurtardı sözüm ona..!!!!
Carriecim 10 dakika engeline takıldım..Anneannem zaten son derecede kıskanç ,egoist,narisist,insanları aşağılayan,kendini tepelerde gören,olayları garip bir şekilde algılayan,herkesin arkasından konuşup birbirine düşüren ama her zaman halinden şikayetçi olan zırzır cahil bir kadın.....Kuzenim 3 yaşındayken annen beni senden daha çok seviyor diye inatlaşan biri....Tv dizilerindeki kayınvalide tipleri o kadar masum kalıyor ki yanında ....... İzlediği diziler üzerinden bizlere laf geçiren...Torunlarını potansiyen o...olarak gören....Onun torunu,kızı değil de sanki dış kapının mandallarıyız..O kadar sevgisiz..Eeee böyle bir sapıkla evli kalan insanda normal,sağlıklı ruh hali mi kalır..Kocasına toz kondurmadı ama bizler yerin dibine sokulduk.....İzmir de olsam ,evine gitsem tutamam şu ağzımı...Etrafında herkesi üzmüş ama kendi üzülmemiş.Öyle ki 94 yaşında ve hiç çürük eksik dişi yok..Hepsi kendinin...Tansiyon,kalp,şeker hiç biri yok.....Yaşlılığından dolayı yardıma ihtiyaç duyuyor..Arada halüsinasyonlar da görmeye başlamış....
Kuzenim dedemin bu durumunu açıklayınca üzerimizden büyük bir yük kalktı sanki..Anneannemin psikolojisindeki durumu dedeme bağladık... Demek ki biz kötü değiliz,biz normaliz diye düşünmeye başladık...Anneannem hep bize siz şöylesiniz böylesiniz diye kendi ayıbını örtmeye çalışıyordu sanırım...
Dedeniz olacak yaratık erkeklere taciz edecek kadar çığrından mı çıkmış inanamıyorum öyle biriyle nasıl bir ömür geçer çok üzüldüm kuzeninize
Normal değilmiş ki...Adı üzerinde sapık...Neden evlenir,neden çocuk sahibi olur böyleleri bilmem.............
anladım canım
desene ikiside birbirlerini hakediyorlardı...olan size olmuş, daha doğrusu masum kuzenin olmuş..bence psikolojisi dedenin yüzünden bozulmadı, bozulmuş olsaydı tansyon hastası olurdu, stress sahibi olurdu ama bu babaannen o kadar sağlıklı, ne kadar kafaya taktığı belli. çok bencil bir insanmış, nasıl mide bu? ben öyle adamın bırak koynuna girip yatmayı, suratına bile tükürmem, tükürüğüm ondan kıymetlidir... ayy yine sinirlerim oynadı.
bende kendi babaannem için soğuk bi tip diyordum, sebebini sorarsan daha komik. yanağımı öyle ''yumuşak'' okşuyorduki kaşım çeneme kayıyorduözledim rahmetliyi... anaannemle diğer dedemi anlatmama gerek yok zaten, onlar benim herşeyimdi, yattıkları mekan cennettir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?