- Konu Sahibi gokcekuzu84
-
İnanamıyorum sana olan ilgisini itiraf mı etti canım nasıl oldu biraz açıklasana.
yazılanlar gerçek mi?:44::26:
farzediyorum ki gerçek.. evli bir bayan olarak karşınızdakine,size bunları söyleme hakkını nasıl verirsiniz?
muhattap olmayın hiç bir şekilde
...
çok güzel kocanı aldatmaya doğru uygun adım marş gidiyorsun
hatta aldatıyorsun allatan korka korka devam edersiniz artık
Çok zor bir süreç geçiriyorsun biz sana ne desek bence sen içindeki o duyguları gerçek hayatta yaşıyacaksın gibi geliyor. Aldatmaya doğru gidiyorsun eğer cidden bu hisler sizi evliliğinizde mutsuz edecekse bence evliliğini uzatma ama ben bu hislerin üstesinden gelirim bir daha hiçbir şekilde görüşmeyeceğim diyorsan yapabileceğine inanıyorsan evliliğine sahip çık.
eşimi aldatmayacağım o kızım doğduğunda beni aldattı ama ben aldatmam...
her sabah karşılaşmaya başladık ve bu saat onun için çok erkendi. Ben de sordum neden bu kadar erken işe gittiğini... Seni görmek için dedi. Şaşırdım şaka falan dedim hayır şaka değil,ben odun adamın tekiyim hayatımda bir tek karımı sevmiştim, bitti hem de çok sancılı bitti, sonra tekrar odunluk günlerime döndüm ta ki seni görünceye kadar dedi. Ama ben Allahtan korkarım, kuldan utanmayı da bilirim yine de acı çekiyorum engel olamıyorum hislerime... Sana ve eşine zarar verecek değilim, ben yalnızca kendime zarar veriyorum. Beni abi gibi görüyorsun muhtemelen, öyle de gör ama beni sesinden merhaba demek için bile olsa mahrum etme dedi... Eşin seni benim kadar sevmiyor ama doğrusu, kızının babası o falan dedi ( kelimeleri net hatırlamıyorum kısacası aileni bozma demek istedi. Zaten bozmaya da niyetim yok). Sakın bana aşık olma o zaman dayanamam sensizliğe dedi...Birşey diyemedim o da cevap sormadı hatta konuşma sus gibi birşeyler dedi. Yazdıklarım gibi konuşma geçti aramızda...
Face den de "öylesine değil ölesiye, beş yaşında çocuk kalmış duygularım var... sana beş yaşındaki çocuktan zarar gelmez yazmış"...
bence kendi yaptıklarına kılıf arıyorsun ve birbiriyle çelişkili mesajlar yazıyorsun.
hani evliliğiniz boyunca kocan seni hiç kırmamıştı.
durum düşündüğümden ciddiymiş yadoktor bey hoşlanıyor sadece diye düşünmüştüm ama bu laflara bakılırsa hoşlanmayı çoktan aşmış bu durum...
çok tehlikeli bir durum. şöyle ki siz de boşlukta olduğunuz, eşinizden bir süredir ilgi görmediğiniz için -her ne kadar şu aralar görseniz de- onun ilgisi sizi cezbedebilir. biz kadınların maalesef bu konularda zaafı vardır. tabi ilgi gösterimine kimse kolay karşı koyamaz yalnız evli olmak sınırları katı bir şekilde çizmeyi gerektirir. Bu yönden siz doktor beye size bu sözleri söyleyebilecek kadar kendine yakın görmesine izin vermişsiniz sanırım.
yani hiç bir erkek, kadın tarafından yaklaşma sinyali almadan böyle duygularını açıkça vuramaz. yada eğer diyorsanız ben hiç öyle bir yakınlık göstermedim o zaman tek seçenek kalıyor o da sizi uzun zamandır seviyor olduğu ve artık içinde tutumadığı...
her halükarda durumun kontrolünüzden çıkmak üzere. dikkatli olmanızı ve acilen duruma müdahale etmenizi öneririm..
