Doğuma Hazırlık kızıma isim bulamıyorum:( önerilerinizi bekliyorum kızlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bakiyorum nehir ismini hepiniz begeniyosunuz kizlar ikinci siradada azra ,napsam gozumu karartip nehirmi koysam kim ne derse desin :))

Ben de evlenirsem ve kısmet olur kızım olursa Zeynep istiyorum.

Bakiyorum nehir ismini hepiniz begeniyosunuz kizlar ikinci siradada azra ,napsam gozumu karartip nehirmi koysam kim ne derse desin :))

Azra hoşuma gitmiyor bir tanıdıkta koymuştu çok tatlı bir kızı var maşallah ama daha farklı bir isim olabilirdi gibi gelir hep sanki basit gibi kalıyor diğer isimlerin yanında bir de sonunda mesela ileride çok çabuk sonuna m eki getirirler geliyor hemen Azram gibi ama Nehir ya da Nil olsa misal başka ekte gerek Nehirim Nilim sanki daha benimsenmiş Allahım nelere dikkat ediyorum

Cnm sen bendende betersin daha cok inceliyosun o nasi bi dusunce neler geliyo aklina oyle :)

Son düzenleme:
Cnm sen bendende betersin onasibi dusunce neler geliyo aklina oyle :)

Azra'nın anlamı Arapça kökenli bir isim olup “el değmemiş bakire kız, delinmemiş inci, ayak basılmamış kum” gibi anlamlara gelir.Böyle bakıldığında sanki evlenememiş bakire kız gibi geliyor Ben çok takıntılıyımdır canım gerçi Nehir akarsu ırmak çok çok fazla demekmiş bende su anlamında olan her şeye takmış gibiyim

Aslinda azranin anlami cok guzel bence namuslu demek,bende su ile ilgili isimleri cok seviyorum begendiklerim etrafimda olunca kararsiz kaliyorum nehir mesela bi akrabam koydu 6 aylik kizi simdi bende koyarsam bende gordu diycektir eminim oyuzden cok kararsizm

Canım sonuçta o anlamları da biz insanlar oluşturmamış mı Kuran'da geçiyorsa orası ayrıdır tabi ki bence içinden nasıl geçiyorsa öyle koy etrafımızda herkeste olabilir sonuçta yada hayallerindeki bir isim olsaydı vazmıgeçecektinanlamlara ben takılmıyorum kulağa hoş geliyorsa onuu kucağıma aldığımda içimden nasıl seslenmek geliyorsa öyle yapardım

Dogru diyosun cnm nehiride ciddi dusunucem bu gidisle oyle olucak zaten kucagima aldigimda koyucam aklimdaki isimlerden birini

Ela yi esime soylemistm one oyle yok tuvalet diyo benide soguttu duru isminide annem begenmiyo dudu ninemiz vardi bizim ona benziyo diyo anliycaniz kafami karistiran cok:)) ederim cnm etmemmi insallh rabbim bu mubarek gunun hurmetine sizede saglikli bi evlat versim hayirlisiyla gonlunuzdekini nasip etsin insallah

Dogru diyosun cnm nehiride ciddi dusunucem bu gidisle oyle olucak zaten kucagima aldigimda koyucam aklimdaki isimlerden birini

O zaman zaten kalbindeki sesi dinleyeceksindir gönlünce olsun canım düşün ciddi ciddi çok kibar ve asil duruyor

mira....................................................................................

benim de kızım olucak inş.. ama hala isim bulamadım.. eşim elif diyor.. benim aklımda ece var. zeynep ismi de güzel falan diyorlar.... kararsızım. hangisi daha hoş sizce?

zaten böyle giderse elif ece ya da zeynep ece olma ihtimali yüksek. elifi ben sevmiyorum pek eşim istiyor. koyarsam sırf bu yüzden olabilir. ama zeynep ismi güzel gerçekten
Elif ismini de Zeynep ismini de severim.
İlk tercihim ZEYNEP

Elif ve Zeynep ismi çok revaçta yine ..

Benim kızım olursa Nil koymayı düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…