Kızın ilk çocuk olma duygusu yaşayamayacak.

Saçmalamış, çocuklarınız kanka olacak...

2 kızımın aralarında 3 yaş var, o kadar güzel arkadaşlarki, dışardan kimseye ihtiyaçları yok...

Karşı komşumun iki oğlu arasında 1.5 yaş var... O kadar güzel anlaşıyorlar ki....

Dimi ben kendimi mutlu hissediyorum dedikçe aaaa kötü olmuş ama ne bilim diye devam etti neden insanlar susmaz acaba
Ne kadar densiz insanlar var ya....

Bu durum sizi bağlar, sizin adınıza niye kötü hissediyor ki... fesatlık...her şeyinizi anlatmayı bu kadına...

Kızınız her zaman ilk çocuğunuz olacak, herşeyin ilkini onunla yaşayacaksınız öğreneceksiniz. O densiz arkadaşınızın cocukları kaç tane? Araları az olacak birbirine arkadas yoldaş olucaklar asıl bu duyguyu yaşayacak kızınız ne kadar güzel değil mi?

Benim çocuklarımın arasında bir bucuk yaş var cok seviyorlar birbirlerini, yatana kadar oyun oynuyorlar cok eğleniyolar. Dışarıda birbirlerini koruyorlar. Biri dört diğeri iki buçuk yaşında şuanda. İyi ki olmuş diyorum... İlk bir sene zorlanacaksınız bu gerçek ama büyüdüklerinde balla kaymak oluyo :)

Sen o kadına hadini bildir bir daha da konuşma hayat yeterince köstek birde arkadaşları ni köstekgilerden seçme..soruna gelince ilk başlarda zor ama zamanla iyiki dedirten bir duygu

Bana '' aldırmadın mı bebeği?'' Dedi '' yok artık daha neler''dedim asla böyle bir şey yapamam sağlıklı olsun yeter yapamam dedim. Sonra bana dedi ki "kızın asla ilk çocuk olma duygusu yaşayamayacak."
Deli midir nedir, sanki bakkaldan ekmek aldırıyor. Dünya üzerinde ilk çocuk olma duygusunu yaşamayan milyarlarca insan var, o zaman hepsi ölsün.

Tek çocuk olanlar daha vahim
Ne ikinci, üçüncü...
Ya ilk ya son dışında bir şey yaşamadık.

O kadar saçma ki, konuyu anlamak için 2 defa okudum, gerçek mi diye

En yakın arkadaşlarımın arasında yanılmıyorsam, 10 ya da 11 ay

Ve birbirlerinden iki farklı genç kadın, 20 senedir gittikçe güzelleşiyor gözümde, sanki üçüz gibiyiz :)

Sizin evlatlarınız da en az verdiğim örnek kadar şanslı olsun dilerim

Çok mu aradınız bu arkadaşı. Niye tutuyorsunuz böyle insanları hayatınızda. Benim kızım ile oğlum arasında bir yaş yedi ay var. Ben şimdi kötü anne miyim. Evet oğlum erken oldu biraz ama şimdi büyüdüler ve okullular herkes ikizler mi diyor zorlukları çok oldu ki benimkilerin bebekken ne gazı ne sancısı ne kabızlığını ne de huysuzluklarını gördüm. Sadece yorucu oldu ama şimdi arada tartışan hatta arada birbirini yitip kavgalar eden basbas bağıran arada okuldan çocuklara çikolata verildiği zaman onu yemeyip kardeşiyle paylaşmak isteyen arada birbirine ablam diye sarılan pırlanta gibi çocuklarım var çok şükür. Rabbim böyle hazineleri bana verdiği için her günüme şükürler olsun. Allah herkesin çocuğunu annesine annesine bağışlasın.

Bu kadın senin düşmanın ben sana söyliyeyim .
Hayatından çıkar .

Aynen katılıyorum.

Bu arkadaş dediğiniz tip etrafınızdayken düşmana ihtiyacınız yok. Böyle abuk subuk laflar edip enerjinizi düşüren, sizi gereksiz endişelere sürükleyen insanları hayatınızdan uzaklaştırın.

Gerçekten de ilk çocuk olma duygusu ne ya o zaman herkes ikinciyi yapmasin her çocuk ilk ve tek olsun yaşasın bu duyguyu.

Ne alakası var ben 3. Çocuğum ama hiç kendimi ilk çocuk olmadığım için eksik hissetmedim. Asıl tam tersi aklı ermeden kardeş geldiği için sanki hep varmış gibi olacak kıskançlık çok olmayacak. Daha büyük çocuklar tek çocuk düzenine alıştığı için kardeş gelince daha çok zorlanıyorlar.

Birincisi,arkadaşın arkadaş değil,bunu bil.
Ben buna benzer birkaç kişiyi kaç yıl hoşgörmüşüm boşuna.
İkincisi,ilki biraz ihmal edilebiliyor ama herşeye dahil edersen durum daha iyi oluyor,ona en güzel arkadaşı dünyaya getireceksin,bu çok güzel bir şey emin ol
Sağlıcakla kavuş bebeğine

İlk çocuk olma duygusu ne ola ki?
Ne işe yarıyormuş? :)
Özetle saçmalamış.

Hayırlı olsun , sağlıkla doğsun bebeğiniz insallah
Çok güzel olacak çok şanslısınız ikiz gibi büyüyecekler . 4 yaş arası olan iki çocuk annesi olarak samimi bir şekilde söylüyorum , kardeş kıskançlığı yaşamayacaksınız , okul problemi yaşamayacaksınız. İkisi birbirine yetecek , oyun arkadaşı aramayacaklar Allah’ın izniyle... sağlıkla kucağınıza alın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…