Hı hı öyle canım çiftlik gibi işte 100 küsür hayvanları var.. Sağol canm
Abisi var o da merkezde yaşıyor eşi ile beraber.. abisi ni örnek gösterdim abim koyde yapamaz o koy işlerinden anlamıyor dedi
Evet ablacim gerçekten zamana ihtiyacım var
Ahh bu da benim hayalim işte... Keçiler, oğlaklar falan. Bazen instagramda yurtdışı köylerinde yaşayan insanları takil ederim, hayatlarına öyle özenirim ki. Ama işte iş Türkiye olunca biraz değişiyor.
Neyse, benim tavsiyem ayrılma kesinlikle, evlilik işini askıya al. Belki baba iyileşir, işinin başına döner, belki rahmetli olur tarlaları satarlar kimse bilemez.
Gerçi bıgün iyileşse yarın gene güçten düşecek, size gene köy yolları görünecek.
Evlendikten sonra da çıkabilirdi bu bağ bahçe işi.
Sevgilinizin ağabeyi var demişsiniz. O niye gitmiyor babaya yardıma?
Bence acele karar vermeyin, evlilik işini sürüncemeye alın, ilişkinize devam edin. Yoksa her türlü siz mutsuz olacaksınız.
Şimdiden herşey gönlünce olsun,çok dert etme kendine sakın çık dışarıya dolaş hava al kendini üzme olurmu..
Ben bunların baştan planlandığını düşünüyorum açıkçaksı.
Zaten daha evvelde bu konuda bir ayrılık yaşanmış.
Abi anlamaz şehirde yaşıyacak nişanlınla sende tarla tapan davar peşinde gençliğini çürüteceksin ama yarın öbürgün babamın malı deyip bide ortak çıkacaklar.
Baştan beri planları bu yöndeydi zamanla iş ilerledikçe ikna ederim benden kopamaz diye düşündü bence nişanlın
Teşekkür ederim ablacim yorumun iyi geldi gerçekten çok sağolun
Nişanlınızın mesleği yok mu?Evet işte soylediklerinizde haklısınız ben de bunun için onyargidayim zaten.. ben de çalışırım o da çalışır bakariz birbirimize ama araya köy hayvan işi kV kp falan giriyor ben yapamam olma yani.. huzursuzluk çıkar.
Rica ederim ne demek,gençlere bir nebzede yardımımız oluyorse ne mutlu bana
Nişanlınızın mesleği yok mu?
Şehir hayatına alışmış rahat kızlarımız buna bende dahil köyde yapamayız. Oralarda herşey suç olur tek başına bakkala bile gidemezsin hemen laf çıkar . Sozlun zaten kiskancmis olacakları düşün. Kayinvalideyle altli ustlu bırak köyü en modern ilde bile olmaz. Uzak olmak her zaman en guzelidir.
Esinle bi yere gitsen ailesine hesap ver , arkadasinla görüş hesap ver hayatın hesap vermekle geçer.
Bence bitirmelisin .
Aksi halde bi hayli zor günler seni bekliyor olacak .
Bence nişanlınız ile sakin bir şekilde konusmayi deneyin. Size deger verdiğini soylediniz. Sizi anlayacağını dusunuyorum. Suan babasi hasta diyorsunuz. Kendisini ailesine karsi sorumlu hissediyor. Bu da cok normal ve guzel bir duygu aslinda. Onu anladiginizi, ailesini dusunmesinin güzel bir sey olduğunu ama yakinda sizinde bir aile olacaginizi ve onceliginizin birbiriniz olmasi gerektigini soyleyebilirsiniz. Sehirde yasarsaniz sizin ve gelecekte cocugunuz için daha iyi olacagini köyde olursaniz egitim vs gibi şeylerin daha zor olacagi gibi ornekler verebilirsiniz.Elektrk mezunu.. Elektrik birde guvenlikçi 2 tane işi var kalkmis çiftçilik le ugrasck
Kızlar 3 yıllık bir ilişkim var ve geçen sene sözlendim. Sözlüm askere gidicekti ve döndüğünde yaza doğru evlencektik.
Askerden geçen hafta geldi.. Bazı anlaşmazlıklar(kıyafetime karışması, aşırı kıskanç olması vs) çıktı hallettik.. izmirin bir köyünde ailesi ile beraber yaşıyorlardı.. ama Işi nedeni ile izmir merkezdeki abisinin evinde kalıyordu. Arada köye gidiyordu. Sorun ise köydeki evlerinin üstüne ev yapacaklarmış. Biz orda yasicakmışiz. Nedeni ise Babası çiftçi. Ve Sözlüm askerden gelir gelmez babası hasta oldu. SözlüM de babasının durumundan dolayi onun işini yürütmek istiyor ve köye gelmemi istiyor ben köyde asla yapamam. Is yapmıcaksın falan mutlu olcaz diyor ama kaynana ile yakın olmak istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.. Ailem de karşı bu duruma.. İzmir merkez de ev alsın kendi işi ile uğraşsin istiyorum ama babası yüzünden hersey maf oldu. Biz birbirimizi çok seviyoruz ama ailesi ile yaşamak yakın olmak istemiyorum ikimizin huzuru içindi herşey.. o kararını vermiş ve ben de kararımı verdim ayrılık kararı aldım siz olsanız ne yaparsınız ya da kayınPeder ve kaynanà ile yakın olmak olur mu bilmiyorum kafam çok karışık bir akıl verin
Emin ol mutlaka hayvanlara bakmanı vs isteyecek .Maalesef öyle olcak ne kadar mutlu olcaz is yapmicaksin dese de ben yapamam yani..
İs yapmak yapmamak değil bence ilk sorun.E tabiki canım.. is yapmıcaksın falan diyorlar ama neden se inanamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?