Bu arada Nehir ve Nil isimlerini de severim.
Tek heceli isimleri sevmem genelde ama NİL güzel ya.
Donuk Pudracığım, bak ne yazmışım birkaç sayfa önce...Elif ve Zeynep ismi çok revaçta yine ..
Benim kızım olursa Nil koymayı düşünüyoruz.
Donuk Pudracığım, bak ne yazmışım birkaç sayfa önce...
Ben de severim NİL ismini.
Olmazsa iki isim koyarsınız. Bir tanesini Kuran'dan koyarsınız.oyyyyyyyyyy inş. kızım olursa şayet senin de kulağın çınlayacak 7
Kuran'da geçmiyormuş ama :44: Ahirette de Kurandaki isimler çağrılırmış deniyor bilmiyorum o kısmı ne yaparız:26:
Olmazsa iki isim koyarsınız. Bir tanesini Kuran'dan koyarsınız.
İstemezsen onu kimliğine yazdırmazsın. İki isim konusunda neler çektiğimi biliyorsun. Büyük konuşmayayım ama ben çocuğuma iki isim koysam da kimliğe bir tane yazdırırım herhalde...
Amin.bende ondan muzdarip olduğum için istemiyorum kesinlikle iki isim. bakalım hayırlısı
konu sahibi arkadasım hayırlı kucağına almak nasip olsun
çok sağolun kızlar doğuma çok az kaldı 20 gün gibi 23 haziranda dedi doktor ama beklermi bilmiyorum benim sezeryan olcak.....hala isim bulamadım çok kararsızım(
Hayırlı doğumlar şimdiden
Beril ve ırmak isimlerini beğendim sizin önerdiklerinizden
Eşinizle sizin için özel bir anlamı olan bir isim çok güzel olabilir :)
Biz Eylülde tanıştığımızdan kızımız olursa Eylül olsun istiyoruz gibi :)
allahın izni ile bi kızım olucak doğuma 2 ay var isim bakmaya basladım ama hiç içime sinen isim olmadı daha bir kaç öneri var sizce hangisi güzel...birde ben kızım olursa meryem yanınada güzel bi isim koyarım derdım hep o yuzden meryemin yanına 2. isim olucak ve bazıları göbek adını koy ama kimliğe yazdırma diyor tek isim daha iyi diyolar iki isim güzel değilmi ki kızlar...oğlumun adı bertuğ ona uyumluda olabilir olayabilirde anlamı guzel olsun
düşündüğüm isimler
azra
beril
ırmak
hira
ama daha içime sinen yok eşimde azra olsun diyor...baska isim önerilerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?