• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızla erkek gerçekten arkadaş olamıyormuş

Abi kardeş gibiydik deyip cinsel hayatımızı bile konuşuyorduk demeniz çok absürt geldi, kaç kişi erkek kardeşi ile oturup cinsel hayatını konuşur ki.

Benimde lisede karma bir grubum vardı, gayet güzel sohbet ederdik bir süre sonra grupta ki erkekler teklif etmeye başladı o yüzden ben kadın erkek arkadaşlığına çok inanmıyorum evet vardır güzel dostluklar yok değil ama şu da bir gerçek ki ateş ile barut çok da yanyana olmuyor.

Sizin arkadaşlık ilişkiniz de kantarın topuzu kaçmış arkadaşlıktan sevgililiğe evrilmiş (bu şekilde evlenen bir sürü insan var) gayet normal ama anormal olan sizin sevgili olmak gibi bir isteğiniz yoksa açık kapı bırakmayacaktınız, Ahmet size açıldığında ben sana o gözle bakmadım davranışlarımı yanlış yorumlamışsın kusura bakma demenizdi aksine sizde duygularına karşılık vermiş sonra da bahane üretmeye başlamışsınız

Benim de üniversite yıllarından bir yakın arkadaş anım var. Alkol alıp dertleştiğimiz bir gün beklenmedik şekilde bitti 😂
Sonra anladım ki erkekler genelde hoşlandıkları kızla yakın arkadaş oluyor. Erkek arkadaşlarla sınır çizmeyi 20 yaş civarı çözdüm ben de. Bir daha hiç böyle vukuatım olması. Bazen de çizmek istemezsin yani. Bu kadar komplike hale getirilecek konular değil. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran ama Ahmet’i kendine yara bandı yapma. Egonu tatmin etmek için de kullanma. Karşındakinin de insan olduğunu hatırla empati duygunu geliştir. Cinsel çekim yok hoşlantı yok sadece iyi geliyor diye çocuğa öyle ümit verilmez.

Sizin sınırınız yok,normal kız arkadaşlara bile kolay kolay cinsel hayat anlatılmaz siz kanka ayağına erkeğin önüne taşıp dökülmüşsünüz.Bu yanlış.......Erkekten arkadaş olur, sınırlarını korursan,Kendini bilir oradan oraya savrulmazsan düzeyli düzgün arkadaşlar edinirsin.....

Siz baslangicta "Zaten olmayacak, Ahmet arkadasliktan iliskiye gecisi igrenc buluyor, imkansiz ask" gozuyle baktiginiz icin sizi heyecanlandirmis bu durum bence. Her sey belirsiz, ufak tefek flortlesmeler, ama ortada bir sorumluluk yok; sadece heyecan var, umut etme var, beklenti var.
Sonra Ahmet size acilip is ciddiye binince gercek hislerinizi ancak fark edebilmissiniz. Bunu az cok anlayabiliyorum, ama Ahmet'in size karsi hisleri varsa o anlamayabilir bunu tabii ki.
Kaldi ki bence zaten hicbir zaman "kardes gibi" olmamissiniz. Cinsel hayatinizi rahat rahat anlattiginiz hicbir erkek size sadece arkadas gozuyle bakmaz. Hele o yaslarda. O yuzden bana kalirsa bu duruma bir arkadas kaybi olarak bakmayin, istedigini alamayinca cirkeflesen bir erkek kisisi var karsida sadece. Hisleri gercek midir degil midir bilemem ama, tavirlari hos degil. O gelse bile ben arkadasligimi(?) devam ettirmezdim mesela sizin yerinizde olsam.

Çok yakın dostum üniversite zamanında bir çocukla ölümüne kankayız modundan, sevgili moduna geçip, olaylı bir şekilde ayrılmışlardı…

Sizinki arkadaşlıktan çok laçkaya dönmüş. En yakın kız arkadaşlarımla bile yatak odası konuşmam.

