Doğuma Hazırlık Kızıma isim arıyorum yardımcı olunnnn

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Anlamını bilmemekle birlikte söyle
Katılmamak elde değil

Ay ama o engellenemezki,bir futbolcu vardı yıllar once,toop boksiçte, booksiiç booksiiç goool diye paralanıyordu spiker
İlle oluyor yani:))

Evet ama isimler kısa olmalı.
Belinay azra olarak kullanılacağını ben de sanmıyorum
Evet haklısınız, kulağa hoş gelmeli., söylerken dili yormamalı.
Ama herkesin hoş algısı farklı, alınmasın ama bana da Belinay Azra uyumlu gelmedi ve iki isim için uzun gibi.
Bence iki isim olacaksa isimler 2 heceden fazla olmamalı.

Erkek olsaydı,eski savaş gemilerimizden Atılay,Yıldıray,Saldıray,Batıraydan birini seçerdin belinayın yanınaAma kız bilemedim

aaa çok şaşırdım.benim oğlanın ismini yazmışsınız,kendisi 35 yaşında,bugüne kadar sadece iki kişide duyduğum bir isim ama genellikle yanlış telaffuz ediyorlar.

Esma Naz olabilir hem kisa hem sade, tabi kizinizin nazli olmasina sebep olur mu bilemedim :)

Benim kızım çift isimli,ilki 3 2cisi 2 heceli,çok güzel ve uyumlu,ama yazamıyorum buraya:))

Bence seç şimdiden,o anki coşkunlukla insan saçmalayabiliyor.Arkadaş önceden seçmişti,eşi gitmiş kimlik çıkarmaya,o an ki duygularla COŞAR koymuş,baya bir hadise olmuştu
ahahahaha hakkaten coşmuş yok en fazla seçenekler belli lsun arasından seçeyim , tamamen doğaçlama olursa korktum koyabileceğim isimlerden

Şeyda mesela kuranda gecer ates demektir. Kezban da gecer oda yalan yalanci demek :) kuranda gecen bir sürü ek -de -da -ile takılarının arapçasını begenip koyan var. Dertler büyük :)

Şeyda mesela kuranda gecer ates demektir. Kezban da gecer oda yalan yalanci demek :) kuranda gecen bir sürü ek -de -da -ile takılarının arapçasını begenip koyan var. Dertler büyük :)
Evet,aleyna mesela."Onun üzerine" demek,zararı yok,ama dini hassasiyetten seçtim diyene gülerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…