- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Bir süre daha sabretmeye çalışacağım bir nevi mecburum iş ve para yok
İş arıyorum ama 28 veya 26 yaş altı sınırı koymuşlar hep ilanlara
Vasıflı arıyorlar birde
Merdiven silme işini de düşündüm ama belimde duzlesme var ve biraz agir iş görsem kitleniyorum
İş arayışına devam ediyorum
Malesef ona takılı kaldılar
Ya oğlun kaç yasinda canım, devletin anaokulları var,36 ay sonrasini alıyorlar, ücrette odenmiyor...Allah razı olsun
İş bulursan çocuğa kim bakacak diyorlar bir okula birakip 1 2 saat bakacaklar yani ama bakamazmis annem çok bunalmış
5 ana okuluna yazdiracamYa oğlun kaç yasinda canım, devletin anaokulları var,36 ay sonrasini alıyorlar, ücrette odenmiyor...
Sen bir an evvel iş bul, oglani krese ver...
Şunu unutma, """"Yağmurdan kaçan doluya tutulur""""
Konu sahibinin maddi imkanı yok canım çalışmıyorResti çekin ve evinizi ayırın .
Izin vermiyorlar filan da demeyin kemdi hayatınız gerekirse kötü ayrılın ama ayrılın .
Ise girmeli o zaman , nafaka da alıyorsa eğer güzel güzel geçinebilir.Konu sahibinin maddi imkanı yok canım çalışmıyor
Bosanma davasi acamadi henüz parasi yok diye devletin avukatlarina bakcakmis ucret almiyor ya onlarIse girmeli o zaman , nafaka da alıyorsa eğer güzel güzel geçinebilir.
Yanlıs evliliklere iten boyle zihniyetli aileler işte bir kızı bir torunu evine sığdiramaz yaziklar olsun.Bildiğiniz üzere boşanma aşamasında 1 çocuklu bir kadınım
1 abim 2 kız kardesim 1 erkek kardeşim var
Büyük kızkardeşim üniversite yi okumaya çalışıyor (okulu cok seviyordu ama nişan atma vs olayı oldu)
Büyük kız kardeşim sürekli beni azarlıyor
Mutfak ve ev işini tamamen bana yıktılar yapmayınca on saat surat asıp laf çarpıyorlar
Oğlumu sürekli eleştiriyorlar vs
Kızkardeşim dün 3 yegenime ve diğer kardeşlerime anneme hediyeler almış
Bana oğluma ce gelinlere almamış çok kırıldık 3 müzde
Evvelsi gün bir soruya cevap verdim 10 dk yorum yaptı nerden bilecen sen attın vs vs diye
4 5 gün önce bir film konuşuyoruz ben izledim dedim
Hadi anlat o zaman hadi vs diye tutturdu beni bozmaya çalıştı
Bugün gündeydik dönüşte butik e girdik aynı tuniki denedim diye 15 20 dk azarladı hep beni taklit ediyon vs diye
Annemse diger 3 torununa herseyi alirken benim oğlum gelince bakkal market yasağı getirdi oğluma kimse almasın bıraksın vs diye
Fatura fazla geldi diye bize laf soktu vs.
Ben neden böyle yapıyorsunuz diyince bana nankör kursaksiz deyip kustuler 3 4 gün
Sürekli eleştiri baskı altındayım
Hemen evlenmeyi düşünüyorum çünkü dayanabilecegimi sanmıyorum
İşe gitmem kursa gitmem imkansız çünkü karşı çıkıyorlar
Çok bunaldim ve kırgınım
Oğlum oynayalım diye ağlıyor du sürekli oğluma kızdılar
Canım 2 ay oldu ya..2 aydır barodan avukat ücretsiz diye bangır bangır bağırıyoruzBosanma davasi acamadi henüz parasi yok diye devletin avukatlarina bakcakmis ucret almiyor ya onlar
Dün bir kadini aradim, yenidoğan bebeğime bakması için,bana ben bı yer buldum 6-7 aydır dedi...merak ettim sordum..kimin çocuğuna kaç paraya bakıyor diye..Bir kadinin 3 çocuğuna 2200 TL ye bakiyirmus...valla bana göre çok iyi...memur maaşı gibi aylık aliyor kadinYanlıs evliliklere iten boyle zihniyetli aileler işte bir kızı bir torunu evine sığdiramaz yaziklar olsun.
Sabredeceksin ve iş bulacaksin acil..Babanla konuş cocuk bak mesela bir evde..belki yavrunu da kabul ederler..
Konu sahibinin psikolojisi bozuldu bence annesi gildeCanım 2 ay oldu ya..2 aydır barodan avukat ücretsiz diye bangır bangır bağırıyoruz
Daha neyi bekliyorki anlamış değilim..
Valla ben buradan daraldım, hala harekete geçmemiş olmasindan dolayı.Konu sahibinin psikolojisi bozuldu bence annesi gilde
Rahat vermiyorlar kafasini toplayamiyor
Havalar da sicak
Evden çıkamıyor mu anlamadim
Ama evet haklisin canimm artik biz olsak 1 saniye durmazdik sanırım
Benimde genelde param olmaz kocam kartlarima el koydugundan dolayi
Savurganmisim....
Canım 2 ay oldu ya..2 aydır barodan avukat ücretsiz diye bangır bangır bağırıyoruz
Daha neyi bekliyorki anlamış değilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?