Konuyu okurken bunlar Ahmetle bir yola çıkar Ahmet ilk tartışmada bildiği herşeyi ortaya döker dedim 😂
Hiç şaşmaz, Ahmet ne kadar düzgün bir insan olursa olsun cinsel hayatinizi bile bilen bir insanla olmaz zaten.
Ayrıca kız erkek farketmez cinsel hayatınızı neden anlatıyorsunuz onuda anlamadım.
Sana bir tavsiye bizim toplumda bekar insanın cinsel hayatı var ise o yemek bir gün pişirilip önüne konur anlattıklarınız tarafından.
Biz daha yeni insanların cinsel hayatlarının var olabilecegini fark etmiş ama bunu hala malzeme olarak kullanmaktan vazgeçmemiş bir toplumuz.
Burada hergün okuyoruz sevgilim aileme söyleyecekmiş, kuzenim aileme söyledi vs. haberlerini.
Sizin o aklınızdaki herkesin cinsel hayatina herkes saygı duymalı rahatlığını ancak bizim çocuklarımız yaşar o yüzden bu kişi Ahmet bile olsa bir daha anlatmayın.

Benim de üniversite yıllarından bir yakın arkadaş anım var. Alkol alıp dertleştiğimiz bir gün beklenmedik şekilde bitti 😂
Sonra anladım ki erkekler genelde hoşlandıkları kızla yakın arkadaş oluyor. Erkek arkadaşlarla sınır çizmeyi 20 yaş civarı çözdüm ben de. Bir daha hiç böyle vukuatım olması. Bazen de çizmek istemezsin yani. Bu kadar komplike hale getirilecek konular değil. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran ama Ahmet’i kendine yara bandı yapma. Egonu tatmin etmek için de kullanma. Karşındakinin de insan olduğunu hatırla empati duygunu geliştir. Cinsel çekim yok hoşlantı yok sadece iyi geliyor diye çocuğa öyle ümit verilmez.
Eee kadınlar da öyle.bu konuda ihalenin erkeklere kalmasını haksız buluyorum.erkeklerle ilgili yapılan hiçbir genellemeye de katılmıyorum bu konuda.bazı durumlar doğru olabilir ama bu durumlar bazı kadınlar için de doğru ya da yanlış.cinsiyet değil karakter meselesi.çok duygusal, tek eşliliğe inanan erkekler de var.cinsel isteği oldukça düşük erkekler de var.bunun tam tersi kadınlar da var.

Çok yakın dostum üniversite zamanında bir çocukla ölümüne kankayız modundan, sevgili moduna geçip, olaylı bir şekilde ayrılmışlardı…

Sizinki arkadaşlıktan çok laçkaya dönmüş. En yakın kız arkadaşlarımla bile yatak odası konuşmam.
Gidip adamın kucağına oturup sonra benimle ilgili cinsel beklentisi var demekle aynı şey bu 🤣🤣.kadınlar için de farklı olduğunu düşünmüyorum.

Yani saçmalamayın lütfen :D bu kadar sana ilgi gösterip sonra ''aaa benden hoşlanıyormuş hiç beklemiyordum'' tavırları tam bir show bence. Bal gibi de ilgisinin farkındaydın. Ahmette az değil pusuya yatmış anı kollamış ama hatanın en büyük payı senin. Anladığın an kesecektin konuşmayı.

Ben mi çok dar kafalıyım bilmiyorum ama bir genç kadının, erkek arkadaşı ile nasıl cinsel hayatlarını konuşabildiğini anlamıyorum. Hani birazda özelimiz olsun bence.

Ayrıca iki ciddi ilişkiyi hangi yaşa sığdırdınız? Ortalama yirmi yaşında filansınız.

