Kızıma nasıl terbiye verilecek şaşırdım kaldım

sinirlenecek bir sey yok her seyden once bir hemsire olarak sizler gibi anne babayi hastane de gorunce hemen tepkimi koyuyorum . Ustelik dovesim geliyor felan yazmissiniz.anneliginize laf etmedim ben direkt cocuk uzerinden konustum ister yaz ister yazma hosuna gitmeyince yazmamaniz ise gelir tabii

size pedegog adem gunesi tavsiye ediyorum youtube da ders ders bolumler var sitesi de var bakin takip edin o size yardimci olacaktir..cocuk bu fıtratini yapiyor terbiyesiz degil de belki siz tahammul edemiyorsunuz ya da anlamiyorsunuz duygusal acligini..bi bakkin isterim muhakkakk isinize yarar birsey bulacaksiniz adem guneste

Anneannesi terbiye vermeye calisacak o zaman her dedigi yapmayacak. Birseyler anlatacak konusacak gerekirse ceza verecek. Simdi cocuga ne verdiniz verdiniz yoksa zaptedemezsiniz.

Yanlış düşünüyorsunuz.. Benim de 2,5 yaşında kızım var, öğretmenim ders saatlerim çok esnek üstelik ücretsiz üzün de kullandım.. Çocuğumuzda çok ilgiliyiz yanında bir kere bile tartışmadık çok aktif dışadönük bir çocuktur ama son zamanlarda diğer çocuklara ara ara vurmaya başladı hatta ısırdığı bile oldu.. Nereden öğrendiği konusunda bi fikrimiz yok, Park'ta çocuklardan gördüğünü düşünüyoruz.. Ama yapıyor ve bazen o kadar inatçı ve hırçın oluyorki ahhhhh ahhhh insanız bazen de olsa sabrımız taşabiliyor ve kızabiliyoruz.. Konu sahibine çıkışınıza anlam veremedim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…