Kızımın doktoru

İnanamıyorum sana olan ilgisini itiraf mı etti canım nasıl oldu biraz açıklasana.

her sabah karşılaşmaya başladık ve bu saat onun için çok erkendi. Ben de sordum neden bu kadar erken işe gittiğini... Seni görmek için dedi. Şaşırdım şaka falan dedim hayır şaka değil,ben odun adamın tekiyim hayatımda bir tek karımı sevmiştim, bitti hem de çok sancılı bitti, sonra tekrar odunluk günlerime döndüm ta ki seni görünceye kadar dedi. Ama ben Allahtan korkarım, kuldan utanmayı da bilirim yine de acı çekiyorum engel olamıyorum hislerime... Sana ve eşine zarar verecek değilim, ben yalnızca kendime zarar veriyorum. Beni abi gibi görüyorsun muhtemelen, öyle de gör ama beni sesinden merhaba demek için bile olsa mahrum etme dedi... Eşin seni benim kadar sevmiyor ama doğrusu, kızının babası o falan dedi ( kelimeleri net hatırlamıyorum kısacası aileni bozma demek istedi. Zaten bozmaya da niyetim yok). Sakın bana aşık olma o zaman dayanamam sensizliğe dedi...Birşey diyemedim o da cevap sormadı hatta konuşma sus gibi birşeyler dedi. Yazdıklarım gibi konuşma geçti aramızda...

Face den de "öylesine değil ölesiye, beş yaşında çocuk kalmış duygularım var... sana beş yaşındaki çocuktan zarar gelmez yazmış"...

çok güzel kocanı aldatmaya doğru uygun adım marş gidiyorsun

hatta aldatıyorsun allatan korka korka devam edersiniz artık

yazılanlar gerçek mi?:44::26:

farzediyorum ki gerçek.. evli bir bayan olarak karşınızdakine,size bunları söyleme hakkını nasıl verirsiniz?
muhattap olmayın hiç bir şekilde
...

Çok zor bir süreç geçiriyorsun biz sana ne desek bence sen içindeki o duyguları gerçek hayatta yaşıyacaksın gibi geliyor. Aldatmaya doğru gidiyorsun eğer cidden bu hisler sizi evliliğinizde mutsuz edecekse bence evliliğini uzatma ama ben bu hislerin üstesinden gelirim bir daha hiçbir şekilde görüşmeyeceğim diyorsan yapabileceğine inanıyorsan evliliğine sahip çık.

Hislerin üstesinden gelemem ama fiziksel eyleme dökmem

eşimi aldatmayacağım o kızım doğduğunda beni aldattı ama ben aldatmam...

bence kendi yaptıklarına kılıf arıyorsun ve birbiriyle çelişkili mesajlar yazıyorsun.

hani evliliğiniz boyunca kocan seni hiç kırmamıştı.

zaten senin aldatmaktan kastın sadece cinsel ilişki heralde

başka bir arkadaşa verdiğin cevapta fiziksel eyleme dökmeyeceğim demişsin ama aranızada geçen konuşmalardan neyin ne olduğu anlamak zor değil.

Son düzenleyen: Moderatör:

durum düşündüğümden ciddiymiş ya doktor bey hoşlanıyor sadece diye düşünmüştüm ama bu laflara bakılırsa hoşlanmayı çoktan aşmış bu durum...

çok tehlikeli bir durum. şöyle ki siz de boşlukta olduğunuz, eşinizden bir süredir ilgi görmediğiniz için -her ne kadar şu aralar görseniz de- onun ilgisi sizi cezbedebilir. biz kadınların maalesef bu konularda zaafı vardır. tabi ilgi gösterimine kimse kolay karşı koyamaz yalnız evli olmak sınırları katı bir şekilde çizmeyi gerektirir. Bu yönden siz doktor beye size bu sözleri söyleyebilecek kadar kendine yakın görmesine izin vermişsiniz sanırım.

yani hiç bir erkek, kadın tarafından yaklaşma sinyali almadan böyle duygularını açıkça vuramaz. yada eğer diyorsanız ben hiç öyle bir yakınlık göstermedim o zaman tek seçenek kalıyor o da sizi uzun zamandır seviyor olduğu ve artık içinde tutumadığı...

her halükarda durumun kontrolünüzden çıkmak üzere. dikkatli olmanızı ve acilen duruma müdahale etmenizi öneririm..

uzun zamandır seviyor olamaz zaten kızım 6 ayı yeni geçiyor... Kısa süredir tanışıyoruz.

kocan seni aldatıyor ve sen hiç kırılmıyorsun kocana

peki "birbirimiz hiç kırmadık" derken neyi kastettin acaba

vücudundaki kemikleri mi

geçmişimizi bilmiyorsunuz, biz çok iyi arkadaştık bir gün hadi evlenelim dedik evlendik, ikimizde çocuk sahibi olmak istiyorduk ve birbirimizi uygun gördük. sevdiklerimiz biziz kırdığı için... Ben aşık değilim diyorum siz aldatılınca kırılırsınız diyorsunuz... Aşık olmadığınız adam sizi aldatsa kırılır mısınız? hee elbette gururuma dokunmuştur, ispat etmeye elbette çalıştım... Ama üzülmedim...

