Terbiyesizlik olarak demedim kiCanım kızın terbiyesiz değil ki terbiye edesin, sadece annenize çok düşkün bir süre idare edin okula verince rahatlar.
Okulda da böyleymişOkulda nasıl Peki?
Enerjisini attığı zamanlarda oluyorArkadaş filan yokmu yakınlarda ,enerjisini atamadığı için hırçınlık yapıyor olabilir
Canım annenizle konusun ilgi ve alakayı ufaktan ufaktan azaltsin bence. Disarda neden mutsuz arkadaşları sizin orada mı annenizin orada mıTerbiyesizlik olarak demedim ki
Sadece davranışları normal değil
Bir çocuk hep mutsuz olur mu
Hangi ortama girersek girelim huysuz ağlamaklı
Başkalarıyla kıyaslamayı sevmiyorum
Ama
Arkadaşlarımın çocukları böyle değil
Annesi yapma deyince dinliyor
Benim ki neden dinlemiyor
Onlar nasıl başarıyor
İyi bir anne baba değiliz sanırım
Aslında nasıl davranılması gerektiğini çok okudumŞımartılmış olabilir mi acaba? Bu konuda yazacak çok şey var çocuklarda. Evet hayır kavramları kurallar vs. Ama siz bence en iyisi alın güzel bi kitap okuyun bu konuda. Hayır dediniz mi asla evet e yönelmeyin bidaha ağlasa sızlasa mızmızlansa da takmayın annenizi de tembihleyin olur bence
Bazen huzursuz ortam olsa daAnnenize duskunlugu bu donem bas gosterdiyse bu donem evinizde huzursuz bir ortam mi var acaba? Belki de o ortamdan kaciyor. Sonucta karsisinda kavga edince epey bir tepki vermis.
Israr edip zorla getirmek yerine onu ne kadar ozlediginizi, onsuz evin cok bos oldugunu, beraber guzel oyunlar oynamak istediginizi soyleyin. Ve bu vaadleri yerine getirin. Oyuncak yerine oyun ve kaliteli zaman vaadedin.
Heryerde mutsuzCanım annenizle konusun ilgi ve alakayı ufaktan ufaktan azaltsin bence. Disarda neden mutsuz arkadaşları sizin orada mı annenizin orada mı
Aslında nasıl davranılması gerektiğini çok okudum
Hayır dediğim birşeyi ağlasa da evete çevirmiyorum
Annem de asla taviz vermez
Kızım da bilir bunu
Ama olmuyor
Bir pedagog a goturseniz yani profesyonel bir yardım lazım kızınıza belki size anlatamadığı bir sıkıntısı vardırHeryerde mutsuz
Hep mız mız
Birşey söylediğimiz de dinlemiyor
Arkadaşları bizim burada
Kreşe gittiği dönemde de düzelmedi
Genellikle çocuklar düzene girer
Ama benim kızım dik başlı
Evet diyorumBazen çocuğa göre davranmak gerekiyor. Hadi gidiyoruz deyince dinlemiyorsa önceden fikren hazırlayın. Mesela anneanneye gideceğiz ama şu gün veya şu saatte döneceğiz gibi... Anneniz de arada hatırlatma yapsın. Hadi şunu yapalım sonra akşam olunca annenler seni alacaklar desin. Seçenek yöntemi de etkili olabilir. Şimdi mi gidelim yemekten sonra mı diyebilirsiniz. Bu şekilde gidiş kendi kararı olmuş oluyor.
Kızınızla oyun oynayın, özel zaman ayırın ve siz ona açıklama yapın ki o da size derdini anlatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?