- 3 Kasım 2016
- 690
- 1.094
- 33
Katılmamak elde değilCunku biz Türküz. Bebek arabasini el arabasi kadar aliriz cunku buyukse iyidir. Puset ortalama bir sal kadar olmali. Tasin pirlanta olmasi muhim degil en kocamana olmali. Isimde kimselere benzememeli tabi 5 tane bile olur. Muslumanim elhamdulillah ama cennete düşen ilk kuru yaprak diye anlami olan isim vardi ya hu el insaf. Cok dindar iseniz acin sahabe isimleri var halifeler var peygamber isimleri var onlardan koyun
Ay ama o engellenemezki,bir futbolcu vardı yıllar once,toop boksiçte, booksiiç booksiiç goool diye paralanıyordu spikerE yok artık bir araştıraymışlar ya. Böyle isim mi koyulur, yazık o çocuğa hakikaten.
O değil de isim koyarken dünya dillerine de bakmak lazım dimi, başka dilde argo anlama gelen bişey de koymamak lazım ilerisi adına. Saçmaladım mı şuan :)
Elif ismindekiler çok çıtı pıtı narin geliyor bana neden acaba :)Ben de çok beğeniyorum, çevremdeki bebeklerin hepsine Elif ismi koyasım var:))
Ay ama o engellenemezki,bir futbolcu vardı yıllar once,toop boksiçte, booksiiç booksiiç goool diye paralanıyordu spiker
İlle oluyor yani:))
ince uzun,narin bir harf çünki:))Elif ismindekiler çok çıtı pıtı narin geliyor bana neden acaba :)
Evet haklısınız, kulağa hoş gelmeli., söylerken dili yormamalı.Evet ama isimler kısa olmalı.
Belinay azra olarak kullanılacağını ben de sanmıyorum
efe korkunc bir isim , daha bi tane uslu efe gormedim cok fenalar cokBenim tanıdığım bütün efe mert gibi isimlere sahip çocuklar dik başlı aşırı yaramaz. Bence çok etkiliyor anlamı karakterine işliyor.
Erkek olsaydı,eski savaş gemilerimizden Atılay,Yıldıray,Saldıray,Batıraydan birini seçerdin belinayın yanına Ama kız bilemedim
Benim kızım çift isimli,ilki 3 2cisi 2 heceli,çok güzel ve uyumlu,ama yazamıyorum buraya:))Evet haklısınız, kulağa hoş gelmeli., söylerken dili yormamalı.
Ama herkesin hoş algısı farklı, alınmasın ama bana da Belinay Azra uyumlu gelmedi ve iki isim için uzun gibi.
Bence iki isim olacaksa isimler 2 heceden fazla olmamalı.
ahahahaha hakkaten coşmuşBence seç şimdiden,o anki coşkunlukla insan saçmalayabiliyor.Arkadaş önceden seçmişti,eşi gitmiş kimlik çıkarmaya,o an ki duygularla COŞAR koymuş,baya bir hadise olmuştu
Elif ismindekiler çok çıtı pıtı narin geliyor bana neden acaba :)
Sadece Umay düşünmedik tabi ki, bizim de listemiz vardı ve Umay onlardan biriydi. İpek de aynı şekilde :)Ayy bugunki yorumlar çok iyi.Umay düşünüp ipek koymak.
Kağan, Kuzey, Yusuf, Caner, Emre, Ahmet, Serdar, Rüzgar isimlerini beğeniyorum ben :)şuraya bebek ismi sormak için konu açanlara hep kızardım bu da dert mi öff diye , başıma gelince anladımhazır el atmışken erkek ismi de yazıverin kızlar yaaa
Bir ismin anlamı,cennetteki kuşun ayağındaki kılcal tüymüş
Bende dini isimler olsun istiyordum,peygamberimizin ailesinden,yada tavsiye ettiği isimlerden seçtim.Ama hem duyulmamış,hem dini isim olsun denilince garabetler çıkıyor ortaya:))
Elif ismindekiler çok çıtı pıtı narin geliyor bana neden acaba :)
Evet,aleyna mesela."Onun üzerine" demek,zararı yok,ama dini hassasiyetten seçtim diyene gülerimŞeyda mesela kuranda gecer ates demektir. Kezban da gecer oda yalan yalanci demek :) kuranda gecen bir sürü ek -de -da -ile takılarının arapçasını begenip koyan var. Dertler büyük :)
Beren ebru Şallının oglu:))Beren esma.
Belinay azra ile uyumlu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?