Allah razı olsunİş bulup o evden ayrılın.Belliki siz o eve artık fazlasınız.Kendi ayaklarınızın üstünde duracağınız bir iş aramaya başlayın.Kimseye minnet etmeyin.Allah sağ eli sol ele muhtaç etmesin.Allah yardımcınız olsun
Allah razı olsun
İş bulursan çocuğa kim bakacak diyorlar bir okula birakip 1 2 saat bakacaklar yani ama bakamazmis annem çok bunalmış
Hayatta ana evde duramıyor işi dolasıyla bunu bende düşündüm ama ne bileyim çok kirilyorum bunlar sadece bir kaçıÇok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Ama bu kadar psikopat olabilirler mi? Belki sizin de onları oldukça rahatsız eden tavırlarınız vardır. Bilemedim. Babanız hayatta mı?
Valla çok üzüldüm ya.İnşallah karşınıza halden anlayan çocuğunuza baba olabilecek biri çıksın.Çok zor.O eve dönmek zaten zor.bir de o durumu etraf daha zor hale getiriyor.Allah size eş ve iş versin inşallahAllah razı olsun
İş bulursan çocuğa kim bakacak diyorlar bir okula birakip 1 2 saat bakacaklar yani ama bakamazmis annem çok bunalmış
Annem baktı hepsine anneleri çalıştığı içindiğer yeğenlere kim bakıyor?
İş bulurum ama bin tane sorun çıkacak zaten dulsun vs lafları başladı bileIs bulun acilen .Kimseyi dinlemeyin .
Amin oğluma ve bana iyi olacak biri olsun yeterValla çok üzüldüm ya.İnşallah karşınıza halden anlayan çocuğunuza baba olabilecek biri çıksın.Çok zor.O eve dönmek zaten zor.bir de o durumu etraf daha zor hale getiriyor.Allah size eş ve iş versin inşallah
Hicbirsey olmaz .Sehir efsanesi o dulsun mulsun herkesin ailesinde var .Aşın bunlari.İş bulurum ama bi tane sorun çıkacak zaten dulsun vs lafları başladı bile
Malesef ona takılı kaldılarHicbirsey olmaz .Sehir efsanesi o dulsun mulsun herkesin ailesinde var .Aşın bunlari.
Annem baktı hepsine anneleri çalıştığı için
Edemedim tek kuruş yardım alamadım babamı da bir şekilde engelliyorlarçocuğa nafaka talep ettiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?