- 18 Haziran 2016
- 1.218
- 1.155
- 48
- Konu Sahibi melegimsin34
-
Bunu bana soyleyenler teyzemler onlarda canavar degil ya bakarlar diyo annemde insan kuzusundan ayrilamazki diyo al kizinida gel bosver diyo
pardonda senin bu düşüncende annelik adına hiç bir duygu yok sen bebeğini gücün yetmediği ya da bakamayacağın için degil kocan daha rahat eder diye ona karsi bir silah gibi kullanmayi düşünüyorsun ve o bebegi babasina birak senin gibi sirf kendini ya da baskasini huzursuz etme araci olarak gören anneden daha rahat bakilir o yavrucak orada ne dersen de ne soylersen soyle tamam ben anne degilim bilmem ama senin bu yaptiginda annelik degil 15 aylik bir bebek anneye muhtaç bir kuzu bu nasil mantık yahu nice kadinlar var 1 liraya muhtaçken bile yavrusunu birakmayan hic bir annenin yavrusunu birakmak icin bahanesi olamaz ama gercek annelerinBoyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
Ben kizimi canimdan dahada cok seviyorum insan asla evladina sirt donemez hepinize tessek ederim sadece saglikli dusunemiyorum herkez cocugu esine birak sen onun evde cocuguna bakiyosun biraz burnu surtsun dediler ben normalde kimsenin dedigine bakmam ama kafam cok m fikir edinmek icin yazdim cunku bana da kizimi birakmak cok acimasizca gelio ama esim bana aci cektirmek icin benden alicak biliorum hep kizimi kullandi bana karsi
İntikam almak için minicik yavrusunu bırakan bir anne.sırf esin rahat edemesin diye.acıdım o bebeğe. Benim kızımda biri 9yaşında biri 18 aylık. Dünya bir yana onlar bir yana.hiçbir mantık bana onları bırakmam için doğru gelmiyor. Sizin kalbiniz kararmış. Maddi yada başka sebep deseniz belki anlarım. Ama sırf o rahat edemesin dediniz ya,artık sizi onyargim ile kınıyorum. Sizin gibi düşünen bir tanıdığım vardı. Rahat etmesin diye çocuğunu eski eşe bıraktı bosaninca.cook bencil bir kadındı...Boyle bir soruyu sorduguma ben bile inanamiyorum ama sanki kizimi yanima alirsam o cok daha rahat edicek ben bana cektirdikleri bunca acidan sonra mutlu ve rahat olmasini istemiyorum
1 aylik bebegim var. Bugunlerde baya bi bunaldim. Esim bu halimi gorunce bugun bana dedi ki "sutunu sag birak, al arabayi al arkadaslarini alisverise cik, sahile falan git, bugun kendine zaman ayir". Esimi o an bogacaktim. Bebegimsiz bir iki saat disarida kalmak ha...
Siz tamamen birakacaksiniz ya inanamadim. Kucucuk bir kiz cocugu. Cocuklar babasiz yaparda annesiz asla. Sakin boyle bir sey dusunmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?