Eşimin aldatmasının beni kırdığını nereden biliyorsunuz...
kocan seni aldatıyor ve sen hiç kırılmıyorsun kocana
peki "birbirimiz hiç kırmadık" derken neyi kastettin acaba
vücudundaki kemikleri mi
her sabah karşılaşmaya başladık ve bu saat onun için çok erkendi. Ben de sordum neden bu kadar erken işe gittiğini... Seni görmek için dedi. Şaşırdım şaka falan dedim hayır şaka değil,ben odun adamın tekiyim hayatımda bir tek karımı sevmiştim, bitti hem de çok sancılı bitti, sonra tekrar odunluk günlerime döndüm ta ki seni görünceye kadar dedi. Ama ben Allahtan korkarım, kuldan utanmayı da bilirim yine de acı çekiyorum engel olamıyorum hislerime... Sana ve eşine zarar verecek değilim, ben yalnızca kendime zarar veriyorum. Beni abi gibi görüyorsun muhtemelen, öyle de gör ama beni sesinden merhaba demek için bile olsa mahrum etme dedi... Eşin seni benim kadar sevmiyor ama doğrusu, kızının babası o falan dedi ( kelimeleri net hatırlamıyorum kısacası aileni bozma demek istedi. Zaten bozmaya da niyetim yok). Sakın bana aşık olma o zaman dayanamam sensizliğe dedi...Birşey diyemedim o da cevap sormadı hatta konuşma sus gibi birşeyler dedi. Yazdıklarım gibi konuşma geçti aramızda...
Face den de "öylesine değil ölesiye, beş yaşında çocuk kalmış duygularım var... sana beş yaşındaki çocuktan zarar gelmez yazmış"...
"Eşin seni benim kadar sevmiyor ama doğrusu, kızının babası o falan dedi " eşinin sizi sevmediğini nereden biliyor bu adam? burada anlattığınız gibi ona da eşime aşık olarak evlenmedim vs vs gibi açıklamalar yaptıysanız eğer size bu yaklaşımı pek bir normaldir herhalde. bence sakladığınız çok fazla şey var rahatlıkla dile getiremiyorsunuz ondan dolayı bu çelişkiler. üstelik doktorda ne romantikmiş ya hayran kaldım birden 40 yıllık aşıkmış gibi konuşmaya başlamış, kimse taviz almadığı evli bir bayana bu kadar rahat açılamaz bide doktorunuz yani. sensizliğe dayanamam demeler felan sanki bayağı bir duygusallık paylaşmış gibisiniz sus ne olur bir şey daha söyleme bunu kaldıramam gibi konuşmalar böyle bir durumda ne alaka ki? ve anlamadığım siz ne ara bu konuşmaları yapıcak kadar yakınlaştınız?
geçmişimizi bilmiyorsunuz, biz çok iyi arkadaştık bir gün hadi evlenelim dedik evlendik, ikimizde çocuk sahibi olmak istiyorduk ve birbirimizi uygun gördük. sevdiklerimiz biziz kırdığı için... Ben aşık değilim diyorum siz aldatılınca kırılırsınız diyorsunuz... Aşık olmadığınız adam sizi aldatsa kırılır mısınız? hee elbette gururuma dokunmuştur, ispat etmeye elbette çalıştım... Ama üzülmedim...
evet eşimin özel durumu ile ilgili paylaşamadıklarım var bu bir... İkincisi 6 ay içinde yavaş yavaş yakınlaştık ama esasen son haftalarda hızlandı herşey ve ben cesaret verdim malesef
geçmişimizi bilmiyorsunuz, biz çok iyi arkadaştık bir gün hadi evlenelim dedik evlendik, ikimizde çocuk sahibi olmak istiyorduk ve birbirimizi uygun gördük. sevdiklerimiz biziz kırdığı için... Ben aşık değilim diyorum siz aldatılınca kırılırsınız diyorsunuz... Aşık olmadığınız adam sizi aldatsa kırılır mısınız? hee elbette gururuma dokunmuştur, ispat etmeye elbette çalıştım... Ama üzülmedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?