Kızın ilk çocuk olma duygusu yaşayamayacak.

bu arkadaşın! niye bu kadar öfkeli?
sen doğurana kadar seni yer bitirir bu.
ufak ufak uzaklaş..

Hayatınızdan enerjinizi emen insanları elinizi çabuk tutarak uzaklaştırın.
Arkadaşınızın düşüncesi çok saçma ikiz üçüz bebekler oluyor bakılmıyor mu bakılıyor
Hiç üzülmeyin herşey de vardır bir hayır ikisi bir arada çıkar
Hem doğuma kadar kızın bir buçuk yaşında olur tuvalet eğitimini tamamlamış olursan sanırım senin için daha kolay olur
Sen gönlünü ferah tut

Ben oyle dusunuyorum ama su saatten sonra bunu konusmanın sana ne yararı var, ne de bir cozumu. Hayırlı olsun

Aldırmadın mı demek ne demek bu ne kadar köstek biri bu kadar taviz vermeyin ben yeterim onlara hem arkadaş gibi büyümek çok daha mantıklı arada yaş farkı yok aynı çağın çocukları olacakları için daha iyi anlaşacaklar

Ben ailemin ilk ve tek çocuğuyum. Çok da matah bir şey değildi. Evet bütün imkanlar bana seferber edildi, herkes bir tek beni sevdi. Amaa kardeş bence apayrı ve harika bir şey. Ben hep eksikliğini çektim. Küçükken birbirlerine oyun arkadaşı, büyüyünce can yoldaşı olurlar.

ogluma hamile kaldigimda kizim 7.5 aylikti. simdi biri 37 aylik biri 22 aylik. hic de oyle birsey olmuyor. evet kolay degil ama hayatta kolay olan me var? o arkadasin Allahin ona verdigi nimetlwrin kiymetini bilmiyor ve cok mutsuz ve seni de mutsuz etmek istiyor. kendi sagligin cocuklarininin mutlulugu icin o kisiyle gorusme. ben bana olumsuz yorumm yapan herkesi sildim. biri bana daha ueni dogum yaptin dikislerin patlar demisti. ki ben ilk bebegimde cok agir depresyon yasadim bunu bilmesine ragmen ogun bugundur gorusmuyorum.
kiziniza haksizlik yapmadiniz. bebeklerinize yeteceksiniz. aksine kiziniza ve yeni dogacak evladiniza en guzel hediyeyi veriyorsunuz.
kucuk biraz buyudugunde oyle guzel beraber oynayacaklar ki bakarken sukurden aglayacaksiniz. hem bir supriz daha siz kendinizi toparladiginizda pek cok kisi ikinci bebegi dusunecek ya da hamile olacak ya da doguracak ama siz coktaaannn duzenli uykuya hayata gecmis olacaksiniz.
tebrik ederim saglikla buyusun saglikla gelsin.

Laf olsun diye konuşmak böyle bir şey.. hiç dert etmeyin. Dediğiniz gibi yeterki sağlıklı olsun. Birlikte büyürler. Oyle de güzel olur ki.. gözünüz aydın simdiden

Bence o kişiye arkadaş deme senin doğmamış çocuğunu çekemiyor kızını düşünmesi bahane bir diğeri hayat boyu bu çocuklar ne mücadeleler yaşayacak evde iki sene fazla tek çocuk olarak kaldı diye dünyanın en mutlusu olacak hali yok şakın yavruna kıyma mis gibi büyüyecekler zamanında on çocuk yapıyomus insanlar onları da düşün

Kusura bakmayın da arkadaşınız tam bir öküz. (Öküz camiasından özür diliyorum) Ayrıca fesat ve beyinsiz.
Hiç kafaya takmayın hatta bence görüşmeyin bile.

Ben ikinci oğluma ilk oğlum 13 aylikken isteyerek hamile kaldim. Pişman değilim. Oyuncak kavgası hariç birbirlerini seviyorlar. Iyiki olmuş diyorum. Size bu şekilde konuşan insanı hayatınızdan çıkarmanızi tavsiye ederim. Biraz ruh hastası galiba

Gereksiz bir insanmış. Bazı yaraları var herhalde. Dikkat edin arkadaşınızın konuşmalarına kanmayın. Akıllı olun. İstişare ederken bir kişinim ağzına bakmayın. Bir kaç kişiden görüş alın.

Nasıl arkadaş o öyle sürekli kötülük peşinde yerinizde olsam arkadaşımla samimiyetimi sorgulardim. İlk çocuk olma duygusu nasıl oluyor anlamadım simartilmak mı kastiniZ bende keşke 2 sene önce dogursaydim diyorum ikinci kızımı çünkü kıskançlık seviyesi artıyor.

2.cocugun olmus bunlar sana verilmis bi nimet yat kalt dua et öp basina koy gelmis burda kötümü yaptik bilmem ne bi gidin ya yillarca anne olamayan insanlari düsünün hala 2.kez mucizeniz oluyor utanmadan konusuyorsunuz hey Allahim yarabbimmmm.

Tamam dost acı söyler derler ama bu ne biçim arkadaş insan arkadaşının yanında olur moral verir ne saçma salak konuşmuş aldirmadinmi ne demek ya can bu can rabbim veriyor onu yemeğini aşırı arkadasiniz mi verecek de bunu soruyor ne haddine hangi hakla sorar öyle bir bayana arkadaş mi diyorsunuz siz ne güzel beraber büyücekler takmayin kimseyi rabbim kucaginiza almayı nasıp etsin

Iki cocugunuzun arasi benim ablamla aramda olan farkla hemen hemen ayni. Bizim de aramiz 1 yas 3 ay falan. Ablam gayet de ilk cocuk ve ben ikinci ustelik kardes degil arkadas dost gibiyiz. Canim ablam benim oh iyiki annem bana yanlislikla erkenden hamile kalmis. Dogdugum andan beri en yakin dostuma sahibim daha ne olsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…