Kızkardeşim ve annem

Ber ra

Kanadım ol...
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
3.008
3.762
63
Bildiğiniz üzere boşanma aşamasında 1 çocuklu bir kadınım
1 abim 2 kız kardesim 1 erkek kardeşim var
Büyük kızkardeşim üniversite yi okumaya çalışıyor (okulu cok seviyordu ama nişan atma vs olayı oldu)
Büyük kız kardeşim sürekli beni azarlıyor
Mutfak ve ev işini tamamen bana yıktılar yapmayınca on saat surat asıp laf çarpıyorlar
Oğlumu sürekli eleştiriyorlar vs
Kızkardeşim dün 3 yegenime ve diğer kardeşlerime anneme hediyeler almış
Bana oğluma ce gelinlere almamış çok kırıldık 3 müzde
Evvelsi gün bir soruya cevap verdim 10 dk yorum yaptı nerden bilecen sen attın vs vs diye
4 5 gün önce bir film konuşuyoruz ben izledim dedim
Hadi anlat o zaman hadi vs diye tutturdu beni bozmaya çalıştı
Bugün gündeydik dönüşte butik e girdik aynı tuniki denedim diye 15 20 dk azarladı hep beni taklit ediyon vs diye

Annemse diger 3 torununa herseyi alirken benim oğlum gelince bakkal market yasağı getirdi oğluma kimse almasın bıraksın vs diye
Fatura fazla geldi diye bize laf soktu vs.
Ben neden böyle yapıyorsunuz diyince bana nankör kursaksiz deyip kustuler 3 4 gün
Sürekli eleştiri baskı altındayım
Hemen evlenmeyi düşünüyorum çünkü dayanabilecegimi sanmıyorum
İşe gitmem kursa gitmem imkansız çünkü karşı çıkıyorlar
Çok bunaldim ve kırgınım
Oğlum oynayalım diye ağlıyor du sürekli oğluma kızdılar

Allah razı olsun
İş bulursan çocuğa kim bakacak diyorlar bir okula birakip 1 2 saat bakacaklar yani ama bakamazmis annem çok bunalmış

Çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Ama bu kadar psikopat olabilirler mi? Belki sizin de onları oldukça rahatsız eden tavırlarınız vardır. Bilemedim. Babanız hayatta mı?

Çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Ama bu kadar psikopat olabilirler mi? Belki sizin de onları oldukça rahatsız eden tavırlarınız vardır. Bilemedim. Babanız hayatta mı?
Hayatta ana evde duramıyor işi dolasıyla bunu bende düşündüm ama ne bileyim çok kirilyorum bunlar sadece bir kaçı

Allah razı olsun
İş bulursan çocuğa kim bakacak diyorlar bir okula birakip 1 2 saat bakacaklar yani ama bakamazmis annem çok bunalmış
Valla çok üzüldüm ya.İnşallah karşınıza halden anlayan çocuğunuza baba olabilecek biri çıksın.Çok zor.O eve dönmek zaten zor.bir de o durumu etraf daha zor hale getiriyor.Allah size eş ve iş versin inşallah

Amin oğluma ve bana iyi olacak biri olsun yeter

Annem baktı hepsine anneleri çalıştığı için

sen niye bu kadar ağır geldin ki. yazık çocuğunuza üzüldüm.
valla evlenip kurtulayım diye düşünmeyin zira siz kendinizi kurtarmadıktan sonra bir zindandan bir zindana olur.
bağımlı olacağınız bir erkek ananızdan farklı olmaz.
mutlaka işe girin kendi düzeninizi kurmaya bakın.

ufacık sabinin günahına giriyorlar sanki kendi kanından değil nasıl bir vicdan bu

Evlenmek çözüm değil. Hele aman buradan kurtulayım diye evlenmek çılgınlık olur. Erkek milletine güven olmaz. İş bulmak sizin için en doğrusu olacaktır. Oglunuzun psikolojisi böyle bir ortamda bozulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…