Leman mesela. :)Bunlar arasından Nehir bence.
Ama içinde l harfi geçen kız isimleri çok kibar oluyor. Leyla mesela. :)
İki isim koyacaksan ki benim kızımın da oğlumun da iki ismi var. Kızımın ismi sahra demiştim ilk yorumumda. Aslında sahra nur. Biz sahra diyoruz. Bazen de iki ismiyle birden hitap ediyoruz:) Mecbur kaldığımdan ya da kararsızlıktan değil seve isteye koydum. İlerde onların da isimlerini seveceklerini umuyorum. Bence iki ismin de anlamı birbirlerine uymalı. Çatışmamalı. Mesela meryemin yanına nur ismini koyabilirsin. Meryem sude de güzel senin söylediklerinden. Hem ben şuna katılmıyorum; iki isim olsun biri kur'an'dan olsun ama kimliğe yazdırmayalım. Yok öyle bir şey. İki isim koyacaksan aslanlar gibi koy arkadaşım. İsimleri ile de yaşasın kızın. İstediğin ismi ile de hitap edersin o da ilerde hangisini isterse onu kullanır. Hayırlı doğumlar dilerim.
Meryem olcak cnm yaninada biraz yeni isim olsun istiyorum ama etrafimdakilerden biliyorum bi sure cagiriyolar iki isim cocuk 4 yasina gelinceye kadar mesela sonra tek isim cagiriyor kimseyi gormedim hala iki isimle cagiran nur ismi yada naz ismi bi ismin yanina konulunca butun gibi duruyo o yuzden bi tek onlar kullaniliyo etrafimda cok var nurlu isimler oyuzden hic dusunmedim o ismi bi tek hiranuru dusundum
bade ismi çok güzel ama anlamı güzel değil cnm içki şarap demek,melisi bende bastan çok beğeniyodum olabililir diye düşünüyodum ama nette arastırdım anlamını bal baldan tatlı şey değil şişman tembel demekmiş bi sitede böyle yazmışlar isimlerin gerçek anlamları diye
alya çok güzelmiş anlamını ne acaba netten arastırcam bu isimi
melek ismi güzel ama çok var cnm yaaa...sağolun kızlar ne zormuş kız ismi bulmak
benim kızımın adı melis
bende bal ve bal arısı olduğu için koydum
senin dediğin anlamda olduğunu sanmıyorum, her yerde bal anlamı yazıyor
kötü olan anlamını hiç duymadım görmedim
zeynep ikra favorm "
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?