Kızıma sarılsınlar bile istemiyorum.

Aynı yerde yasamamaya ikna edin esinizi.Sizin icin zor olacak.Surekli gelecekler surekli bu dusuncelere kapilacaksiniz.
Eşimle bu konuyu konuşacağım. Umarım her şey farklı olur. Geeç eşim yıllardır bu eve taşınmayı bekliyor kvdeler sürpriz çıktılar fakat taşınmak zorunda kalırsam eşimle konuşup he rşey anlatacağım ki ona göre tavır alsın

İçten içe istemeyebilirsiniz ona birşey diyemem ama halasindan babannesinden ayrı tutamamazsiniz.

Siz sevmezsiniz çünkü o kişi sizin gorumceniz ama çocuğunuzun halası. Tabii ki en önemlisi anne babası sevgisi diğerleriyle kıyaslanamaz ama bir çocuğun gelisiminde, anne babasının dışında kendini karşılıksız seven başka insanların olmasının çok olumlu etkisi var. Bunu düşünürseniz içinizdeki negatif düşünceleri de beslenmemiş olursunuz.

Desteklik bir durumum olduğunu düşünmüyorum ama neden destek almalıyım nerede yanlış düşünüyorum.
Malesef tamda destek alma noktasindasiniz
Esimin bile demissiniz.ne hakla nasil bir dusunceyle babasinin bile sevmesine izin vermem istemiyorsunuz. Birtek cocuk sizde yok degil mi hepimiz anneyiz vede sevsekte sevmesekte dedelerini neneleri amca hala vs hepsinin cocugu kan soy gerekcesiyle sevmesi en dogal hakkıdır.
Simdi gelinim istemiyor fiye yeğenimi sevmeyecekmiyim ne alaka onu babasının evinden getirmedi ya kendine ailt olsun.
Bakin bu obzesif bir düşünce ve bundan kurtulmassaniz sonunda onlar sizden kurtulur.

Yanlış anladınız galiba. Eşimin yazmamış ki.

Ben çok iyi anlıyorum seni şuan aynı durumu yaşıyoruz... yapacak bişey Yok eşimi düşünüyorum sonuçta o var arada. İçim içimi kemiriyor ama elden bişey gelmiyor. Zerre çocuğuma yaptıkları bişey yok arayıp sormazlar ama gördükleri zaman severler daha oğlumu kucağına almamış görümcem var kesinlikle bişey demiyorum ama böyle onlar adım atmadıkça sadece çocuğumu gördükçe sevdiklerinde kanıma dokunuyor. İki de bir de büyüyünce bizim yanımıza gelecekler bizimle yaşamak isteyecekler diyorlar ya allahım deli oluyorum deli.... şeytan neler diyor o arada

bizde gelinlere bayılmıyoruz ama yeğenlerim için canım feda
Kusura bakmayın ama bu düşünceniz bana çok çirkin geldi. Belki de böyle düşünenler yüzünden birçok gelin temiz kalple başladığı evliliğine kırık kalple devam ediyor. Keşke bayılsanız gelininize. Keşke el kızı değil de evinizin kızı gibi görseniz. Büyükler olarak hatalarını mazur görseniz düzeltmeye çalışsanız. Siz halasıysanız o Annesi. Annesinin kıymetini bilmeden onu sevmiş olmuyorsunuz. Sadece gösteriş yapmış oluyorsunuz. Siz de bir gelinsiniz veya gelin olma adayısınız. Bunu unutmayın. Konu sahibi eminim bu noktaya kolay gelmemiştir. Böyle hissetmesinin sebepleri vardır hak verirsiniz ki..

Ben gerçekten ne yaşadığınızı çok merak ettim. Bu denli kin beslemenize, tiksinmenize ne sebep olmuş olabilir. Çocuğunuzla ilgili bit şeylerden bahsetmişsiniz ama onları kötülük olsun diye söylememiş, siz onlardan nefret ettiğiniz için yanlış anlamış olabilirsiniz. Yiğenim ile ilgili bir durum olmuştu, yengemle telefonda konuşurken istersen bir hormon testi yaptıralım belki cinsel yönelimi farklıdır, kendini farklı hissediyordur, demiştim. Asla da yanlış anlamadı. Fakat, her çocuk farklıdır. Çocuğunuz şuan küçük sanırım ve bazen biz annelerin konduramadığı şeyleri başkaları görebilir. Kafası büyük demişler de ne olmuş ki? Hakaret mi bu? Benim öz annem büyük kızım için ağzı büyük diyor mesela ama bunu yanlış anlayıp anlamamak benim elimde ve evet ağzı büyük.