Adamla dalga geçer gibi önce heyacan duyup, sonra yok olmaz dersen, adamda ağzına geleni söyler, bence haklı.

birbirinizin geçmişinizi bu kadar bildiğiniz insanla hayatta olmaz bu sürekli sorun olur şimdi olmasa bile sonra ya da sende olmasa bile onda olur. daha ilk kavgada bile bu konu olmuş. sağlıklı bi ilişki olacağını sanmıyorum
aslında arkadaşlıktan evliliğe giden ve çok da iyi anlaşan tanıdıklarım var ama siz biraz fazla sınır aşıp her şeyi anlatmışsınız.
ama zaten siz de içim almıyor falan demişsiniz çocuk sizi severken görüşmeyi kesmekten başka yapacak bi şey yok.

hanımlar selam ben üniversite ikinci sınıf öğrencisiyim hazırlık yılından itibaren en yakın arkdaşım olan bir erkek var. İsmine ahmet diyelim. Ahmetle 2.5 yıldır birbirimizin gerçekten en yakın arkadaşıyız. Birbirimizin her türlü olayını biliriz hatta yerii geldiğinde hemcins arkadaşlarımdan daha rahat konuşabiliyorum özelimi onunla. bu 2.5 yıl boyunca o ve ben birbirimzi sevgilillerimizle tanıştırdık, flörtlerimizden bahsettik ve hatta birbirimizin cinsel hayatına kdar her şeyi biliyoruz. bu zmaana kadar hayatıma giren hiç kimse ahmetten rahatsız olmadı çünkü arkdaşlığımız hep seviyeliydi ve kardeş gibi olduğumuz dışardan çok belliydi. sadece etrafımızdakiler değil dışardan gören bir göz bile bizi romantik bir iliişki olarak düşünmezdi. ahmetin bana arkdaşını ayarladıpı dönemler oldu. ailelerimizle tanıştık beraber vakit geçirdik ve hiçbir zaman altında art niyet yoktu. ahmet ikili ilişkiler konusunda çok keskin fikirleri olan biriydi onun için bir arkadaşlığın sonradan sevgililiğe dönmesi gibi durumlar çok mide bulandırıcıydı hep. arkdaşlık sürecimiz boyunca ahmetin uzun süreli ya da derin ilişkileri hiç olmadı ama ben iki ciddi ilişki geçirdim ve ikisi de çok travmatik sonlandı. bu ilişkilerimle ben yurtduşuna gittim hediyeler aldım korkunç kavgalar ettim ve her olayın sonunda soluğu ahmetin yanında aldım. her türlü duygumu onunla paylaşıyordum. bu ilişkilerimden bir tanesi ayrıldığımızda bizi barıştırmaıs için ahmete yalvardı çocuk öylr bir güven veriyordu.
Gelgelelim bu sene ne olduysa oldu. Normalde kalabalık bir arkadaş grubundaki daha iyi anlaşan o ikiliyken artık sadece ikimizin kaldığı bir döneme geçtik ve bu süreçte ahmetle o kadar çok başbaşa vakit gerçirdk ki artık buluşmalarımız date gibi geçiyordu. hesap ödemeler iltifatlar ahmetten hiç beklemdiğim bir tavır görüyordum. duygusal boşlukta olduğum bu döbemde bu ilgi bana çok iyi hissettirdi artık daha farklı bir heyecanla hazırlanıyordum onunla buluşmalara. yien de durumumun farkında olduğum için ona bu hislerimden bahsetmeyi hiç aklımdan geçirmedim. zaten ahmetin bu hislerimin farkına varacapı anda benden anında uzaklaşacağına o kadar emindim ki böyle hşssettiğim için utanıyordum. bir gün yine vakiit geçirdiğimiz bir günün ardından hiç beklemediğim bir anda ahmetten ilanı aşk aldım. neye uğradığımı şaşırdım çünkü ondan hiç beklemediğim bir hamleydi hiç bunu hissettirmedi. benim dilim tutudldu ama o an hislerinin çok da karşılıksız olamdıpını söyledim. görseniz var ya çocuk gibi sevindi onu hiç böyle görmemiştim. beni çok mutlu edeceğini, bana hak ettiğim güzellikte bir ilişki yaşatacağını söyleyip durdu ki ben eminim ki yaşatırdı zaten kzı düşkünü bir tip hiç olamdı çok efendiydi her zaman. çok keyiffli bir akşam geçirdik elimi tuttu ilk kez ve zamana bırakmak istediğimize karar verdik.
her şey güzel gidiyordu ama ben onu bşr türlü arkadaşım kategorisinden çıkartamıyordum ona dokunurken tuhaf hissediyordum öpemiyordum bile çünkü bir türlü içim almıyordu ama zaten onun da bu konuda bir acelesi yoktu hep hazır olmamı bekledi. uzak kaldığımız bir akşam tüm bunları düşündüm ve ona karşı hislerimin hiçbir zaman buradan öteye evrilemeyceğine karar verdim. onunla bu düşüncelerimi paylaştığımda çok sert bir tepki aldım. neden baştan söylemedin diye beni azarladı. eski ilişkilerimden dem vurdu ve bana "seni aldatsam kıymetli olurdum" "iğrenç tiplere şans veriyorsun bana vermiyorsun" gibisinden bel altı cümleler kurdu. üstelik iki gün önce bana eski ilişkielrime bu kdaar hakim olmasının onun için problem olmadığını ve asla konusunun açılmayacağına dair sözler vermişti ama dhaa ilk kavgadan beni geçmişimden vurdu. yine de vaatler vermeye devam etti zmana bırakmak istediğini söyledi ama benim içim asla ısınmıyor çünkü ben ilişkilerimde cinselliğe ve ten uyumuna önem veriyorum ve kardeşim dediğim birine bu şekilde asla yaklaşamam.
Kesinlikle onu reddettim ve o bunun ardından çok agresifleşti çok aşırı tepkiler verdi öyle ki ben ve arkadaşlarım adına endişelendik. şu an napmam gerektiğini bilmyiroum en yakınımı kaybettim ve o çok perişan bir halde. ben de çok ağladım çok üzüldüm ama o aşk acısı çekiyor triplerindeyken ben arkdaş kaybıma üzülüyorum. bana eski sevgilisiymişim gibi davranıyor bundan da rahtszı oluyorum.
onunla arkadaşlığımı bri daha kimsede bulamam bundan sonra sizce o ne yapar ve ben napmalıyım????????????
En son okuduğum kitap aklıma geldi.Dostluk tüm mevsimlerin adıydı diye bir kitap.Orda da küçüklükten arkadaş olan kişilerin yıllarca arkadaşlığının bozulmaması ve aşka dönüşmesi anlatılıyordu.Bilemiyorum istemiyorsanız olmaz tabi.

