- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
Ne kadar kesin yargılarla konuşmuşsunuz.Sanki aileyi ve çocuğu uzaktan tanıyıp gözlemlemiş gibi.Valla yazılanlardan bunu çıkarmanız fazlaca önyargılı geldi bana..Konu sahibi bi yerde bir yanlış olduğunun farkında.Ve dışarıdan gözler olarak bizden yardım beklemiş.Keşke kolayı seçip suçlamak yerine bir çözüm bulup yardım etmeyi deneseydiniz.kızınıza ilgi gostermemissiniz bizim akrabanin torunlarina anneanneleri bakiyordu cocuklar anneannelerine anne demeye basladilar anne diyorlardi ve anneannenin evinde yetistikleri icin onlar nasil yetistirdilerse cocuklarda oyle oldu.. siz ne ilgi gostermissiniz ne baska bir sey annenize atip atip gelnissiniz bir de cocuga bağırıp korkutmussuniz buraya da gelmis terbiyesiz diyorsunuz cocuklarda insan duygulari var dusunceleri var terbiyesizlik mi yapmis aksine iyi yapmis valla ilgisiz bagirip cagiran oyuncak alarak istedigini yaptıracağını sanan anne baba yerine anneanne kalirim daha iyi demiş..
Ay bence de yaa cimcimeİmdat diye bağırması çok sevimli
Ne kadar kesin yargılarla konuşmuşsunuz.Sanki aileyi ve çocuğu uzaktan tanıyıp gözlemlemiş gibi.Valla yazılanlardan bunu çıkarmanız fazlaca önyargılı geldi bana..Konu sahibi bi yerde bir yanlış olduğunun farkında.Ve dışarıdan gözler olarak bizden yardım beklemiş.Keşke kolayı seçip suçlamak yerine bir çözüm bulup yardım etmeyi deneseydiniz.
Laflarına dikkat et!kızınıza ilgi gostermemissiniz bizim akrabanin torunlarina anneanneleri bakiyordu cocuklar anneannelerine anne demeye basladilar anne diyorlardi ve anneannenin evinde yetistikleri icin onlar nasil yetistirdilerse cocuklarda oyle oldu.. siz ne ilgi gostermissiniz ne baska bir sey annenize atip atip gelnissiniz bir de cocuga bağırıp korkutmussuniz buraya da gelmis terbiyesiz diyorsunuz cocuklarda insan duygulari var dusunceleri var terbiyesizlik mi yapmis aksine iyi yapmis valla ilgisiz bagirip cagiran oyuncak alarak istedigini yaptıracağını sanan anne baba yerine anneanne kalirim daha iyi demiş..
Bunlara cevap yazmaya bile değmezNe kadar kesin yargılarla konuşmuşsunuz.Sanki aileyi ve çocuğu uzaktan tanıyıp gözlemlemiş gibi.Valla yazılanlardan bunu çıkarmanız fazlaca önyargılı geldi bana..Konu sahibi bi yerde bir yanlış olduğunun farkında.Ve dışarıdan gözler olarak bizden yardım beklemiş.Keşke kolayı seçip suçlamak yerine bir çözüm bulup yardım etmeyi deneseydiniz.
Her cocuk baska, internet veya tavsiyeler bir yere kadar.Demiyorum
Birşeye hayır dersem hayırdır
İnternetten okuyorum ne yapılması gerektiğini
Uygulamaya çalışıyorum
Ama olmuyor
İstediği herşeyi almam
Paramız az derim
Abur cubur isteyince almam sınırlıdır oda yemeğini yerse
Ama bu çocuk neden mutsuz
Hadi istediği olmayınca ağlıyor anladım da
Neden bir yere gidince hadi kalkalım deyince dinlemiyor
Şunu yapma deyince dinlemiyor
Bazı çocuklara bakıyorum
Annesi yapma deyince dinliyor sakin
Benden mi kaynaklanıyor acaba
Eşimden geleni yapmaya çalışıyorum
Ama bazen dövesim geliyor
O kadar sinir oluyorum
Ama tabi dövmedim dövmem de
Sen benim anneliğimi sorgulayamazsın tamam mıKardeşim 5 yaşındaki BEBEKTEN bahsediyoruz annesi burada 5 yaşındaki çocuğun terbiyesiz olduğunu ve kendisini dinlemediğini evlerine dahi gitmek istemediğini söylüyor. Söyler misin burada hatalı olan anne mi değil mi ? Ne diyeceğiz çocuk suçlu hatalı mi diyeceğiz
bir kere olmaz dediğiniz şeyi ağladı diye yaparsanız çocuk ağlayarak bağırarak bunu yaptıracağını anlar. her istediği şey için ortalığı birbirine katar. sizde de durum bu anladığım kadarı ile.5 buçuk yaşında kızım var
Yaz tatilinde annem bakıyor
Bu aralar anneme çok düşkün
Hep orda durmak istiyor
Orda yatmak istiyor
Kaç kere yattı
Ama annem de yoruluyor
Evde bizi hiç dinlemiyor
Hep huzursuz mutsuz
Annem de annemi hiç dinlemiyor
Kendi kendine oynamıyor
Nasıl söz geçiricem şaşırdım kaldım
Güzellikle söylüyorum olmuyor
Bağırıyorum olmuyor
Oyuncak alıcam diyorum olmuyor
Bu akşam annemde eşimle biraz tartıştık
Eşim biraz bağırdı
Ben de sinirlendim bağırdım
Kızım çok korktu
Çok ağladı
Eşim biraz sakinleşince alırım dedi
Almaya gittiğinde imdat diye bağırmış
Allah aşkına söyleyin ben ne yapayım
Moralim çok bozuk
Kızımı terbiye edemiyorum
Ne yapmadan anlıyor
Ne tek başına oynuyor
Hep mız mız
Nasıl davranmalıyım
Onun hoşuna gidip de sisin hayır annenizin evet dediği şeyler olabilir mi?Bazen huzursuz ortam olsa da
Hep mutsuz
Ama son zamanlarda anneme düşkünlüğü arttı
Acaba sevgimiz ilgimİz yetmiyor mu
Az mı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?