- Konu Sahibi seheryeli1
-
Başınız sağolsun.17 yaşında bir kızım var tek evladımEşimi kaybettim.Kizim babasına aşırı düşkündü.
Beni ise hıç sevmiyor ne yapsam yaranamıyorum sürekli eleştirip tersliyor.Aramızi nasıl düzeltebilirim.Hediye almak dışinda çünkü denedim bir ışe yaramadı.Acilen tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar sevgiler.
Destek almaya başladıķ dostlar sağ olsunHiç pedagog desteği aldınız mı eşinizin kaybı sonrası? Başınız sağ olsun. Ebeveyn kaybı büyük bir travma çünkü.
Ona kızmayın, onu eleştirmeyin. Yası devam ediyor. Sizin için ne kadar zorsa onun icin çok daha zor bu süreç. Bir de ergenliğin de etkisinde. Koşulsuz kabul ve bol sevgi gösterin. Uzmanla siz de konuşun onun yönlendirmelerine bakın. Yeri geliyor ergenlikte hiçbir sorunu olmayan çocuklar bile bambaşka davranışlar sergiliyor. Zor bir süreç.Destek almaya başladıķ dostlar sağ olsun
Ona kızmayın, onu eleştirmeyin. Yası devam ediyor. Sizin için ne kadar zorsa onun icin çok daha zor bu süreç. Bir de ergenliğin de etkisinde. Koşulsuz kabul ve bol sevgi gösterin. Uzmanla siz de konuşun onun yönlendirmelerine bakın. Yeri geliyor ergenlikte hiçbir sorunu olmayan çocuklar bile bambaşka davranışlar sergiliyor. Zor bir süreç.
Tavsiyeleriniz ıçın teşekkür ederim
Başınız sağ olsun inşallah. Allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
Ergenlik döneminde olduğu için sevginize daha çok ihtiyacı olabilir…
kızınız ergenliği ağır geçiriyor bence. o yaşlarda aileye karşı bir öfke ve beğenmemezlik oluyor. bir de babayı kaybetmiş psikolojik destek gibi bir yardım alın derim17 yaşında bir kızım var tek evladımEşimi kaybettim.Kizim babasına aşırı düşkündü.
Beni ise hıç sevmiyor ne yapsam yaranamıyorum sürekli eleştirip tersliyor.Aramızi nasıl düzeltebilirim.Hediye almak dışinda çünkü denedim bir ışe yaramadı.Acilen tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar sevgiler.
Anne kız ilişkilerinde bu yaşlarda böyle şeyler oluyor galiba. Psikolog desteği aldınız mı eş vefat edince. Zor bir şey yaşamış kızınız.
Ayrıca bu sorun tabi ki hediyeyle düzelmez. Acınız var kırmak istemiyorum. Ama bu kadar sığ yaklaşırsanız ergenle iletişim kuramazsınız
Off anne olmak ne kadar zor bu devirde, size verecek bur tavsiyem yok Allah yardımcınız olsun , şuanki gençler çok zor çok...17 yaşında bir kızım var tek evladımEşimi kaybettim.Kizim babasına aşırı düşkündü.
Benim de çocuğumla ergenliği çok zordu.Sonra dedim ki bu konuyu bırak başka şeylerle ilgilen onu biraz duyma görme .Uzaktan izle.Ama kendimi önce rahatlattım ve benim gerginliğim ciddi azaldı.Benim gerginliğim azaldıkça onunla ilgilenmedikçe o bana yanaşmaya başladı.Ama ben de uzman desteği aldım onun çok faydası oldu.Siz de almışsınız zaten En doğrusu bu.17 yaşında bir kızım var tek evladımEşimi kaybettim.Kizim babasına aşırı düşkündü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?