Kızkardeşim ve annem

Eşinizin durumu nasıl ? Bağışlasın ve tazminat ve artı iş bulursanız bir eve çıkabilir misiniz ?

Çok üzüldüm oğlunuza ya kendimi yerinize koydum da oturup ağlardım biliyorum takip ediyorum konularınızı
Ama alttan almayın siz alttan aldıkça tepenize cıkarlar
Bir iş bulun çalışın çocuğunuzu da kimseye ezdirmeyin

Kimseyi dinleme. Lütfen ama lütfen bir iş bul. Biraz dişli ol. Bir işe kabul edildiğin vakit onlara söylersin. Yoksa daha bu lafları katlanarak yiyeceksin. Ana baba da olsa Allah muhtaç etmesin, bilirim. Böyle lafla bilmem neyle ömür geçmez. Oğlunu nasıl geçindirme düşünüyorsun?

Koca kadınsın. Dulsam dulum ne var yani diyemiyor musun? Çalışmak zorundasın, başka yolu yok. Mahkemeniz ne aşamada bilmiyorum ama neden nafaka istememiyorsun? Anlamadım ve çok gerildim. Hassas olduğum konular.

canım ...
yagmurdan kacarken doluya tutulma
ben olsam acil iş bulur tum paramın yola dadı veya krese gıdecegını bılsemde gırer calısırdım

su donemde aılen malesef yanında degıl
oglun ıcın bunu yapman gerekıyor

Cok üzüldüm çocuğunuz icin ama kimle evlenecksiniz, birileri aracı olacak suanki durumdan farkli mi olacak belki katlanarak artacak şiddet.
Kendi yolunuzu yuvanızı kurmaya bakın. Gerekirse çocuğunuza birdaha kötü davrandilarinda sinir krizi gecirin.

Ailende belki bu sürece alışmaya çalısıyordur biraz daha zaman tanı. Mecburen alışana kadar biraz daha pozitif ol. Zamanla onlarda sindirirler merak etme.

Bir süre daha sabretmeye çalışacağım bir nevi mecburum iş ve para yok
İş arıyorum ama 28 veya 26 yaş altı sınırı koymuşlar hep ilanlara
Vasıflı arıyorlar birde
Merdiven silme işini de düşündüm ama belimde duzlesme var ve biraz agir iş görsem kitleniyorum
İş arayışına devam ediyorum

Ne olursa olsun bir iş bulup çalışın. Çocuğunuzu kreşe verin ve annenizin evinde kalmaya devam edin. Elinize kalan para az da olsa aile bütçesine katkıda bulunursanız annenizin kardeşlerinizin çenesi bir nebze olsun kapanır. En azından kalacak yeriniz olur söylenen laflara da kulaklarınızı tıkayın evladınız için.İlerde daha iyi iş imkanınız olursa ayrı eve çıkarsınız. Kısmetinizde varsa hayırlı biriyle de evlenirsiniz.

Çaycılık yapabilirsiniz merdivenden ziyade. Telefonlara bakabilirsin. Bulunduğun yerdeki kaymakamlık ve belediyeye gidip erzak ya da para yardımı talebinde bulunabilirsin. Kreş/anaokulu çağında ise kaymakamlık ya da belediyelerim kontenjanından faydalanabilirsin. Allah yolunu buldurur, sen eğilme yeter.

Amin inşallah

Kendimi gördüm sende. Allah yardımcın olsun. Çözümü yok sanırım bende aynı durum içindeyim. Annem çok titiz en ufak daginikliga katlanamaz. Akşama kadar ev temizlenir. Yapamazsam söylenir. Bizimkiler alır çocuğa sagolsunlar ama annem onuda yüzüme vurur bazen. En ufak şeyde sinirlenir evden kovmaya kadar herşey söyler. Bende çok bunaldım bu durumdan. Çocuğa baksam ev isi kalıyor. Evi yapsam çocuk durmuyor. Kız kardeşim o da çok tembel. Olan bana oluyor. İs bulayım desem aynı sorunlar çocuğa bakamaz. Daha geçen gün bı ev temizliğine gitcektim ben bakamam dedi. Ne yapacağım bende bilmiyorum. Bekarken bile çalıştığımda evde de yardım et derdi ki akşamın 10 unda eve gelirdim. Allah bize yardım etsin malesef çözüm yolu sunamiycam cnm. Allah büyüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…