Kızımın göşyaşları😢

Madem dönüyorsunuz bu defa bari ne varsa içinizde söyleyin !!!
Ablanıza da söyleyin
Sen yokken farklı da deyin ablanıza
Kıyamet kopacaksa da kopsun
Günah değil mi evladınıza
Size yaşatılan ona yaşatılıyor
Ömür boyu yakasını bırakmaz o değersizlik hissi
Bakın Bugun mutlaka söyleyerek çıkın ve gerekirse kavga olsun kızınızda bunu görsün
Ruhu tahrip oldu şu an
Öyle iyi anlıyorum ki onu
Bu sizin son şansınız
Değerlendirin

Cok iyi yapiosunuz siz Allah rizasi gozetip annenize iyi davranin evet evladiniza uzuldum bende hatta cocuklugum aklima geldi benimde annanem uc kardesiz biz ucumuzede sevgi duymadi yani bendeki iz bu ama vefat ettiginde cok uzuldum annemin annesi ne olursa olsun parcam var orda kizina soyle ben yapamadim insallah senin kizin yapar orada kaldiginizda annanesine sarilsin sevgi sozleri soylesin emin olun kalbi sicacik olur iyilesir hemen terketmek en kolay yol bende hep kactim sevilmedigimden halbuki hic ugrasmadim simdi pismanim Allah rahmetetsin ananemi seviyormusum gorememisim sizde kiziniza tembihleyin sevilmedigin yerden kacma sen kendin ol onlar seni sevecek bi sey bulur

Benim anlamadığım birşey var ailesi tarafından itilip kakılan insanlar neden bu kadar aile düşkünü oluyor?her tatili onların yanında geçirmeyin.kırk yılda bir gidin kısa kalın gelin.kendi ailenizi kurmuşsunuz zaten ona odaklanın.kızınızda sizin gibi mutsuz olmasın.mesafe iyidir.

uzun süreli asla gitmeyeceksiniz bunun başka çözümü yok.
çocuğunuzu neden istenmediği bir ortamda hem de uzun süre tutuyorsunuz ki
siz çekiyor ya da çekebiliyorsanız diye onun da çekmesi gerekmiyor.
vicdanım el vermiyor ne demek, kızınızın o hali daha mı iyi?
gidersiniz 2 gün kalıp dönersiniz.

Yanlış düşünüyorsunuz. İnsan sevilmediği yerde durmamalı.sonrasında konu sahibi gibi evlatlarınıda ezdirir. O evlat da kendi evlatlarını. Niye sevmek için uğraşsın ki kendini

Sanırım sorduğunuz durumda psikolojik bir şey. Stockholm sendromu gibi bir şey. Belki kendini daha çok sevdirmek için, belki ben ne kadar iyi bir evlatım dedirmek için, ne olduğunu sebebini bilmiyorum ama kesinlikle sağlıklı bir şey değil bence.

Yanlış düşünüyorsunuz. İnsan sevilmediği yerde durmamalı.sonrasında konu sahibi gibi evlatlarınıda ezdirir. O evlat da kendi evlatlarını. Niye sevmek için uğraşsın ki kendini
Tabiki ben yanlis dusunebilirim ama oradakiler anne ve kiz yabanci degilki sevmesini isterkende ayni sey olmuyormu kendimizi sevdirmeye calismiyormuyuz ve cocuklar zorluklarla mucadele etmeli oyuzden kacmak cozum degil

İnanın bende anlamıyorum. Arkadaşım çalışıyor. Ablasıda çalışıyordu. Ablasının hem düğününde hemde evlendikten sonra her ihtiyacına koştular. Çocuğuna resmen ailesi baktı. Arkadaşımın bebeği oldu. Bakmadılar. Küçücük bebeği kreşe verdi. Çok kırgın. Ablasının ikinci bebeği oldu şimdide onu büyütüyorlar. Ben olsam semtlerine uğramam diyorum. Sonuçta aile atılmıyor diyor.
Gerçi arkadaşıma da Allah verdikçe veriyor maşallah. Belkide iyi niyrtindrn

Tabiki ben yanlis dusunebilirim ama oradakiler anne ve kiz yabanci degilki sevmesini isterkende ayni sey olmuyormu kendimizi sevdirmeye calismiyormuyuz ve cocuklar zorluklarla mucadele etmeli oyuzden kacmak cozum degil
Ben kendimi sevdirmek için çabalamadım hiç. Birinin seni sevmeye gönlü yoksa ne yapsan boş zaten. Çocuğa zorlukla mücadele etmeyi bu şekilde öğretemezsiniz. Çocuğun o ortamda tek öğrendiği değersizlik hissi olur.

Bence mücadele hayat şartları için olur. Sevgi dilenmek için değil. Yarın öbürgün bu kızda kendisini sevmeyen Bi adama yalvarır kendini sevdirmek için. Sevmiyorsa güle güle

Dikkatimi çekti bu durum çoğu kişide var.hatta eskiden bende yapardım bunu tatillerim rezil olurdu.konu sahibi istenmediğinin farkında yinede inatla her tatilde gidiyor.dışarıdan bakınca çok mantıksız duruyor.kızına odaklanacağına annemde annem.

Siz de o kadar kalmayın çok kalmak istiyorsanız birkaç gün yeter bence sebebini sorarlarsa da söyleyin kızım bu duruma çok üzülüyor diye

Bence mücadele hayat şartları için olur. Sevgi dilenmek için değil. Yarın öbürgün bu kızda kendisini sevmeyen Bi adama yalvarır kendini sevdirmek için. Sevmiyorsa güle güle
Sevgi kazanilir biseydir bana gore sevdirtmekle ugrasmak kotu olamazayrica benim soyledigim sut dokmus kedi gibi olmak degil kendi gibi olup arada annanesine sarilmasini soyluyorum zor bisey olmasa gerek sarilarak yumusamayan kalp olmayacaktir ilk zamanlar olmaz belki ama zamanla olacaktir herhalde annaneside cocuk sarildiginda itecek kadar kotu degildir

Yaranma ve takdir edilme isteği
Eşim de böyle
Annesi tarafından yeterince sevilmemiş ilgilenilmemiş
35 yaşına geliyor ama hala onun takdirini sevgisini kazanmaya çalışıyor işte. Bu psikoloji yanlış ama anlaşılır bir şey. Çünkü bir çocuk her zaman annesine muhtaç hissediyor

Oha yaa. nasıl aileler bunlar.
vallahi Allah böylesine versin gerçekten, bir yerden yüzlerine güldürsün insanların

Annemin yuzune pat pat vururdum herseyi sonra cikar giderdim ister anlasin ister anlamasin icimdekileri dokerdim mutlaka

Gerçekten çok yanlış düşünce. Tartışmak için demiyorum. Ama bakın filmlerden örnek vereceğim. Hercai adlı dizide gönül miran kendisini sevsin diye yapmadığı kalmadı ama adam yinede sevmiyor. Gerçek hayatta da böyle. Eğer sevmiyorsa zorla kimseye sevdiremezsiniz kendinizi. En azından sevilmediğimi yerde durmamalı insan

Anne ve anneanne sevgisi şartlara bağli birşey değildir ve olmamali. Biolojik birşey. Şartsiz koşulsuz tek sevgi anne sevgisi olmali.

Herşeyden öte çocuktan bahs ediyoruz ya! Nasil sevilmez? O sarilmayi cocuk değil, anneane yapmasi ve düşünmesi lazim.

Bu arada sevgi kazanilan bir durum değil. Ya var ya yoktur. Bu arkadaş ilişkiler içinde geçerlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…