Doğuma Hazırlık kızıma isim bulamıyorum:( önerilerinizi bekliyorum kızlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim kızım olursa adı Elif Naz olacak Allahın izni ile..

Donuk Pudracığım, bak ne yazmışım birkaç sayfa önce...

Ben de severim NİL ismini.
oyyyyyyyyyy inş. kızım olursa şayet senin de kulağın çınlayacak 7

Kuran'da geçmiyormuş ama :44: Ahirette de Kurandaki isimler çağrılırmış deniyor bilmiyorum o kısmı ne yaparız:26:

oyyyyyyyyyy inş. kızım olursa şayet senin de kulağın çınlayacak 7

Kuran'da geçmiyormuş ama :44: Ahirette de Kurandaki isimler çağrılırmış deniyor bilmiyorum o kısmı ne yaparız:26:
Olmazsa iki isim koyarsınız. Bir tanesini Kuran'dan koyarsınız.
İstemezsen onu kimliğine yazdırmazsın. İki isim konusunda neler çektiğimi biliyorsun. Büyük konuşmayayım ama ben çocuğuma iki isim koysam da kimliğe bir tane yazdırırım herhalde...

bende ondan muzdarip olduğum için istemiyorum kesinlikle iki isim. bakalım hayırlısı

konu sahibi arkadasım hayırlı kucağına almak nasip olsun

bu sene elifler çok gerçekten... ben de çok duydum tesadüf mü bilemiyorum :)

Eylül ismini cok sevıyorum ben hep dıyorum ılerde kızım olursa ınsallah eylül olsun adı :) Ama eşim sıyasal durumlardan oturu ıstemıyor, hak verdım bende.

Elis, Deniz, Ada, Zeynep, Derin isimlerine bayılıyorummmm

çok sağolun kızlar doğuma çok az kaldı 20 gün gibi 23 haziranda dedi doktor ama beklermi bilmiyorum benim sezeryan olcak.....hala isim bulamadım çok kararsızım (

çok sağolun kızlar doğuma çok az kaldı 20 gün gibi 23 haziranda dedi doktor ama beklermi bilmiyorum benim sezeryan olcak.....hala isim bulamadım çok kararsızım (

Hayırlı doğumlar şimdiden

Beril ve ırmak isimlerini beğendim sizin önerdiklerinizden

Eşinizle sizin için özel bir anlamı olan bir isim çok güzel olabilir :)

Biz Eylülde tanıştığımızdan kızımız olursa Eylül olsun istiyoruz gibi :)

Biz de aynı şeyi düşünüyoruz :) yine eylülde tanıştık

Isim önerileri yazayım.
Çisem , Beste, Ezgi, Nisa, Kumsal..
aklıma gelenler bunlar. Prensesini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım :)

Asel-Masal-Livâ-Katre-Yazgı-Tanem.

masal
elis
ada
duru
belçim
melek
zeynep

en sevdiklerim, rabbım kısmet etsin yeter kı ısım bulmak en kolay iş

çok sağolun kızlar önerileriniz için doğuma çok çok az kaldı bu aralar NEHİR ismine yoğunlaştım ama daha hala tam karar vermiş değilim

Aysima

Ceylin

Ukte

Tutku

Berrak

Efsun

Nil

Nehir

Buğlem

Göksel

Tomris

Allah bir avazda kurtarır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…