Kızkardeşim ve annem

işkura da başvurun mutlaka.

Kıyamam çok üzüldüm inanın

Evlilik çözüm değil eşiniz ya iyi çıkmazsa?
Derhal işe girin, derhal. Oğlunuzu da alıp çekip gidin. Bir daha ne torunlarının, ne de sizin yüzünüzü görsünler. Telefonlara bile çıkmayın. Çıkarsanız da laf çarpın ne o hizmetçiniz gitti mi, kursaksız birini daha fazla beslemeyeceğinizi düşündüm vs deyin. Böyle kıymete binersiniz. Ama lütfen oğlunuzun da ruh sağlığı için o evden gidin. Ben olsam asla yüzünü göstermezdim asla

Malesef ona takılı kaldılar

Umrunda bile olmadın. Çocuğun için güçlü durman lazım. İş bul evini ayır, çocuğunu da bakıcı ya da kreşe ver. Bildiğim kadarıyla devlet boşanmış annelere kreş yardımı veriyor. 1+1 ev de sana yeter.
Bunları yapmak zor değil sadece gerçekten istemen lazım.

Allah razı olsun
İş bulursan çocuğa kim bakacak diyorlar bir okula birakip 1 2 saat bakacaklar yani ama bakamazmis annem çok bunalmış
Ya oğlun kaç yasinda canım, devletin anaokulları var,36 ay sonrasini alıyorlar, ücrette odenmiyor...
Sen bir an evvel iş bul, oglani krese ver...

Şunu unutma, """"Yağmurdan kaçan doluya tutulur""""

Ya oğlun kaç yasinda canım, devletin anaokulları var,36 ay sonrasini alıyorlar, ücrette odenmiyor...
Sen bir an evvel iş bul, oglani krese ver...

Şunu unutma, """"Yağmurdan kaçan doluya tutulur""""
5 ana okuluna yazdiracam

Yorumların hepsine baktım.

Hala boşanma davasi acmamissin, eşinden gelip seni almasını bekliyorsun, gelir beni alır diye ümidin mi var...

Eğer böyle bir ümidin yoksa neyi bekliyorsun, baro ücretsiz avukat veriyor yazmış herkes, hala diyosun ki ücret aliyorlar, bende tekrarlayayım """"barodan avukat talebi ücretsiz""""" neden gidip başvurup bir an evvel bosanmiyosun?

Boşanma gerçekleştikten sonra, nafakanı alırsın, sen de gider çalışırsın, oğlunuza anaokuluna verirsin ayri eve çıkarsın kimsenin lafını sözünü çekmezsin..

Ailenin sana yaptığı da psikolojik baskı, sanirim ayrılmandan seni sorumlu tutup suclu buluyorlarki sana böyle davranıyorlar, madem bize mecbur, her işi yapsın, her lafımizi yutsun zihniyetindeler..

Ayakların üstünde durmadan sakın evlenme, ya okul oku, ya işe gir...

Çocuğuna ailen bakmiyorsa, anaokulu da tam gün almıyorsa aynı yerde oturuyirsaniz gerekirse kv gotur çocuğunu, gündüzleri o baksın, aksamlari al...

Annen kızkardeşin bile olsa kimsenin lafını sözünü çekmek zorunda değilsin...

Resti çekin ve evinizi ayırın .
Izin vermiyorlar filan da demeyin kemdi hayatınız gerekirse kötü ayrılın ama ayrılın .

Yanlıs evliliklere iten boyle zihniyetli aileler işte bir kızı bir torunu evine sığdiramaz yaziklar olsun.
Sabredeceksin ve iş bulacaksin acil..Babanla konuş cocuk bak mesela bir evde..belki yavrunu da kabul ederler..

Yanlıs evliliklere iten boyle zihniyetli aileler işte bir kızı bir torunu evine sığdiramaz yaziklar olsun.
Sabredeceksin ve iş bulacaksin acil..Babanla konuş cocuk bak mesela bir evde..belki yavrunu da kabul ederler..
Dün bir kadini aradim, yenidoğan bebeğime bakması için,bana ben bı yer buldum 6-7 aydır dedi...merak ettim sordum..kimin çocuğuna kaç paraya bakıyor diye..Bir kadinin 3 çocuğuna 2200 TL ye bakiyirmus...valla bana göre çok iyi...memur maaşı gibi aylık aliyor kadin

Özellikle 1 den fazla çocuğu olanlar bakıcı bulmada sıkıntı cektigi için kesenin ağzını açıyor...

Bosansa, nafaka alsa, birde böyle bir yer bulsa, kocasının da annesinin de evindeki halinden daha iyi durumda olur..

Kalkip yeni bir başlangıç için adım atmak bu kadar mı zor ki 2 aydır bekliyor konu sahibi???

Çok üzüldüm cidden Rabbim yardımcınız olsun ama kurtulmak amaçlı evlilikte mantıklı bir çözüm değil.

Canım 2 ay oldu ya..2 aydır barodan avukat ücretsiz diye bangır bangır bağırıyoruz

Daha neyi bekliyorki anlamış değilim..
Konu sahibinin psikolojisi bozuldu bence annesi gilde
Rahat vermiyorlar kafasini toplayamiyor
Havalar da sicak
Evden çıkamıyor mu anlamadim
Ama evet haklisin canimm artik biz olsak 1 saniye durmazdik sanırım
Benimde genelde param olmaz kocam kartlarima el koydugundan dolayi
Savurganmisim....

Valla ben buradan daraldım, hala harekete geçmemiş olmasindan dolayı.

Ya kıyamam sana ve çocuğuna neden böyle yapıyorlar kendi çocuklarına ve torunlarına hemen iş bul asgari ücretli bir eve çık kreşler çok pahalı değil artık aylık 140 liraya bile var eşinden nafaka iste çocuğa bakmak zorunda sonuçta borç morç yemezler.
Küçük de olsa sobalı falan bir eve çık kurtar kendini çocuğun da psikolojisi bozulacak inşallah bir iş bulursun.
Ne mezunusun ?

Ne biçim aile yahu. Biz evi terk ettiğimizde annem boşanana kadar aylarca annem+4 çocuk kaldık dedemlerde, en ufak bir terslik görmedim. Bence ufak ufak iş arayın, çaycılık sekreterlik uygun meslekler mesela, giyim mağazalarında çalışabilirsiniz.

Ama lütfen oğlunuzu öyle bir ortama uzun süre mahkum etmeyin. Siz yine idare edersiniz ama onun psikolojisi mahvolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…