- 26 Ağustos 2025
- 81
- 23
- 3
- 26
- Konu Sahibi zeynep90128
-
Eşiniz anneninizi neden istemiyor? Ben annemden çok uzakta yaşıyorum annem de beni arar sorunlarını anlatır ama keşke yakınımda olsaydı da beraber vakit geçirebilseydik annenizin çocuğa bakmasında ne gibi bir sıkıntı olabilir bence bakıcıdan daha güvenilir yanlış almayın gerçekten meraktan soruyorum yoksa evlat sizin karar sizinKızlar ben 1 hafta sonra Sezaryan dogum olacağım o zaman annem bana gelip bakacak sonra da eve gidecek ondan sonraki süreçte çalışana kadar ben bakacağım sonra eşimle ortak kararımız olarak bakıcıya vermeye karar verdik eşim annemin bakmasını istemedi ben de ustelemedim annemle bugün konuştum sen ise baslayinca ben bakarım diyor bakıcıya vereceğimizi söylemiştim önceden o yüzden bişey demedim annem beni çok bunaltıyor sürekli köyden kaçmaya çalışıyor babamdan kaçmaya çalışıyor bekar abim var o gitmesini istemiyor evden kimseyi gözü görmüyor hiç eşi beni ister mi diye de düşünmüyor
Bilmiyorum ki aslında gelip bakabilir neden istemiyorsun diye de sormadim heralde evde 3. Bi kişiyi istemiyorEşiniz anneninizi neden istemiyor? Ben annemden çok uzakta yaşıyorum annem de beni arar sorunlarını anlatır ama keşke yakınımda olsaydı da beraber vakit geçirebilseydik annenizin çocuğa bakmasında ne gibi bir sıkıntı olabilir bence bakıcıdan daha güvenilir yanlış almayın gerçekten meraktan soruyorum yoksa evlat sizin karar sizin
Haklısınşimdiden bunun stresine kapılmayın. anneniz bahsi açarsa “hele bir o gün gelsin bakarız” diyerek geçiştirin, çalışmaya başlayacağınız zamanlar yaklaşınca da anneniz daha gelmeden biz bakıcıyı ayarladık herkes için daha rahat olur dersiniz olur biter.
bu süreçte ve o gün gelince annenize geçim sıkıntısı ile ilgili dertleri anlatmayın; “ben bakayım paranız cebinize kalsın” önerilerine büyük kapı aralarsınız yoksa
Bilmiyorum o böyle diyince ben çok usteleyemedimOrtak bir karar aldıysanız annenize nazikçe hatırlatmakta fayda var. Eşinizin annenizi istememe sebebi ne? O sonuçta sizin anneniz değil mi?
Benim için sorun değil ama eşim istemeyince ben ikisi arasında kalmak istemiyorumNe dertler var valla. Annemi 5 dakika görmek icin can atıyorum keske gelse de gitmese. Eşinizle ve annenizle uygun bi dille konusun derim
İsterim tabi kiSiz istiyor musunuz peki annenizi yanınızda. İstiyorsanız eğer eşinizle konuşun bence. Kimse bir anne kadar iyi bakamaz benim düşüncem
Cok haklısınız cok iyi anlıyorum siziBenim için sorun değil ama eşim istemeyince ben ikisi arasında kalmak istemiyorum
Yani benim eşim istemese sorardım sizin kadar sakin karşılayabileceğimi de düşünmüyorum bence sorun neden istemediğini istisnalar hariç her zaman anneanneler bakıcılardan daha güvenilirdir. Benim annem de çok dert anlatır hatta yıllar önce olmuş meseleleri bile anlatırBilmiyorum ki aslında gelip bakabilir neden istemiyorsun diye de sormadim heralde evde 3. Bi kişiyi istemiyor
Bilmiyorum eşimi anlayamıyorumYani benim eşim istemese sorardım sizin kadar sakin karşılayabileceğimi de düşünmüyorum bence sorun neden istemediğini istisnalar hariç her zaman anneanneler bakıcılardan daha güvenilirdir. Benim annem de çok dert anlatır hatta yıllar önce olmuş meseleleri bile anlatırsonuçta bir annenin en yakını kızıdır. bence onlar da bizim gibiler anlatıp rahatlamak istiyorlar ve en güvendikleri insanda biz kızlarıyız
Bende öyleyim annem bana çok uzakta yaşıyor keşke annemi hafta da bir de olsa görme şansım olsaNe dertler var valla. Annemi 5 dakika görmek icin can atıyorum keske gelse de gitmese. Eşinizle ve annenizle uygun bi dille konusun derim
Bence direk sorun kendi annesini de istememezlik yapıyor muBilmiyorum eşimi anlayamıyorum
Kendi annesi hasta sağlıklı olsa büyük ihtimal bişey diyemezdi annesine gelme diyeBence direk sorun kendi annesini de istememezlik yapıyor mu
Onun annesi kıymetliyse sizin annenizde kıymetli bence bu konu da taviz vermeyinKendi annesi hasta sağlıklı olsa büyük ihtimal bişey diyemezdi annesine gelme diye
Sanırım kendi rahatindan ödün vermek istemiyor şimdi düşündüm de afedersin de işten gelince baksirla uzanıyor hepOnun annesi kıymetliyse sizin annenizde kıymetli bence bu konu da taviz vermeyin
Bence siz bu konu da biraz yumuşak kalmışsınız tepkinizi koyun açıkçası benim annemin gelemediği eve kimsenin annesi gelemezSanırım kendi rahatindan ödün vermek istemiyor şimdi düşündüm de afedersin de işten gelince baksirla uzanıyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?