Kızın ilk çocuk olma duygusu yaşayamayacak.

Ben ilk çocuk değilim o yüzden arkadaş dediğinde alla ala böyle nir duygu mu var dedim harbi acaba dedim yani. Fakat görüyorum ki yok böyle bir duygu ilk te olsa ikinci de olsa başlarında iyi bir anne baba varsa her şey mükemmel olur

Arkadasin tam bir katil..
Kizinin ilk cocuk olma duygusunu yasasin diye karnindaki cocugunu oldurmeni istiyor.
Ayrica ilk cocuk olunca ne oluyor anlamadim. Ben ilk cocuktum bir yerimde bir fazlalik olmadi. Cok sinir oldum arkadasiniza ben sizin yerinizde olsam asla bir daha onunla gorusmezdim

Ilk cocuk olma duygusu yasayamamak dünyanın en kötü şeyi mi ki ? Ilk çocuk değilim ve bunun eksikliğini yaşamadım. Arkadaşınız sacmalamış hiç kafaya takmayın.
Haklısın. Akşam bende çok düşündüm ve cidden böyle bir duygu yok. Eğer ben onların her ikisine de mükemmel bakarsam her şey çok güzel olur

Yaa ne mutlu sizlere inşallah benimde ön yke olacak. Bir arkadaşıma daha sordum 1,5 yal var aralarında o da öyle dedi arkadaş olacaklar benimkiler şuan o kadar mutlular ki dedi. Zor olacak ama hayatta ne kolay ki zaten

Ne kadar densiz insanlar var ya....

Bu durum sizi bağlar, sizin adınıza niye kötü hissediyor ki... fesatlık...her şeyinizi anlatmayı bu kadına...
Yakın arkadaşım olduğunu düşündüğüm için anlatırdım her şeyi fakat arkadaşım değilmiş. Ciddi üzdü beni. Ben onu hiç üzmedim mesela hiç laf etmedim

Yani 10 çocukta olsa bu kızımın ilk olduğunu değiştirmez sonuçta. Ona haksızlık etmedim düşünüyorum artık. Bir kardeşi olacak ona güzel bir miras olacak bu kardeş. Onun 2 oğlu var birisi 3 aylık diğeri 3 yaşında

Bence arkadasliginizi gözden gecirin... Hamilelik sürecinde ve bebeğiniz dünyaya geldikten sonra sizi çöküşe sürükleyebilecek kapasitede görünüyor arkadaşınız... Az insan cok huzur...
Hiç korkmayin biz kadinlar güclüyüz...
Emin olun annelik öyle bır duyguki başedemeyecegimiz hic bir sey yok...

Cinsiyetleri nedir peki merak ettim yorum için teşekkür ederim. Zorlanacağım ama annem ve eşim yardımcı sağolsunlar onlarla beraber büyür gider sanırım o da

Sen o kadına hadini bildir bir daha da konuşma hayat yeterince köstek birde arkadaşları ni köstekgilerden seçme..soruna gelince ilk başlarda zor ama zamanla iyiki dedirten bir duygu
Arkadaşım olmadığına karar verdim artık büyük ihtimalle görüşmeyeceğim kendisi ile

ilk çocuğum ben berbat bir duygu bırakın de gerçekten kardeş gibi büyüsünler aramızda 2.5 yaş olan bir kardeşimle ablasın sen diye az azarlanmadım
Ablasın sen uslu olmak zorundasın sen saçmalayamazsın çünkü ablasın sahip çık ona ablasın pardon da o 5.5 sa ben 8 im ya ne ablası ben de çocuğum ...
İki çocuğunuzu da hakkıyla yetiştirin yeter bence ilk çocuk olmak özünde zaten güzel bişey olamıyor dediğim gibi ablalık abilik misyonu doğar doğmaz yüklenmiş gibi bişey

İnşallah hep çok güzel olsunlar hep çok iyi olsun her şey.

Şuan okurken tüylerim diken diken oldu. Bir garip hissettim. Ne kadar güzel anlatmışsın ve cidden ne kadar güzel bir şeye sahibim dedim. Allah bana da sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.çok mutlu oldum okuduğum bu yazı ile. Acabalar vardı aklımda ama şuan biraz daha rahatladım. Ço sağoun

Çocuğun anneye en çok ihtiyacı olduğu ilk 3 yıl yeni bir bebek olmaması gerektiğini düşünüyorum. Siz de bilerek yapmışsınız sanırım. Ama arkadaşınız da olan bir duruma çok fazla hasetlenmiş.
Bence bu ayarsız kişiyle görüşmeyin..

Misal haftasonu 4 yaşında ve 5 aylık bebeği olan bir akrabanın tekrar tekrar sürpriz şekilde hamile kaldığını öğrendim. Gerçi onunki sürpriz sayılmaz salaklık ama konumuzla alakası yok..
Gıyabında çok kızdım söylendim ama yüzyüze gelsek "hayırlı sağlıklı olsun" der geçerim. Zaten hassas bir dönemde. Benim cin fikirlerime ihtiyacı yok bence..

Açıkcası o arkadaşa "zaten hassas dönemdeyim bir de senin eleştirilerini çekemem" deyin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…