Haklı olabilirsiniz ama sizin çok iyi bir aileile yaşıyor olmanız herkesin uno hayata mı sahip olduğunu gösterir. Düşünceleri kabul ediyorum tabiki yanlış yaptığımı da biliyorum ama bunu yapmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Mesela benim bir kızım var daha önce anne olmadım ve bebeğim için bana demedikleri kalmadı bebeğinin benimde tümör vara kadar gitti olay hasta dediler normal değil dediler bakbüyüyemez beslenemez dediler o benim gözünün içine baktığım bebeğime dedilerde dediler. Eşimle evlenemem için ne gerekiyorsa söylediler yaptılar evlenirken düğünde türlü türlü şeyler eğer çevremden birileri ya sen gerçekten nasıl sabırlısın diyorsa demek ki sadece benim düşüncem kötğ değil kötü hale döndürmüşler beni

Taşınmayın aynı yere
Boşanma sebebiniz olurlar
Aslında bunu düşünüyorum her şey olabilirler mesafemi iyi koydum görmek istemiyorsam hep işim çıktı bazen ayda bir görüştük ama şimdi nasıl olurlar bilmiyprum eşimle ciddi bir konuşma yapmak lazım yoksa dediğiniz gibi olur

Haklısnıx ben yanlış olduğunun farkındayım ama bunu düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum kucaklarına aldıklarında ses etmiyorum ama içm çimi yiyor

Biz bayılıyoruz gelinimize, o da bize bayılıyor :) yengem ilk evlendiğinde bize karşı çok soğuktu. Eğer biz de ona öyle davransaydık kesinlikle aramızda uçurumlar olurdu. Daha sonra neden öyle davrandığını, bizi çok yanlış tanıdığını kendisi anlattı. Evlendiği ilk birkaç ay hariç kardeş gibiyiz. Kendi öz kardeşlerinin bilmediklerini bilirim, dert ortağıyımdır. O da aynı şekilde benim için öyle. Ablalarım için de hatta diğer abim için de aynı kardeş gibi.

Karşılıklı derken apartman farklı camlar uzaktan birbirini görüyor. Ama ben başıma gelecek olanı az çok tahmin ediyorum ya onlarla dalaşırız ya eşimle

Sizi çok iyi anlıyorum. Size tavsiyem şu, lütfen onları kafanızda içinizde büyütmeyin, saygılı davranın, eşinizin hatrı için evinize gelirlerse hürmet edin. Ama mutlaka mesafeli durun. Yani samimi olmayın. Çocuğunuzu sevmek isterler. Engellemeye çalışmayın. İzin verin sevsinler oynasınlar. Çocuğunuz büyüdüğünde zaten kendisi bazı şeylerin farkına varacaktır. Ama siz uzak tutarsanız, ileride akraba bağlarını sizin kopardığınızı düşünebilir ve sizi suçlayabilir çocuğunuz. Siz onun annesisiniz. Onun hayatındaki en önemli rol modelsiniz. Kendinizi böyle şeyler için üzmeyin.

Aslında çok pasif birisi sayılmam ama onlar çok kavgacı tipler hayatım boyunca kimseyle kavga etmedim ama onlar yaşadığımız yerde birçok kişi ile kavga edip karakolluk nle oldular ben hakkını arayan birisiyim ama onlar kavgacı bu yüzden ses etmiyorum böyle bir şeyle başa çıkamam çünkü. Ben bebeğime söylenenler ve bebeğim olduğunda bana yapılanlardan dolayı bebeğime odaklandım ve bu yüzden bu duygu oluştu sanırım

Cevap için teşekkür ederim. Aynı siteye aslında şu sebepten oldu biz oradaki evi çoktan aldık taşunacaktık yapılıyor falan denk gelmedi kv den gitti karlı apartmandan aldı. Ev için çok masraf yapıldı biz o yüzden taşınacağız. Hatta kv bizden önce taşınma kararı bile aldı eşime onlar aldığı için taşınmak istemiyorum demedim desem kuruntu yaptığımı düşünebilir ya da ne der hiç denemdm

Bebeğinize ne söylüyorlar? Size karşı doldurma, küfür tarzı sürekli ağız bozukluğu gibi şeylerde mesafeyi açabilirsiniz. Sadece sizinle 2-3 haftada 1 görüştürürsünüz. Eğer dediğim gibi bi durum varsa. Bunuda açıkça söyleyerek yapabilirsiniz sadece. Başka türlü yanı başınızdaki insanları uzaklaştıramazsınız.

Ama yok, çocuğa çok özenlilerdir, her şeye dikkat ediyorlardır, çocuk gerilim ortamında kalmıyordur o zaman karışmayın hiç. Kendinizide yok yere doldurmayın. İnanın çok seven aile büyüklerinin yerini anne baba dolduramıyor.

Haklı olabilirsiniz. Kötu davranislarla karsilasmis olabilirsiniz ama benim anormal buldugum yapilan kotulukleri bu kadar icinizde buyutup cocugumu gormesinler,sarilmasinlar,opmesinler demeniz. Hiçbirimiz evliya degiliz.Bize kotuluk yapana ister istemez icimizde bir seyler kaliyor ama.bunu cocugunuza yansitmaniz benim hosuma gitmedi. Siz isterseniz konusmayin,gorusmeyin buna kimse karisamaz ama.cocugunuz dogdugu andan itibaren sizden ayri.bir birey.Siz bir insani sevmiyorsunuz diye o da sevmeyecek,siz gorusmuyorsunuz diye o da gorusmeyecek.degil.Bunu kabul edin.O sizin bir eşyaniz,sahip oldugunuz bir şey degil. Bu şekilde bir tutum sergilemeniz hem çocugunuza hem de eşinizin ailesine haksizlik.

Mahrum etmek istemiyorum aslında ama her gittiğinde kızım için türlü türlü şeyler söylüyorlar her seferinde bunları duymak daha da kin besletiyor bana yapabildikleri ve yapamadıkları hakkında teoriler üretip bana sürekli söylüyorlar ve ben bir sürü üzünt ile geri dönüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…