Kızlar aklım çok karışık :/

Hı hı öyle canım çiftlik gibi işte 100 küsür hayvanları var.. Sağol canm

Ahh bu da benim hayalim işte... Keçiler, oğlaklar falan. Bazen instagramda yurtdışı köylerinde yaşayan insanları takil ederim, hayatlarına öyle özenirim ki. Ama işte iş Türkiye olunca biraz değişiyor.

Neyse, benim tavsiyem ayrılma kesinlikle, evlilik işini askıya al. Belki baba iyileşir, işinin başına döner, belki rahmetli olur tarlaları satarlar kimse bilemez.

Gerçi bıgün iyileşse yarın gene güçten düşecek, size gene köy yolları görünecek.

Evlendikten sonra da çıkabilirdi bu bağ bahçe işi.

Sevgilinizin ağabeyi var demişsiniz. O niye gitmiyor babaya yardıma?

Bence acele karar vermeyin, evlilik işini sürüncemeye alın, ilişkinize devam edin. Yoksa her türlü siz mutsuz olacaksınız.

Abisi var o da merkezde yaşıyor eşi ile beraber.. abisi ni örnek gösterdim abim koyde yapamaz o koy işlerinden anlamıyor dedi

Ben bunların baştan planlandığını düşünüyorum açıkçaksı.
Zaten daha evvelde bu konuda bir ayrılık yaşanmış.
Abi anlamaz şehirde yaşıyacak nişanlınla sende tarla tapan davar peşinde gençliğini çürüteceksin ama yarın öbürgün babamın malı deyip bide ortak çıkacaklar.
Baştan beri planları bu yöndeydi zamanla iş ilerledikçe ikna ederim benden kopamaz diye düşündü bence nişanlın

Ya bu adam hiç mi iyileşme z çocuk askerden yeni gelmiş hemen hasta etti kendini bence oyun oynuyor oğlu ile

Aynen öyle ben de öyle düşünüyorum canım abisinin zaten işi var koy isinden anlamıyor

Nişanlınızın mesleği yok mu?

Şehir hayatına alışmış rahat kızlarımız buna bende dahil köyde yapamayız. Oralarda herşey suç olur tek başına bakkala bile gidemezsin hemen laf çıkar . Sozlun zaten kiskancmis olacakları düşün. Kayinvalideyle altli ustlu bırak köyü en modern ilde bile olmaz. Uzak olmak her zaman en guzelidir.
Esinle bi yere gitsen ailesine hesap ver , arkadasinla görüş hesap ver hayatın hesap vermekle geçer.
Bence bitirmelisin .
Aksi halde bi hayli zor günler seni bekliyor olacak .

Maalesef öyle olcak ne kadar mutlu olcaz is yapmicaksin dese de ben yapamam yani..

Elektrk mezunu.. Elektrik birde guvenlikçi 2 tane işi var kalkmis çiftçilik le ugrasck
Bence nişanlınız ile sakin bir şekilde konusmayi deneyin. Size deger verdiğini soylediniz. Sizi anlayacağını dusunuyorum. Suan babasi hasta diyorsunuz. Kendisini ailesine karsi sorumlu hissediyor. Bu da cok normal ve guzel bir duygu aslinda. Onu anladiginizi, ailesini dusunmesinin güzel bir sey olduğunu ama yakinda sizinde bir aile olacaginizi ve onceliginizin birbiriniz olmasi gerektigini soyleyebilirsiniz. Sehirde yasarsaniz sizin ve gelecekte cocugunuz için daha iyi olacagini köyde olursaniz egitim vs gibi şeylerin daha zor olacagi gibi ornekler verebilirsiniz.
Ayriligi dusunmeyin simdilik derim. Ya da bunun için ayrilabilirim diyorsaniz zaten bu kisiyi evlenecek kadar sevmiyorsunuz demek ki. Bunu ne kadar erken farkederseniz sizin için de onun için de iyi olur.

Maalesef öyle olcak ne kadar mutlu olcaz is yapmicaksin dese de ben yapamam yani..
Emin ol mutlaka hayvanlara bakmanı vs isteyecek .
Bi tanıdığım kız evlendi köye . Çocuk demiş elini bile sürmeyeceksin zaten sadece yazın köyde oluruz onun dışında merkezde yaşarız demişti . Kız çok mutlu evlendi falan . Şimdi hem tarlaya gidiyor , hayvan bakıyor ve hep köydeler . En son gördüğümde kız çok mutsuzdu ayrılmayı düşünüyordu . Ne yaptı bilmiyorum .
Şimdi üzül , bi ömür üzülüp çekmektense .

Bu koyde calismiyacaksin falan bunlar hep yalan mecbur calisican bi kac sene gececek bu seferde coluk cocuk derken sartlar agir benim sehre gidip calismam gerek diyecek ya neden hwp bu fedakarliklar bayanlardan beklen

E tabiki canım.. is yapmıcaksın falan diyorlar ama neden se inanamıyorum..
İs yapmak yapmamak değil bence ilk sorun.
Birincisi dayatma yapması. İkincisi aile ile altlı üstlü oturma mevzusu. Ben hiç mutlu olan görmedim eşinin ailesiyle dipdibe olupta.
Köy yaşantısı zordur ,sıkıcıdır birde. Ayrıca babanın işini idame ettirecekse bütçenizde bir olacak demektir. Buda başlı başina bir sorun.
Bu konuda taviz verme derim.
Hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…