- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.746
- 598
- Konu Sahibi VuslataDair
-
2 ayri sehirde universite okudum. Ne benim arkadaslarimdan ne de arkadaslarimin arkadaslarindan boyle bir sey duydum ya da sahit oldum.gitsin bakalım çoğu giden pişman olup ailesinin olduğu yere aldırıyor kaydını
Ben de uzakta okudum, evimi vs ailem tuttu arada gelip kaldılar da. Hayatı oldukça tanıma fırsatım oldu (ki ben 17 yaşındaydım) asla pişman değilim. Aynı imkanları sağlayabilecek maddi gücüm olursa kızıma da bu konuda engel olmam. Yasal olarak öyle bir hakkınız yok tabi. Maddi olarak imkanınız varsa gidip hayatı tanımasına müsade edin. Belirli giriş-çıkış saatleri olan kız yurtları (tek odalı falan) var , kız aparatları da var buralar daha güvenli olur oralara bakın, yerleştirin. O yaşlarda kısıtlama, eleştirileri düşmanlık olarak algılayabiliyorlar daha da uzaklaşır. İyi bir bölümse yollamanızı tavsiye ediyorum ama ha okumuş ha okumamış tarzı (her bilim dalı kıymetli ama diplomalı işsiz olmasına neden olacak bir bölüm ise) maddi açıdan da sizi zorlayacaksa yollamayın.Şu an çok gerginim eğer tam anlamıyla anlatamazsam sorun cevaplarim
Bulunduğumuz sehirde istediği bölüm olmasına rağmen
Başka şehirde okumakta ısrarlı izin vermeme hakkım var mı yoksa bu ona bir haksızlık mı 18 yaşında bu arada
Bence haksızlık burada ne konular var neredeyse 30 yaşında gelmiş hala evden ayrılcam diye ağlayan mı dersin iş görüşmesinde ne konuşacağını bilemeyen mi dersiniz benim bir arkadaşım var 28 yaşında fatura ödemeyi daha geçen gün öğrendi bırakın gitsin birey olsun şu yaşı bir daha geri gelmeyecek almayın elinden sorumluluk öğrensin hem çalışsın hem okusun gençliğinin hakkını versibŞu an çok gerginim eğer tam anlamıyla anlatamazsam sorun cevaplarim
Bulunduğumuz sehirde istediği bölüm olmasına rağmen
Başka şehirde okumakta ısrarlı izin vermeme hakkım var mı yoksa bu ona bir haksızlık mı 18 yaşında bu arada
O sadece baslarda alışana kadar oluyo ya. Pismanlikta degil aslinda özlem ve sık gitme isteği olmuştu. Ama sonra alisinca iyiki dedim ben. Çok sey katti bana kendi basima biseyler becermeyi ogrendim. Hatta kendime ait kartim olsun para yukleyeyim para cekeyim diye heves ederdim ya. Yurtta kaldim hem cevrem genisledi. Buyuksehirde degilseniz baska sehire okumaya gitmek mantikli ya. Çünkü bizimkiler kısıtlayıcı demiyimde hani herseyimi hallederdi. Cesaretim cok yoktu halada icten ice onaylanma ihtiyaci duyan bi bireyim.gitsin bakalım çoğu giden pişman olup ailesinin olduğu yere aldırıyor kaydını
Yetenek sınavı ile girecekBuyuksehir de mi kazandı? Gitmek istemesinin sebebi nedir? Bence gerilmeden önce bunu anlamak lazım
Konservatuar da kayıt teknolojileri okumak istiyor biz Ankara da yaşıyoruz ve ben Ankara üniversitesinde okusun istiyorum ama o İzmir 9 Eylül istiyorÜniversite ve bölümler önemli burada.
Maddiyat zorlamaz ama ben kaygı duyuyorum son dönem malumunuz neler oluyor Allah korusun gözümün önünde olsun istiyorum yurtta kalamam ev isterim diyor daha çok küçük değil mi bunlar içinDiğer şehir ve bölüm neresi, maddi durumunuz nasıl yetebilecek misiniz? Diğer şehri isteme sebebi nedir, istediği bölüm olması mı yoksa şehirdışı olması mı?
Yetenek sınavı ile girecekAyni soruyu evlat olarak cevaplasam yok deyip aileme kızardım
Anne olarak cevaplasam evet var derdim
Su an ortam kız çocukları için aşırı güvensiz ama onun da bir şekilde hayatı öğrenmesi lazım
En iyisi bırakın yazsin
Cok mu uzak?
Gitmek istediği bölüm ses kayıt teknolojileri gitmek istediği üniversite İzmir 9 EylülGitmek istediği bölüm ve gitmek istediği üniversite hangisi? Sizin şehirdeki hangisi? Yani eğitim kaygısı ile mı istiyor bilmek lazım önce? Ya da kendinize ayna tutun aileden mı kaçıyor? Ya da özgürlüğüne çok düşkün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?