Merhaba kızlar 6 aylık gebeyim. Belinay Azra adında bi kızım daha var. Bu ikinci gebeliğim. Diğer kızımıza isim ben bulduğum için eşim bunu da kendisinin istediği ni isim olsun istiyor. Esma ismimi takmak istiyor. Bende sadece esma değilde yanına bi isim daha istiyorum. Sizden ricam esma adının yanına güzel bi isim söyler misiniz. Tavsiye edeceğiniz isimleri bekliyorum. teşekkür ederim :))
yok olmadı
ikisi de çok güzel maşallah adlarıyla yaşasınlar uzun mutlu sağlıklı ömürleri olsunBenim sıpaların adları ali ve mete
Bir de ilk adları var ama onları demem sana
Ama cıks,duyulmamış olcekBuğlem nedir yaa ne kadar cirkin bi isim,abuk subuk isimler yerine bildigimiz guzel isimlerden koyun.yasemin,pınar,muge,zeynep,funda,deniz,yagmur falan filan koyun iste
3 isim koyanlar biliyorum ben ya 2 isim ne ki. Öyle kisa da degil.maşallah nerdeyse Euzu besmele kadar uzunnn ! Bu ne arkadas. Amaç ne hani ? Farkli olmak mi? Ilgi cekmek mi. Saçmalığın dibi yaa !
Ama cıks,duyulmamış olcek
Bİrisi ana baba isminin ilk hecesini birleştirip isim üretmiş,yeni ismin akıllara zarar bir anlamı varmış,ana bana bilmiyor tabi,çocuk üç yaşındayken biri uyarmış,ne yaptılar bilmiyorum sonra
Umay mitolojide kadın(ana) tanrıça. "Umay ana". Orhon yazıtlarında geçiyor. Hiç uygun bir isim değil.Umay mii oda ne
Bence seç şimdiden,o anki coşkunlukla insan saçmalayabiliyor.Arkadaş önceden seçmişti,eşi gitmiş kimlik çıkarmaya,o an ki duygularla COŞAR koymuş,baya bir hadise olmuştuikisi de çok güzel maşallah adlarıyla yaşasınlar uzun mutlu sağlıklı ömürleri olsun
tek isim koycam ben zatenkonuşmadığım (artık) dedesi ikinci ismini kaptı bile çoktan. göbek adı olarak dedesinin dediği adı kimlikte de sadece tek adı olacak işte hangisine karar verirsek sonunda.
doğsun yüzüne bakalım bir öyle karar verelim diye de düşünüyorum ama bilemedim son dakika lohusa halde verdiğim karardan sonra pişman olur muyum acaba
ikisi de çok güzel maşallah adlarıyla yaşasınlar uzun mutlu sağlıklı ömürleri olsun
tek isim koycam ben zatenkonuşmadığım (artık) dedesi ikinci ismini kaptı bile çoktan. göbek adı olarak dedesinin dediği adı kimlikte de sadece tek adı olacak işte hangisine karar verirsek sonunda.
doğsun yüzüne bakalım bir öyle karar verelim diye de düşünüyorum ama bilemedim son dakika lohusa halde verdiğim karardan sonra pişman olur muyum acaba
Geçen burada biri kız ismi olarak "Buğu" tavsiye etmişti.Ama cıks,duyulmamış olcek
Bİrisi ana baba isminin ilk hecesini birleştirip isim üretmiş,yeni ismin akıllara zarar bir anlamı varmış,ana bana bilmiyor tabi,çocuk üç yaşındayken biri uyarmış,ne yaptılar bilmiyorum sonra
Hahaha sacmalik yaa nasil koyuyorlar böyle sacma isimler anlamiyorum cocuk o ismi bir ömür tasiycak,dusunsene buglem buglem diye seslensek kizimiza misal ne kadar cirkin allah aşkına daha o kadar cok igrenc isimler var ki aklima gelmiyor suan
Zeynep zehra Mehmet Ömer Alı nekadar güzel klasik isimler.Birde şu ilayda aleyna...özenti isimler yokmuHakikaten insanlar ismiyle yaşasın ama önerilen isimler cidden çok saçmahele isimlerde kullanılan ğ harfini hiç anlamam. Buğlem ne ya zeynep başlı başına efsane isimken onu 2 isimli yapma çabası nedir ?
ayrıca iki isim cidden zor, ben yaşıyorum. Tek isim koyun. yazık cocuklara, ileride insanlara.
Yeni mi duydun o eskidi bile arkadaşım 2011 senesinde koymuştu o ismi kızına :)bak ben öğrendim buğlem
buğlem ne yahu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?