Kızlar annemle ne yapacağım

Eşinizi dinleyin ve bakıcı tutun. Huzurunuzu bozmayın. Annenize bakıcı tutacagınızı söyleyip kapatın konutuyu. Yoksa başınızı çok ağrayacak.

Benim bir akrabam 3 torununa birden bakıyor. İki tanesi 2 yaşında (aralarında bir kaç gün var biri oğlanın biri kızın) diğeride 6 aylık falan. Kadinin hayatı baltalanmış durumda resmen.

İşine geldiği gibi işte anne olunca torunda bonus oluyor gönüllü bakana birşey denmez ben düşünmüyorum inşallah nasipse torun bakmayı Ben istediğim kadar seveyim kafam götürmez benim canım istemez günahmı bakan baksın .Madalyayı takan taksın derlerBenimle aynı düşünen de var farklı düşünen de sonuçta insan kendi bilir tabiki kim nasıl isterse eskisi kadar bakan yok artık sayıları azalıyor yakında nesilleri de tükenecek belki .Yeni jenerasyondan hiç çıkmayacak öyle anane babane

Çok şanslısınız bunun farkında olmayıp eşinize ayak uydurmanız çok üzücü.. eşiniz annenizi neden istemiyor? Tutuncak dalınız var şükür .. kusura bakma affedersin bence eşin kaşınıyor bakıcıya para vermek için. Yani hayatta en güzel şey bir aile desteğidir , yardım elini itmek nankörlüktür benim için. Ne anneler ne kaynanalar var çocuklarından kaçıyor hamilelğinde sormuyor bile bi yemek yapanları bilene yok. Sen çalış kızım ben bakarım diyen annenin ellerinden öpüyorum ben ayağına taş değmesin senin annen gelmese bile kendi annesini getirse ben olsam kıyameti koparırım kimse kimseden daha üstün değil daha kiymetli olamaz. Çok pasif geldiniz bana kusura bakmayın.

bakıcıya vermektense annenizin bakması daha mantıklı tabii ki ama eşinizin istememe sebebini anlamadım. yani kendi annesi varsa onu da mı istemiyor mesela? tabii uzun süre yatılı kalacaksa normal olabilir

Üfff yorumlar ne saçma ve gereksiz yok ben anneme ölürüm annem baksın istediği kadar kalsın eşine yüz verme diyen kadınlar kendi kayınvalidenizi ister misiniz aylarca.
O kadın o adamın da kayınvalidesi oluyor ya adam evinde rahat etmek istiyor bakıcı parasını gözden çıkarmış size ne oluyor anlamadım adama döşemişsiniz.
Ben kızın ne demek istediğini anladım anası köyden işten kaçıyor evde bissürü insan yemek pişirecek taşıracak her iş ona bakıyor köy ortamında beş dk boş durmuyorsun işte bahane bulacak torun bakıyorum diye evdekileri düşünmüyor şehir evleri konforlu rahat edeyim diye gitmek istiyor e kızının evinde temizlik yemek olmucak bu kız çalışacak işten gelecek hizmet bekliycek bide.
Çocuğa da ne kadar sağlıklı bakacak açacak tv yi önüne tüm gün.
Boş boş konuşmuşsunuz gerçekten aynı evin içinde nasıl rahat edecekler

Doğumda yanımda kalacak iyileşen kadar bir ay kadar ama 1 yaşına gelince bakıcıya verecez
Yine iyimiş benim arkadaşım 1 yaşta kreşe verdi bakıcı ve kreş arasında gitti geldi sonra evde insan istemiyorum ne yedirdi ne içirdi, tv açtı mı kamera takacam falan uğraşamam dedi içine sinen bi yere verdi. Sizde bakıcıyı denersiniz zaten çocuk büyür içinize sinmezse kreş bakarsınız 18aylıkken falan.
Ücretsiz izin alma durumunuz varsa maddi olarakta çok sıkılmayacaksanız o seçeneğede bi bakın ne kadar büyük olursa o kadar iyi

Sadece 20 günlüğüne falan kabul ediyor bir 5 6 ay kalmasini istemiyor
bakıcı fiyatlarından haberiniz var değil mi?
İstanbul da 25 30 k arası değişiyor mesela
he sizin durumunuz iyidir bişey diyemem

biz gelinler de istemiyoruz ya kaynana onun gibi bişey bu
annenizi neden istemediğini net sert bir şekilde sorun

bu arada aaa bakıcı buldum tamam herşey yolunda diye düşünmeyin
pat diye bırakabilir dediklerinizi dinlemeyebilir güzel bakmayabilir
o kocan annenizi mumla aramasın sonra :)

Valla katılıyorum. Bakana da illa laf söyleniyor. Şunu yaptı bunu yaptı. Herkes kendi usulünce baksın mantığındayım. Misal çocuklarım küçük şimdiden asla torun bakmam severim diyorum. Zaten 55 yaşında emekli olacam yaşarmıyım belirsiz birde kafa dinleyeceğim zamanda velet yaşlı hiç bakmam. Ben yaşlanınca da kamu personeliyim zaten maaşım var. Bakımımı yapamadığım yerde huzur evi. Oradakilerle dedikodu falan geçer gider

Kesinlikle evladıma bakmak zorundayım toruna borcum yok hicde öyle yardım edecek halim yok şartlar olgunlaşmadan çocuk falan yapmasin o nefes alacak diye ezayi çekemem annelikten emeklilik yaşı da var yedirdik giydirdik okuttuk sevdik sıra ona gelince oda yapsın aynısını paraya geçer hükmü ona göre doğursun kaynanasi baksın kreş var kocası baksın yardımcı tutsun ben baştan söylüyorum

Evladı buyuttugun yetmiyor birde çocuğunu büyüt ne varmış anne baksinmis çalışmak zorundaymis nefes almak zorundaymis kolaydı çocuk bakmak yapmayın madem bişey diyeceksin hemen laf ederler torun sevgisiymiş bakmayan sevmiyormu bide derler o zaman sende bişey bekleme ben evladımı büyütmüşüm ondan beklerim istersem istemezsem beklemem torundan bişey bekleyen kim.Öyle konuşan evlada evlat demem bende 5 kuruş bırakmam oda beklemesin .Gönüllü bakan baska eğlencesi hobisi olmayan başka zorunlu bakmak başka zaten düzgün falan bakılmıyor ne ogrencek ananeden o kadar kuşak farkı var anca güvende olur artik kadının yetiştiği yere kadar kolaymi 2 yada 3 yaş cocugun peşinde koşmak tüm gün .Bebek daha bile fena .Dogurmayiverin diyeceksin kavga çıkar .Bide bakıcıya para yok derler ikinciyi yaparlar.Bakici kaç paraymis iyide annenin sorunumu bu .Fikrim net bu konuda ben üzülüyorum annelere perişan oluyorlar millet kendi çocuğuna dayamamaz bı saat okuyoruz burada anne baksın bilmem kaç sene .Kadının ömrü bitmiş zaten çocuk baka baka diyen yok .Bı sorun bakalım neler anlatıyor bakanlar nasıl bıkkın sikkinlar sikayete bile Hakkari yok.Hayir bakan baksın sadece bu guzellenmesin çok istiyormuş gibi anneler . İstisnalar kaideyi bozmaz konudaki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…