kızımı babasına mı vermeliyim bende mi kalmalı

Ah canim ah biz evlat sahibi olabilmek icin diyar diyar gezelim neler yapalim neler senin ettigin lafa bak babasina ceza olsun diye o cocugu kullanmaya hakkin yok bunuda soru olarak sormanda cok anlamsiz millet kocasiz kac cocuk buyutuyo sen bi taneye bakamysn

Bunu bana soyleyenler teyzemler onlarda canavar degil ya bakarlar diyo annemde insan kuzusundan ayrilamazki diyo al kizinida gel bosver diyo

Annen kabul ediyorsa sorun NE ?
Evet o cahil teyzenin dediği doğru ,canavar değil ya getirir bir cici anne verir onun kucağına , evde değilkende o cici annenin vicdanına kalmış artık o yavrucağı Nasıl bakacağı , artık yemek verirmi , dövermi neler neler Allah bilir , böylelikle bütün sıkıntıyı acıyı o masum çocuk yaşayacak yazık

Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
pardonda senin bu düşüncende annelik adına hiç bir duygu yok sen bebeğini gücün yetmediği ya da bakamayacağın için degil kocan daha rahat eder diye ona karsi bir silah gibi kullanmayi düşünüyorsun ve o bebegi babasina birak senin gibi sirf kendini ya da baskasini huzursuz etme araci olarak gören anneden daha rahat bakilir o yavrucak orada ne dersen de ne soylersen soyle tamam ben anne degilim bilmem ama senin bu yaptiginda annelik degil 15 aylik bir bebek anneye muhtaç bir kuzu bu nasil mantık yahu nice kadinlar var 1 liraya muhtaçken bile yavrusunu birakmayan hic bir annenin yavrusunu birakmak icin bahanesi olamaz ama gercek annelerin

Dört tane cocugum var...yasamak için dört ayri neden olaki bende birgun eşimden ayrilirsam birini bile vermem ayrilamam hiçbirinden sen nasil kizindan ayrilma ihtimalini düşünürsün sokaklarda kalsan onun yeri senin yanin heleki esine rahat vermemek gibi bencilce bir düşünceyle

Hiçte burnu sürtünmez , üstelik çabuk evlenmek için bahane olur , çocuk var bakamıyorum işe gitmeliyim ,mecburum deyip hemen evlenir .
Etrafımda böyle bir örneğe şahit oldum. Yani senin hayal ettiğin gibi götü sıkışır bakamayınca beni arar nneeeolursun gel yapamıyorum kıza bakamıyorum gel demez , geri dön demez ,bunu böyle bil

Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
İntikam almak için minicik yavrusunu bırakan bir anne.sırf esin rahat edemesin diye.acıdım o bebeğe. Benim kızımda biri 9yaşında biri 18 aylık. Dünya bir yana onlar bir yana.hiçbir mantık bana onları bırakmam için doğru gelmiyor. Sizin kalbiniz kararmış. Maddi yada başka sebep deseniz belki anlarım. Ama sırf o rahat edemesin dediniz ya,artık sizi onyargim ile kınıyorum. Sizin gibi düşünen bir tanıdığım vardı. Rahat etmesin diye çocuğunu eski eşe bıraktı bosaninca.cook bencil bir kadındı...

Bu arada nafaka yada tazminat talep etmicek misiniz? Bebeğin küçük çalışamayacağını belirtip bebeğin için tazminat ve nafaka talep et. Hem eşinde rahatsız olur..

26 aylık oğlum var doğduğundan beri ilk kez bu gece annemlerde kaldı. Onlar da hemen arka sokagimizda. Ve şu an Hasretinden öleceğim. Nasıl böyle bişey dusunebilirsiniz yapmayın lütfen. Kızının yani senin yanın sakin onu bırakma

en en en kötü ihtimalle bakıcı tutun çalıştğnz saatlerde... bebeğimzn sze ihtyacı var . hiç bir baba bebeğine anne gbi bakamaz. ve siz nasıl dayancaksınz ya bnm bebeğim bi saat fazla uyusa özlüyorumm

Nasıl böyle biseyi aklından geçiriyorsun anlamadım..iki evladım var daha kızım dort buçuk yaşında daha bensiz aneannesinde yatmış degildir..ben nereye onlar oraya asla bırakmam..ben kalırsam kalırlar, ölürsem ölürler kimseye birakmam

Maksat eşinizi süründürmekse boşanmayın.El kadar sabiyi silah olarak kullanacağınıza ,boşanmama kozunu kullanın.Boşanmak için acelesi olan taraf eşiniz.Bırakın boşsnmak için anlaşmaya çalışsın sizinle.Bu durumu nafaka ve tazminat talep ederken kullanın.
Yazık kızınıza ,kızını silah gibi kullanmayı düşünen bir annesi uçkur peşinde dolanan bir babası var.Allah sizleri ıslah etsin,kızınızı da korusun.