"Eşin seni benim kadar sevmiyor ama doğrusu, kızının babası o falan dedi " eşinin sizi sevmediğini nereden biliyor bu adam? burada anlattığınız gibi ona da eşime aşık olarak evlenmedim vs vs gibi açıklamalar yaptıysanız eğer size bu yaklaşımı pek bir normaldir herhalde. bence sakladığınız çok fazla şey var rahatlıkla dile getiremiyorsunuz ondan dolayı bu çelişkiler. üstelik doktorda ne romantikmiş ya hayran kaldım birden 40 yıllık aşıkmış gibi konuşmaya başlamış, kimse taviz almadığı evli bir bayana bu kadar rahat açılamaz bide doktorunuz yani. sensizliğe dayanamam demeler felan sanki bayağı bir duygusallık paylaşmış gibisiniz sus ne olur bir şey daha söyleme bunu kaldıramam gibi konuşmalar böyle bir durumda ne alaka ki? ve anlamadığım siz ne ara bu konuşmaları yapıcak kadar yakınlaştınız?

evet eşimin özel durumu ile ilgili paylaşamadıklarım var bu bir... İkincisi 6 ay içinde yavaş yavaş yakınlaştık ama esasen son haftalarda hızlandı herşey ve ben cesaret verdim malesef

ben geçmişini nasıl bilebilirim . yazdığın mesajlara göre yorum yapıyorum

ayrıca bir insanı hiç sevmediği bir arkadaşı herhangi bir konuda aldattsa insan yine kırılır.

kaldı ki kocana aşık olmasanda senin yazdığına göre en iyi arkadaşınmış.

bu konuyu da vicdanını rahatlatmak için açmışsın

"evlenirken birbirimize aşık değildik" yok "o beni aldattı" filan bunlar bahane

sen zaten kafana koymuşsun kocanı aldatmayı sana burada 50 kere doktorunu değiştir diye tavsiyede bulunuldu ama onlara bile bir bahane buldun

Son düzenleyen: Moderatör:
evet eşimin özel durumu ile ilgili paylaşamadıklarım var bu bir... İkincisi 6 ay içinde yavaş yavaş yakınlaştık ama esasen son haftalarda hızlandı herşey ve ben cesaret verdim malesef

ne güzel yapmışsın, böyle şeyleri yapıp yapıp allah'ında arkasına sığınıp çıkmayın o zaman piyasaya. burada sana kim ne dese boş sen bunu kafaya koymuşsun o adamı aklından çıkartamıyorsun, hoşlanıyorsun vs her neyse işte. tüm fikirlere bir kılıf buluyorsun yok öyle yok böyle diyip çıkıyorsun işin içinden. ne demelerini bekliyorsun? helal be doktoru bulmuşsun kaçırma aman sakın bak kocanlada aşk evliliği yapmamışsın zaten mutsuzmuşsun da doğru yoldasın diyip kendine yandaş mı arıyorsun? seni cidden anlamakta zorluk çekiyorum. bir dediğin diğerini tutmuyor doktor da işi gücü bırakıp pencerede senin okula gidiceğin anı mı bekliyor onuda anlamadım nasıl bu kadar çok denk düşüyorsunuz ki? bir olur iki olur her gün her gün pencereye çıkıp bekleyecek hali yok ya bu adamın. eksik olanlar seni eksiye düşürücek şeyler bence onun için anlatmıyorsun. doktora açılanın sen olduğunu bile düşündüm ben şuan neden bilmiyorum. burada yansıttığına göre sen bir şey dememişsin tepkisizsin hep, sen bu kadar mesafeliyken yani bize o şekilde gösterirken ne yaptında bu adam sana böyle açılıverdi?

gokcekuzu kusura bakma gittikce sacmalamaya basladin bir boyle diyorsun bir oyle sende istiyorsun bukadar basit Aileni yik git o doktora:S burdaki kiz arkadaslar senin icin okadar yorum yaptilar cozum olarak ama sen hic birini bile cittiye almiyorsunsun birde bizden yardim istiyorsun. diyorsun Asik deliyim ama seviyorum diyorsun seven kisi asikta olur bunu daha oncede soylemistim. birak ya Allah askina seni zorla evlendirmediler ya gercekten konusmalarindan seninde o doktoru istetigin belli. bir aile daha yikilacak cok yazik olacak ben sadece kizin icin uzuluyorum.

Son düzenleme:

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Ben evli değilim ama aşık olmasam da evlenip çocuk yapabileceğim biri var hayatımda şu an. Bana yardımcı oldunuz aslında yazdıklarınızla. Şu sonucu çıkardım: Aşık olmadığın adamla evlenmeyeceksin! Aldatsa da umrunuzda olmaz tabi. ( Aşk ve tutku olmadıktan sonra... Ve karşınıza aşık olabileceğiniz ya da içinizi kıpırdatan başka bir adam çıktığında böyle şaşıp kalırsınız. Ne yapacağınız bilemezsiniz, kafanız karışır. Bir yandan evliyim çocuğum var dersiniz, bir yandan ama evli olduğum adama aşık değilim ki, deli gibi sevmek ve sevilmek, aşık olmak benim de hakkım dersiniz. Çok zor bir durum. Bence ne denirse densin burada, siz kendi bildiğiniz yolda devam edeceksiniz. Hiç kızamıyorum size. Ama yürü git, kalbinin sesini dinle de denmiyor. :// Allah yardımcınız olsun. Umarım sıkıntılarınızdan kurtulursunuz bir an evvel.
Bi de belki eşinize odaklanıp onu daha çok sevmeye çalışsanız, hep iyi yanlarını görüp olumlu düşünmeyi deneseniz iyi gelecektir size.

böyle olaylar oluyo günümüzde bu bi gerçek fakat bu yazılanlar bana hiç inandırıcı gelmedi mesajları arasında çelişkiler var, birde nasıl bi tesadüfse doktor komşu çıkıyo gerçekten ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…