Ailem ne derse o yapamazsın olmaz dediler bende yol yakinken bitirdim
Vallaha hayatta hiç kimse vazgeçilmez değil.
Bugün canın olan yarın düşmanın oluyor.
Bunları da düşün.
O hayatın içine girince bana neden yaşattı diyeceksin.
Ben bunları hakettim mi diyeceksin.
Bana ne vadetmişti neler yaşattı diyeceksin.
O sevgi nefrete dönüşecek.
Nefret ediyorum zaten ondan..
Şu an seviyorsun kızgınlıktan nefret ediyorum diyorsun.
Ama sana yazdıklarımı yaşatınca nefrete dönüşecek sevgin.
Kızlar 3 yıllık bir ilişkim var ve geçen sene sözlendim. Sözlüm askere gidicekti ve döndüğünde yaza doğru evlencektik.
Askerden geçen hafta geldi.. Bazı anlaşmazlıklar(kıyafetime karışması, aşırı kıskanç olması vs) çıktı hallettik.. izmirin bir köyünde ailesi ile beraber yaşıyorlardı.. ama Işi nedeni ile izmir merkezdeki abisinin evinde kalıyordu. Arada köye gidiyordu. Sorun ise köydeki evlerinin üstüne ev yapacaklarmış. Biz orda yasicakmışiz. Nedeni ise Babası çiftçi. Ve Sözlüm askerden gelir gelmez babası hasta oldu. SözlüM de babasının durumundan dolayi onun işini yürütmek istiyor ve köye gelmemi istiyor ben köyde asla yapamam. Is yapmıcaksın falan mutlu olcaz diyor ama kaynana ile yakın olmak istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.. Ailem de karşı bu duruma.. İzmir merkez de ev alsın kendi işi ile uğraşsin istiyorum ama babası yüzünden hersey maf oldu. Biz birbirimizi çok seviyoruz ama ailesi ile yaşamak yakın olmak istemiyorum ikimizin huzuru içindi herşey.. o kararını vermiş ve ben de kararımı verdim ayrılık kararı aldım siz olsanız ne yaparsınız ya da kayınPeder ve kaynanà ile yakın olmak olur mu bilmiyorum kafam çok karışık bir akıl verin
Hiii eminim oyledir.Babası yüzünden o da istemiyor aslnda köyde yaşamayı. .. mecburluk diyor..
Cnm bunu suan sorun yapiyorsan emin ol ilerdede sorun olucak ve evlilikte ask bitiyo aliskanlik oluyo ozaman hic tahammül edemezsin birde sana ailesinin sözünü dinlemeyip kör bi sekilde evlenip taaa alamanyalara kadar giden bir tecrübeli olarak söylüyorum kesinlikle ailenin sözünü dinle onlar diyorsa vardir birsey benim annem bana sen orda yapamazsin esimide bilen birisi olarak sen onunla yapamazsin kizim mutsuz olursun dedi dinlemedim geldim simdi cok affedersin köpek gibi pismanim simdiki aklim ozaman olsaydi onlarin dediklerine kulak asardim benimde sana tavsiyem bu hayirlisi olsun
onun ailesinin nasıl insanlar olduklarına bağlı bu .iyicene tanıdıysan anladıysan kafan sarmadıysa ayrılmak mantıklı .ama iyi özverili zararsız insanlarsa onlarla yasayabileceğine inanıyorsan neden olmasın faydaları bile dokunur iyi insanlarsa . .
Benim amca kızım da İzmir de yaşıyordu. Anadoludan bi köylüsüne aşık oldu. Önce ilçeden ev tuttular. Ama işleri köydeydi. Gel zaman git zaman köye taşındılar. Şimdi kuzenim inek sağıyor.
Bence şehirde yaşıyorsanız senin için koyde yaşamak zor olur bide altli üstlü oturma sakn işin yapmican dio ya yalan eniinde sonunda yaptircak yaptrmicakda napcak anasimi yapcak cok istiosa ailesinin yanina abisi gelsin siz gidin şehire
Ahh harikam ya
Ne diyim ki bem şimdi çok haklısın kimse istemezdi
İnşallah bu durumu çözersinizAh feracelim ah hayırlısı herseyi n ya gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?