Kızlar annemle ne yapacağım

Sadece 20 günlüğüne falan kabul ediyor bir 5 6 ay kalmasini istemiyor
Sizin evladınıza bakmaya geliyor kadın sanki keyfine mi geliyor kardeşim vallaha annenizin yerinde olsam bu olaydan sonra adımımı eve atmazdım neyse siz zaten ilk başta çok yumuşak davranmışsınız taviz vermişsiniz eşiniz de sadece kendi rahatını düşünmüş gelen kendi ailesinden biri olsaydı asla bunu yapmazdı son olarak sizde anne oluyorsunuz Allah analı babalı büyütsün ve unutmayı ana gibi yar olmaz ananızı ezdirmeyin ve arka plana attırmayın. Rabbim yavrunuzu size bağışlasın

Aynı sorunu yaşadım benim annem Bir sokak otemde otururdu sağolsun oğlumu büyüttü ama babamdan kaçmak için h içi bizde kalırdı eşim çok rahatsız olurdu ve bişey diyemezdi bız sürekli kavga ederdik annem yüzünden en son onlar büyük kavga ettiler ve yıllarca konusmadilar. Şimdiki aklım olsa direk bakıcı tutardım

Evet annemin düşüncesi karakterini bildiğim için eşime çok bişey diyemiyorum sırf bu yüzden benim evlenmeme engel olmaya çalıştı yanıma gelebilmek için

Yorumlara çok şaşırdım. Adam işten gelince kaynanasını evde görmek zorunda mı? Kısa süre olsa tamam da bebek bakımı yıllarca sürecek adam evinde rahat edemeyecek. Ne kadın ne erkek kv ile yaşamak zorunda değil. Bakıcı gündüz geliyor gece gidiyor işten gelince kişi evinde yabancı biri ile vakit geçirmek zorunda kalmıyor. Bakıcı tutun huzurunuzu bozmayın

Bi de benim annemin düşüncesi cok da sağlıklı değil biliyorum annemi ben evlenmeye çalışırken engel olmaya vazgecirmeye çalıştı sırf benim yanima gelmek için anne benim sevgilim var dediğimde yüzüme tükürmüştü

Ay ne kadar çifte standartsınız hanımlar ya, konu kaynana olsaydı, gelin her eve geldiğimde kaynanamla yaşamak istemiyorum, rahat edemiyorum deseydi herkes bakıcı tut tabi haklısın derdi. Kız annesi olunca eşin neden istemiyor diye eşler arasında kavga fitilleyen yorumlar nedir?
Yani adam kendi evinde rahat edemiyorsa tabiki arternatif sunacak ve isteyecek.
Burada gaza gelip eşinizle kötü olmayın konu sahibi, yani bende olsam bende rahat edemezdim mesela belki sizde edemezdiniz kaynananızla. Böyle düşünün
Bu arada kız annesiyim ve yinede böyle düşünüyorum

Doğru diyorsun benim annemin psikolojisi düşünceleri normal değil kendimi bildim bileli hep evden kaçmaya babamdan boşanmaya çalıştı ben evlenirken beni vazgeçirmeye çalıştı sevgilim var dediğimde yüzüme tükürmüştü bunu hiç unutamıyorum

Sadece kendini düşünen biri demek ki. Açıkça söyleyeceksiniz biz bakıcı tuttuk eşimle böyle uygun gördük diye. İki küser barışır elbet

İsterim tabi ki
yatılı bakıcı da ıstemezdım ben ılk 1 2 ay yardım ıcın neyse de anneme cok duskunum ıstedıgım kadar seveyım ıyı anlasayım ben nasıl kaynana yanında rahat edemıyceksem esım de rahatsız olacaktır. bı yerde herkesın mahremı. kafa yerınde sevısemem bıle acık ve net soyleyım. evde ıstedıgı gıbı takılamayacak kısıtlanacak falan kac ay kac gun baktırılır anneye. anne yakında bı yerde baska bı evde oturup bakıp gıdecek olsa neyse de bu durumda esın haklı. annene dedırek boyle soyle. 6 ay az bı sure degıl. aıle bırlıgın bıle bozulur.

Sadece 20 günlüğüne falan kabul ediyor bir 5 6 ay kalmasini istemiyor
Haklı yatılı kalacaksa. Aile düzeninin bozulur..bu anneniz ile alakalı değil. İnsan salonda yayılıp TV izleyemez . Banyoya rahat giremez vs vs . Kesinlikle yatılı ise anneniz bakmasın eşiniz hakli

Bizde karı koca anneme yalvarıyoruz ki gel biraz kal diye
İnsanın güvendiği bir destekçisi olması evde harika bir şey
İyi bir bakıcı bulmak öyle zor ki bu devirde

Annenizin güzel bakacağına eminseniz yabancı bakıcıya emanet etmek neden? Bu ortak karar değil ki eşiniz istemiyorum demiş siz de sorgusuz kabul etmişsiniz? En azından annenizle nasıl oluyor bir denersiniz. Sebepsiz bir şekilde anneyi elemek mantıksız geldi bana.

Madem annem köyde durmak istemiyor bebek değilde başka türlü bı destek olmaya çalışırdım ben .Ben bakıcıya verin ona birşey demiyorum da annenize umarım saygılıdır eşiniz.Yoksa ciddi problem.Cocugu baktırmak istemeyebilir ona birşey diyemem ona zorlamak doğru fikir değil eşi

Anne ile eş arası feci kopar nasıl gelin kayinvalideyi istemiyorsa her gün görmek damat da istemeyebilir ne var bunda.Belki yüzünü belki konuşmasını belki birşeylere karışmasını aynı çatı altında olmayı istemeyebilir.Ayrica çocuk düşer hasta olur ben sana demiştim diye olayı büyütür ne gerek var kaygısız başım.Bence zitlasmak gereksiz .Yani her erkek aynı evde olmak istemeyebilir bakıcı evine gidecek anneniz sizinle kalacak bu uzun vadede problem yaratır gerçekçi olalım .

Sorun yoksa bakıcı yerine anneyi tercih ederdim. Evde kim bilir neler yaşanır. Eşya değil ki herkese emanet edesin. Eş anneyi neden istemiyor ?

Açıkçası onun annesi bu kadar uzun süre kalsa ben onun annesini ister mıydım bilmiyorum

Dertsiz başına dert alma hiç, sorarsa geçiştir o gün gelsinde bi bakarız de sonra bakıcı tuttuk dersin. Kaç aylık olacak bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…