her gün görüştüğüm arkadaşımla samimiyetin dozunu normal buluyorum. o benim için erkek bir arkadaş değil sadece bir arkadaştı birbirimizi bu 2.5 yıl boyuncca hiç kınamadık ve hiçbir densizliğimiz olmadı.
Ben hemcinsimle bile cinsellik konuşmaya çekinirim mesela herkes arkadaş diye kadın erkek yakınlık duyduğu birine cinsellik hakkında konuşmuyor. Abartmıssinız.
Siz konuştukça o hayaller kurdu belki nereden bileceksiniz.
Bi de bi söz vardır erkekler çekici bulmadıkları kadınla arkadaşlık yapmaz diye :KK76:

Son düzenleme:
Kadın Erkek samimi arkadaşlığı diyince aklıma bu geliyor

IMG_1067.webp

Kadın ve Erkek öyle mıç mıç sarılmalı birlikte kalmalı saatlerce konuşmalı arkadaşlık edemez.

Hep böyle oluyor bi taraf hoşlanıyor çünkü.

Eğer bi erkekle gerçekten arkadaş olma niyetiniz varsa çok seviyeli olmalısınız.

Yoksa hormonları çoşuyor.

Yakın kız arkadaşı olan erkekle bile aşk yaşamam. Arkadaş ayağı 🤢 illa ki değişik yerlere gidiyor.

Back
X