Bak aynen senin düşündüğün gibi düşünüp 2 yaşındaki küçücük kızını bırakmış bir kadın tanıyorum çocuk kısa bir sure babannede kaldı zaten hemen evlendirdiler adamı kendisi büyük kuzenim olur yeni aldığı kadın feci kıza yapmadığını bırakmadı yıllarca ne anne bildi ne baba yazarken içim acıyor o çocuğa neler yaşattılar herkes bırakın biz bakalım demesine rağmen kuzenim olacak adı adam inadından vermedi kimseye neyse bu kızcağız hergun görmediği annesinin yerine üvey annesi onu sevsin diye uğraştı ama o kadın asla onu sevmedi hep hor gördü hep kötü davrandı iki çocuğu oldu onlara herşey için para bulurlardi bu kıza hep bizler aldık ettik giydirdik hiç merhamet görmedi hiç sevdaya görmedi korkudan ilgisizlikten mutsuzluk tan yıllarca altına kaçırdı üvey anne olacak adi merhamet siz heryerde anlatıp kızı rencide ederdi velhasıl bu kız yeni liseyi bitirdi üniversite ye gonderemezmis kız üç kuruş ise çalışmaya başladı bir iki yıla zorla birinede verir gönderirler yük ya bu kız bak senin çocuğunun başına da bunlar gelir ha bu arada kız kendi annesinin kim olduğunu biliyor ama asla görünmüyor ve onu yok sayıyor haksız da sayılmaz onun yüzünden çok kötü şeyler yaşadı daha neler anlatırım da yengem ve kuzenime nefretim kabarıyor ve yarın %99 göreceğim o kızın yüzüne acıyla bakmamak için susuyorum... Allah sana vicdan versin çocuğunu kimseye bırakmayacak ve muhtaç etmeyecek kudret versin yavruya şimdiden acıdım. Eşimi çok seviyorum bir kızım var bir kızımda yolda inşallah büyük konuşmak istemem ama kızlarım bir yana dünya bir yana eşim hata yaparsa hepimizi kaybeder ben niye gözümden sakindigim yavrumu ona vereyim hasret hata yapana duser.

asla kizini annesiz birakma ya babasi evlenirse karısı olacak hor kötü davranırsa kizina iyi bakilmazsa ? vicdanlı ol lütfen kızını verme ? az olsun ama kızın yanında olsun rızık için korkma Rabbim rızkınızı verir Allahım size yar ve yardımcınız olsun amin

Son düzenleme:

Ya bi komşu BUL bi teyze bi abla kazandığının yarısını ona ver sanki çözüm yok ona mi vermeliyim diyorsun ya ..millet aç susuz kaliyorda çocuğunu bırakmıyor.pess

WOLFROG Niye bukadar katı bakıyosunuz ki eşinizin dediğine, ne kdar iyi söylemiş. Kendinize vakit ayırmakla kötü anne olmazsınız. Lütfen kendinizede zamanayırın. İnanın daha iyi gelecek. Sizin yorumunuzu görünce yazmak istedim. Çünkü mutlu anne mutlu bebek/ çocuk demektir. Bebeğinizi her zaman heryere götüremezsiniz çünkü. Naçizane fikrim. Siz kendize bağımlı biri değil, ayrı bir birey yetiştiriyorsunuz. O yüzden kendinizr vakit ayırın bence. Söylediklerimi ukalalık olarak algılamayın. Konu sahibine gelince de söyleyecek söz yok. Malesef içler acısı bi düşüncesi var.

bu ikilem arasında kalman çok ilginçççççççç.... ben boşanacak olsam ikinci ihtimal aslaaaaaaaa olmazdı aklımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…