Kızlar aklım çok karışık :/

Ailem ne derse o yapamazsın olmaz dediler bende yol yakinken bitirdim

Vallaha hayatta hiç kimse vazgeçilmez değil.
Bugün canın olan yarın düşmanın oluyor.
Bunları da düşün.
O hayatın içine girince bana neden yaşattı diyeceksin.
Ben bunları hakettim mi diyeceksin.
Bana ne vadetmişti neler yaşattı diyeceksin.
O sevgi nefrete dönüşecek.

Nefret ediyorum zaten ondan..

onun ailesinin nasıl insanlar olduklarına bağlı bu .iyicene tanıdıysan anladıysan kafan sarmadıysa ayrılmak mantıklı .ama iyi özverili zararsız insanlarsa onlarla yasayabileceğine inanıyorsan neden olmasın faydaları bile dokunur iyi insanlarsa . .

Cnm bunu suan sorun yapiyorsan emin ol ilerdede sorun olucak ve evlilikte ask bitiyo aliskanlik oluyo ozaman hic tahammül edemezsin birde sana ailesinin sözünü dinlemeyip kör bi sekilde evlenip taaa alamanyalara kadar giden bir tecrübeli olarak söylüyorum kesinlikle ailenin sözünü dinle onlar diyorsa vardir birsey benim annem bana sen orda yapamazsin esimide bilen birisi olarak sen onunla yapamazsin kizim mutsuz olursun dedi dinlemedim geldim simdi cok affedersin köpek gibi pismanim simdiki aklim ozaman olsaydi onlarin dediklerine kulak asardim benimde sana tavsiyem bu hayirlisi olsun

Sağol canım yorumun için.. herseyin hayrlisi zaten ailemi dinlicem

Mesafeli sehirlerde yaşıyoruz canım. Ailesini n için de hiç olmadım.. tam olarak bilmiyorum onları ailem tanıyor ve bunun için olumsuz bakıyorlar

Benim amca kızım da İzmir de yaşıyordu. Anadoludan bi köylüsüne aşık oldu. Önce ilçeden ev tuttular. Ama işleri köydeydi. Gel zaman git zaman köye taşındılar. Şimdi kuzenim inek sağıyor.

Benim amca kızım da İzmir de yaşıyordu. Anadoludan bi köylüsüne aşık oldu. Önce ilçeden ev tuttular. Ama işleri köydeydi. Gel zaman git zaman köye taşındılar. Şimdi kuzenim inek sağıyor.

Köy Bu canım birsürü is var tabiki

Bence şehirde yaşıyorsanız senin için koyde yaşamak zor olur bide altli üstlü oturma sakn işin yapmican dio ya yalan eniinde sonunda yaptircak yaptrmicakda napcak anasimi yapcak cok istiosa ailesinin yanina abisi gelsin siz gidin şehire

Haklısın vallah gelsin abisi yapsın beni alakadar etmez kesinlikle. . Adam mi bulur abisi mi yapar artık ben yapamam zaten köyde.. ailemi dinledim zaten. Kendisi bilir

sadece yaz aylarında bile gitsek köye aman kızım sen yapma biz yaparız falan derler ama bakma öyle dediklerine yapmadın mı bir ton laf ederler arkandan :) öyle iş yok falan hikaye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…