Edemedim tek kuruş yardım alamadım babamı da bir şekilde engelliyorlar
Bir avukat tutmam lazım malesef param yokbabanıza gerek yok.
avukatınız yok mu? daha boşanmamışsınız nafaka isteyin hala şansınız var.
Bir avukat tutmam lazım malesef param yok
Onlarda ücret aliyormuş galiba ama yinede bakayımbarodan talep edin.
ssk nız yoksa geliriniz yoksa baro avukat atıyor.
mutlaka yarın ilk iş bulunduğunuz ilin barosuna gidin.
Eşim işçi ve borcum var demiş 60.000 tlEşinizin durumu nasıl ? Bağışlasın ve tazminat ve artı iş bulursanız bir eve çıkabilir misiniz ?
Eşim işçi ve borcum var demiş 60.000 tl
Ben 25.000 biliyorum ama fazlaymis galibaKime demiş? Kanıtlamış mı borcu olduğunu?
Onlarda ücret aliyormuş galiba ama yinede bakayım
Ben 25.000 biliyorum ama fazlaymis galiba
Amin inşallahÇaycılık yapabilirsiniz merdivenden ziyade. Telefonlara bakabilirsin. Bulunduğun yerdeki kaymakamlık ve belediyeye gidip erzak ya da para yardımı talebinde bulunabilirsin. Kreş/anaokulu çağında ise kaymakamlık ya da belediyelerim kontenjanından faydalanabilirsin. Allah yolunu buldurur, sen eğilme yeter.
Kendimi gördüm sende. Allah yardımcın olsun. Çözümü yok sanırım bende aynı durum içindeyim. Annem çok titiz en ufak daginikliga katlanamaz. Akşama kadar ev temizlenir. Yapamazsam söylenir. Bizimkiler alır çocuğa sagolsunlar ama annem onuda yüzüme vurur bazen. En ufak şeyde sinirlenir evden kovmaya kadar herşey söyler. Bende çok bunaldım bu durumdan. Çocuğa baksam ev isi kalıyor. Evi yapsam çocuk durmuyor. Kız kardeşim o da çok tembel. Olan bana oluyor. İs bulayım desem aynı sorunlar çocuğa bakamaz. Daha geçen gün bı ev temizliğine gitcektim ben bakamam dedi. Ne yapacağım bende bilmiyorum. Bekarken bile çalıştığımda evde de yardım et derdi ki akşamın 10 unda eve gelirdim. Allah bize yardım etsin malesef çözüm yolu sunamiycam cnm. Allah büyüktürBir süre daha sabretmeye çalışacağım bir nevi mecburum iş ve para yok
İş arıyorum ama 28 veya 26 yaş altı sınırı koymuşlar hep ilanlara
Vasıflı arıyorlar birde
Merdiven silme işini de düşündüm ama belimde duzlesme var ve biraz agir iş görsem kitleniyorum
İş arayışına devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?