- 30 Kasım 2019
- 12.412
- 39.825
- 598
- Konu Sahibi VuslataDair
-
Tam tersi özgürlüğü anlayıp hiç geri dönmez.gitsin bakalım çoğu giden pişman olup ailesinin olduğu yere aldırıyor kaydını
Ona da sorarsanız hiç bir zaman tam anlamıyla başarılı olamadığı matematik dersinin Ankara da olması ve İzmir'de olmaması sebebiyle istiyor
O çoğunluğu merak ettim, benim çevremde hiç yoktu çünkü...gitsin bakalım çoğu giden pişman olup ailesinin olduğu yere aldırıyor kaydını
Allah'ın izniyle evet hem de derece yaparak kazanacağına eminizAma kazanabilecek mi ?
Ankara üniversitesi Turkiyenin sayılı üniversitelerinden biri. 9 Eylülden çok daha köklü. Acaba evde baskı altında mı? Neden gitmek istiyor. Buna bakmak lazım. Erkek arkadaşım orayı yazdı gibi ergen bir bahanesi varsa ayrı, alkolik bir babam var gibi geçerli bir nedeni varsa ayrı.İyi bir bölüm iyi bir üniversite istediği yer İzmir 9 Eylül
Ama Ankara da yaşıyoruz bende Ankara üniversitesi olsun istiyorum sizce kötü mü?
Ben de size ayna tutayım;Kendime ayna tutuyorum inanın hiç bir olumsuz durum yok özgürlüğü zaten elinde belki yaşının verdiği macera duygusu bilmiyorum of
İyi de er ya da geç ayrı evlerde uyuyacaksınız sonuçtaAllah'ın izniyle evet hem de derece yaparak kazanacağına eminiz
18 yaşında ve 5 yaşından beri keman çalıyor ayrıca 2 farklı özel öğretmenden ders alıyor lise ikinci sınıftayken İngiltere'de bir müzik okulundan davet aldı
Kazanma konusu tamam ama gel gelelim biz bir gece bile farklı evlerde uyumadık
İngiltereye gitsinAllah'ın izniyle evet hem de derece yaparak kazanacağına eminiz
18 yaşında ve 5 yaşından beri keman çalıyor ayrıca 2 farklı özel öğretmenden ders alıyor lise ikinci sınıftayken İngiltere'de bir müzik okulundan davet aldı
Kazanma konusu tamam ama gel gelelim biz bir gece bile farklı evlerde uyumadık
Gitmek istediği bölüm ses kayıt teknolojileri gitmek istediği üniversite İzmir 9 Eylül
Matematik dersinde ki başarısızlığı sebebiyle istiyorum diyor
Ankara üniversitesinde mesleki matematik var ilk yıl dersleri. İçinde ama İzmirde yok seçim sebebim bu diyor
Kendime ayna tutuyorum inanın hiç bir olumsuz durum yok özgürlüğü zaten elinde belki yaşının verdiği macera duygusu bilmiyorum of
Aynı durumdayım evde bir gerginlik var. Onlar daha inatçı.Şu an çok gerginim eğer tam anlamıyla anlatamazsam sorun cevaplarim
Bulunduğumuz sehirde istediği bölüm olmasına rağmen
Başka şehirde okumakta ısrarlı izin vermeme hakkım var mı yoksa bu ona bir haksızlık mı 18 yaşında bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?